• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika canım kuğu gibi olacaksın o gün :KK15:

woho yanların ağrımadı mı kız? Ben sabah yataktan kalkamadım. Gerçi kim sesi 2 kglik dumbell kullan diye bilmiyorum :)

images

Bu fire hydrant

images

Bu kneeing rear leg raise

Brazilian butt egzersizini yollamıştım zaten istersen iPad'e kopyalamıştım oradan atarım. Genel olarak popiş egzersizleri yani

Spora yeni başlayınca öyle birden çok farketmiş olabilir. Yine de 2-3 santim ayda bence çok iyi. 1 yılda yok olacaksın demek bu :)

Refik öncesi benim de öyle oluyor. :KK43: nedir bu hormonlardan çektiğimiz.

Zor bir şeye benziyor denemedim daha ..

Canım bu cuma güzel bir yüksek karbonhidrat günü yapıyorsun. Metabolizman haftaya tavan yapsın diye :)

Hep böyle ne istediğini bilen birisi olmak istemişimdir. Ama bir terazi olarak sanırım bu mümkün değil. Görümcem de böyle yapmış :/ girip almış çıkmış. Sen de mi yaysın yoksa var sende bir ateşlik... :)

Can'ım bu sabah limonu arttırdım midem kabul etmedi ben 1-2 damlayla sınırlı tutayım en iyisi :)

Elbisen Nasıl canım :KK51: kolay gelsin işlerin.
ohh çok sevindimm saolasın canım

Alıntıları sabah 7 de yaptım şimdi cevap yazabiliyorum.

Okudum tekrar bakayım akşam.

Süper sonuçlar canım tebrikler.

Hadi gözünüz aydın gelmiş geçmiş olsun.

Bu çok güzel beğendim

Hayır olsun inşallah.
saolasın goncam

Ben işe gidiyorum yarı tatil gençlik ve spor bayramı nedeniyle. Bugün de tartıldım 66.4 dünkü kısırlar nereye gitti anlamadım üstelik sporda yaptım bakalım yarın kaç çıkıcam.
Herkes bugün ve yarını hafif geçirsin lütfen malum geçen hafta bayaa artılardaydık bu hafta eksileri görelim inşallah.

Gunaydin canlar, enerjik carsambalar:KK200:

haeshin haeshin hos geldin nehir gozlum:)

asya_01 asya_01 nasilsiniz bir tanem?:) Yegenim ne yapiyor?:)

@Saadetim33 siz nasilsiniz kuzum?:)

Yawrukush Yawrukush daha iyi misin bugun gulum?

Hasta olan tum canlara gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. happy_moon happy_moon nasil oldun canim?

çok gecmiş olsun canım. şimdi nasılsın?

sport_smilie_0189.gif
. . . ÇARŞAMBA GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
sport_smilie_0189.gif

Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve BİCEPS CURL egzersizini beni etiketleyerek yazınız canlar..
Kolay gelsin
sport_smilie_0183.gif

akşama kaldı :sopa:

sport_smilie_0151.gif
. . . SALI GÜNÜ ADIM YARIŞMASI İLK 3 . . .
sport_smilie_0151.gif

:sampiyon::sampiyon: 1. 10.000 adım ile O Ollalla :sampiyon::sampiyon:

:KK71::KK71:2. 9.200 adım ile tiffany20 tiffany20 :KK71::KK71:

:KK73::KK73:3. 6.000 adım ile KarKralicesi KarKralicesi :KK73::KK73:

Tebrikler Canlar
:ıslık:

sport_smilie_0185.gif
. . . SALI GÜNÜ EGZERSİZ YARIŞMASI İLK 3 . . .
sport_smilie_0185.gif

:sampiyon::sampiyon: 1. 500 adet ile O Ollalla :sampiyon::sampiyon:

:KK28::KK28: 2. 360 adet ile KarKralicesi KarKralicesi :KK28::KK28:

:KK71::KK71: 3. 300 adet ile Harpy Harpy :KK71::KK71:

:KK36: Tebrikler kızlar :KK36:
1. olan :KK12::63:
2. olan :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın canlarım güzel bir gün diliyorum.. Bu haftaki bildirimimden hayır gelir mi bilmem 3 gündür wc yok ve cuma da ameliyattan dolayı koşturmada WC'yi nazlayabilir miyim bilmiyorum :( inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..

aman dr a gitmeye mecalim yok ki, oluyor arada yav bahar yorgunluğu sanırım

Tavuk hastalığı derler Kıbrıs'ta :) biraz hareketlenmek için kendini zorlamalısın sanırsam..

ohh çok sevindimm saolasın canım

Sonuçta aynı spor aylarca sana aynı sonucu vermez yaptığın hareketler ne kadar kolaylaşırsa o kadar az etkili demektir. Eminim başlarda daha çok zorlanıyordun.. Boynun Nasıl oldu?

