Neye 5 gün kaldı kız :)5 gün kaldııı
kpss ye : DNeye 5 gün kaldı kız :)
Ahh kuzum Rabbim yardımcınız olsun inşallah herkesin gönlüne göre versin heyecanyapma gülümkpss ye : D
Amin canım aminnnn, daha çok korku var bendeAhh kuzum Rabbim yardımcınız olsun inşallah herkesin gönlüne göre versin heyecanyapma gülüm
Korkuda yapma canım olabildiğince sınava duygusuz gir ve sana zor geldiyse herkese zor gelmiştir bunu unutmaAmin canım aminnnn, daha çok korku var bende
Level 2 nasil zormu cok canm
Anneyim canım 18 aylik oğlum var ellerinden öper :)
akılmda tutucam canımKorkuda yapma canım olabildiğince sınava duygusuz gir ve sana zor geldiyse herkese zor gelmiştir bunu unutma
PAZARTESİ ADIM YARIŞMASI SONUCU
1. 20000 adım ile O Ollalla
2. 18000 adım ileMavibocuk
3.12000 adım ile @tiffany20
Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını dileriz
PAZARTESİ GÜNÜN EGZERSİZİ YARIŞMASI SONUCU
1. 1020 adet ileDahlia_
2. 770 adet ile O Ollalla
3. 350 adet ileKarKralicesi
Arkadaşlarımızı tebrik ederiz başarılarının devamını dileriz
Inşallah kuzummakılmda tutucam canımay inşallah bildiğim yerlerden çıkar :)
Eline emeğine sağlık canım
insallah biran evvel gecer canim..Insaallah kuzum
Olsun canim tecrube oldu iste
Isinmadan mekik yapmamaliyimmm
Ben dereceye girerim demistim huheahuhh
Yavrus uyuyor dahaaaaaa
Omzumda iyi degil canim
Sol kolumu kullanamiyorummm
Iyi bir terlemem lazim bu tutukluk icin
sagol guzelim benim:))
kolayliklar diliyorum canimGünaydın güzel bir hafta diliyorummm bu hafta aşırı yopunum misafirim var yatılı uğramaya çalışıcam
esya secmek isin en tatli kisimlarindan biri, gonlune gore bulursun insallah Mervem.Günaydın :)
Onlara bağlıyım kuzum zaten inşallah zevkli geçer eşya seçmekte:) amin kuzum sen nasılsın :)
harikasin canim:)Sağol canım eski sporuma dönüyorum inşallah :))
Evet ben yazacaktım şimdi ilk 3 teyim yeppuda
sanada mutlu haftalar canim:)Günaydın Kızlarrrrr
Yoğun bir haftasonu sonrası yine yogun olacak bir haftaya merhaba
Güzel mutlu huzurlu haftalar herkese
canim cesit cesit omlet yapabilirsin.Selam kızlar nabersiniz?
Ya bu kahvaltıda ne yıyecem dıye dusunen tek ben mıyım, yumurta yemekten gına geldı yakında gıdaklamaya başlıycam ahahah
iyiyiz gulum, bugun bulanti vurdu beni ama idare ediyorum.Merhaba canım ben de özledim sizleri. Fırsat bulunca bi selam ediyorum sizlere . Zayıflık iyi gidiyor şükür. Arada iniş çıkış yapıyorum ama spora da devam . Haftada 3 gün bisiklet surmeye çalışıyorum evde. Bu sabah buradaki günlerimi yad ederek yesilcayli dereotlu bir kahvaltı yaptım. Belki Türkiye ye gelmeden bi jillian daha yaparım diye düşünüyorum ama bakalım. Sen de ne var ne yok çocuklar nasıl?
Iim canım benim. Seni sormalı nişanlın nasıl ? Hasret ne zman sona eriyor?
Özgem ıim kuzum. Sen nasılsın paşa ve fındığın nasıl? Kaç hafta tatilin Türkiye de?
bende ayni seyi dusunuyorum daimi kaptan yardimcimiz olup sporlari sana devretsek mi :))Sağol canım benimmm :)
Ben severek yapıyorum valla, sen dönünce sana vermesem mi acaba
ben ilgileneyim kuzum, ne var ne yok:)NİYE KİMSE BENLE İLGİLENMİYOR
eksiler geliyor mu Nenam:)hıhhh
1 bira 1 avuc kajukesin cezamı
ay yerim ben akın paşayı ahaha şımarması normal hak ver kaptanım
normalde alt alta yazıormda tlefnda beceremıorm bida tlfndan bildirim yapmim ozaman
hahah
evet kötü bir haftayı geride bıraktık ama ben pozitifimmm bu hafta guzel oclak
tehditin boylesi hodri meydan :)allah kabul etsin canım
aynen işteyim. çalışırık durrum
ha aynen kolay. birazdan wceye gidip yapcam.
gecen olursa beni agsını yüsünü kırarım heeeee
canim 20 dakikaymis bugun izlicem mutlaka :)Yanlış anladığım birşey ya da atladığım varsa ekleyin lütfen.
Metabolizmayı yavaşlatan şeyler;
1. Kahvaltıda karbonhidrat yemek; sabah uyandığımızda doğal olarak kortizon seviyesi(stres hormonu) yüksek olur. Normalde bu hormonun yüksek olması yağ bu yakımını durdurur ama sabahları yüksek olması doğal bir durumdur. Ve kahvaltıda karbonhidrat yemek kortizon hormonun ani düşmesine sebep olur bu da normal olmadığı için yağ yakımı yavaşlar..
2. Karbonhidrat yememek; karbonhidratı zekice tüketmek gerekiyormuş onu 3. Videoda anlatacakmış ben de anlarsam buradan yazacağım.
3. Günde 5-6 öğün yemek gerekir; eğer günde 5-6 öğün yer ve kan şekerini hep yüksek tutarsan bu sefer insülin yükselir ve insülin de şekeri depolar yani yağa çevirir.. Sadece acıkınca yemek gerekiyormuş.
4. Sadece yürüyüş yeter; bazal metabolizmayı hızlandırmak için kas arttırmak gerekiyormuş. Bunun için de yürüyüş yeterli değilmiş. Yakıln kalorinin %75i bazal metabolizma sayesinde yakılıyormuş.
.
ne kadar arti canim?Biz kizimla bebek arabasina atlayip yuruyuse cikiyoruzzzz
Ablamizi alip donerizzzzz
Bol hareket bol spor
Veeeee ben hala artiyim
hamisler olarak iyiyiz canim.Arkadas 3591 mesaj nedir hahahahhaa. Kizlar merhabalar gecmisi okumam cok zor ozgem hepiniz iyi misiniz hamileler singıllar seviyorum sizi ozledim
Kilon nasil Busem?Simdi once dunun menusunu vereyim
Sabah 6 de geldim ogleden sonraya kadar uyudum ogleden sonra enginar dolmasi yedim
Su 2 lt anca olmustur
Spor yok
Gecen hafta boyunca ogleleri yemek yeme imkanimiz olmadi o yuzden hep sandviç yedik ama aksamlari turk yemekleri vardi bir gun makarna yedim onun disinda karataya uygundu aksamlarim. Sabahta yumurta ve peynir agirlikli yedim. Ogleler mahvetti kizlar. Cumaya kadar duzenli diyet ve sporla umarim odemler gider. Bunlarin disinda cok iyiydi cok eglendim. Hollandanin sehirlerini gezdik birer gun paris ve bruksel gezildi. Egitimi tamamladık. Kizlarimi ve ailemi cok özledim. Ben yokken neler oldu merak ediyorum beni bi aydinlatan olsa keske kizlar hi:) iyi seyler olmustur umarim hep
Tamam canim bu hafta izne ayiracagim seni..Canlar merabaYawrukush kaptanim ben jilliqnima devam ediyorum . ben 2 hafta izin isticem mecburrr . teyzemin oglu evleniyor belki daha once soledim . cok kalabalik sehir disinsan misafirler gelecek buyuk buyuk ihtimal giremicem buraya . yapamicagim seye soz veremem canm :) bu cuma bildiririmi yaparim mutlaka. Hepiniz opuldunuz internetimse cok az belki 70mb var . sizi seviyorum dönusum muhtesem olucak :) diyetime devam ama dugunde pasta yiyebilirm :) optummmm hepiciginizi :+
canim watsapi sadece acil durumlar icin acmistik, arada konusuyoruz oradan ama tum paylasimlarimiz buradan..selam kızlarttr
menüöü sporumu yazıp kacıvericem.
keşke sürekli akşamları iletsem sizlereeeeee
bu arada günlük egzersizleride watsapdan paylaşıveriversek yaaaa. olmamııııı
Ne oldu???
Selamlarr
Guzel haberlerle geldim...
Babamin ameliyati cok guzel gecti, yogun bakima hicc gerek kalmadi cok sukur.
Alinan kitlede tertemiz cikti cok sukur mevlaya
. . . SALI GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ . . .
Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve STANDİNG LEG LİFT egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız canlar... Her iki bacağı eşit sayıda çalıştırmayı unutmayınız..
Kolay gelsin, bol ter atmalar
insallah biran evvel gecer canim..
sagol guzelim benim:))
kolayliklar diliyorum canim
:)
esya secmek isin en tatli kisimlarindan biri, gonlune gore bulursun insallah Mervem.
Ben bugun biraz keyifsizim.
cok bulantim var ve surekli yorgunum.
bulanti bir yandan mide yanmasi bir yandan kendime gelemedim canim..
harikasin canim:)
sanada mutlu haftalar canim:)
canim cesit cesit omlet yapabilirsin.
peynirli yumurta yapabilirsin.
firinda sebze kizartmasi, pynir eritmesi, menemen vs yiyebilirsin.
tbe'den tos yapabilirsin vs vs :)
iyiyiz gulum, bugun bulanti vurdu beni ama idare ediyorum.
toplam 50 gunlugune geldik.
darisi size canim, bilet aldiniz mi?
bende ayni seyi dusunuyorum daimi kaptan yardimcimiz olup sporlari sana devretsek mi :))
ben ilgileneyim kuzum, ne var ne yok:)
eksiler geliyor mu Nenam:)
tehditin boylesi hodri meydan :)
canim 20 dakikaymis bugun izlicem mutlaka :)
ne kadar arti canim?
hamisler olarak iyiyiz canim.
Ebrulim Turkiyede, ben Turkiyede..
Gecen hafta kotu bir derece aldik, 1 notamiz var nur topu gibi..
Bu hafta asiliyoruz.
Takimda kizlar jiliana basladilar.
Yuvarlanip gidiyoruz Busem:))
Kilon nasil Busem?
Ohh sanada ne guzel bir degisikli oldu, hemm ev ahalisini de ozledin:)
Nereleri gezdin tozdun canim:)
Tamam canim bu hafta izne ayiracagim seni..
canim watsapi sadece acil durumlar icin acmistik, arada konusuyoruz oradan ama tum paylasimlarimiz buradan..
watsaptan paylasim yok guzelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?