çok gecmiş olsun canım. şimdi nasılsın?

akşama kaldı :sopa:

:ıslık:

1. olan :KK12::63:
2. olan :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ya peki 3. Olan :KK64:

Günaydın canlarım güzel bir gün diliyorum.. Bu haftaki bildirimimden hayır gelir mi bilmem 3 gündür wc yok ve cuma da ameliyattan dolayı koşturmada WC'yi nazlayabilir miyim bilmiyorum :KK43: inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..

Tavuk hastalığı derler Kıbrıs'ta :) biraz hareketlenmek için kendini zorlamalısın sanırsam..

Sonuçta aynı spor aylarca sana aynı sonucu vermez yaptığın hareketler ne kadar kolaylaşırsa o kadar az etkili demektir. Eminim başlarda daha çok zorlanıyordun.. Boynun Nasıl oldu?

3. olana :KK60::KK50:

Bu saat süper bişeymiş kızlar yeni bir özelliğini keşvettim aktif olmadığın süreye göre seni uyarıyor. Mesela ben 20 dk boyunca aktif olmayınca uyar dedim :) özellikle çalışanlar için çok güzel bi şey çünkü gün doyu oturmak ömrü 3-5 yıl kısaltıyormuş malesef :(

Günaydın canlarım güzel bir gün diliyorum.. Bu haftaki bildirimimden hayır gelir mi bilmem 3 gündür wc yok ve cuma da ameliyattan dolayı koşturmada WC'yi nazlayabilir miyim bilmiyorum :KK43: inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..

3gundur bende ayni dertten muzdaribim

sport_smilie_0151.gif
. . . SALI GÜNÜ ADIM YARIŞMASI İLK 3 . . .
sport_smilie_0151.gif

:sampiyon::sampiyon: 1. 10.000 adım ile O Ollalla :sampiyon::sampiyon:

:KK71::KK71:2. 9.200 adım ile tiffany20 tiffany20 :KK71::KK71:

:KK73::KK73:3. 6.000 adım ile KarKralicesi KarKralicesi :KK73::KK73:

Tebrikler Canlar

sport_smilie_0185.gif
. . . SALI GÜNÜ EGZERSİZ YARIŞMASI İLK 3 . . .
sport_smilie_0185.gif

:sampiyon::sampiyon: 1. 500 adet ile O Ollalla :sampiyon::sampiyon:

:KK28::KK28: 2. 360 adet ile KarKralicesi KarKralicesi :KK28::KK28:

:KK71::KK71: 3. 300 adet ile Harpy Harpy :KK71::KK71:

:KK36: Tebrikler kızlar :KK36:

Tebrikler kızlarrr
O Ollalla maşallah 1. ciliği kaptırmamışsın tatlım

Bende fikir beyan edeyimm hemen
Kolye uymamis cnm
Dedigin sac modeli cok hos olur
Yada simsiki toplatabilirsin
Bej ayakkabi inci kupe
Canta mutlaka siyah
Hafif goz makyaji mat bir ruj bordo ki favorimdir

canım teşekkür ederim fikirlerin için
öncelikle o kolyeyi takmıcam zaten setimin kolyesini takıp dediğin gibi taşlı bir küpe takıcam

Ben işe gidiyorum yarı tatil gençlik ve spor bayramı nedeniyle. Bugün de tartıldım 66.4 dünkü kısırlar nereye gitti anlamadım üstelik sporda yaptım bakalım yarın kaç çıkıcam.
Herkes bugün ve yarını hafif geçirsin lütfen malum geçen hafta bayaa artılardaydık bu hafta eksileri görelim inşallah.

toparlarsın canım insallah
bende dün sıvıyla beslendim bugüne toparladım sayılır

Bu saat süper bişeymiş kızlar yeni bir özelliğini keşvettim aktif olmadığın süreye göre seni uyarıyor. Mesela ben 20 dk boyunca aktif olmayınca uyar dedim :) özellikle çalışanlar için çok güzel bi şey çünkü gün doyu oturmak ömrü 3-5 yıl kısaltıyormuş malesef :KK43:

oo güzelmiş hayırlı olsun canım

Gunaydin canlar, enerjik carsambalar:KK200:

haeshin haeshin hos geldin nehir gozlum:)

asya_01 asya_01 nasilsiniz bir tanem?:) Yegenim ne yapiyor?:)

@Saadetim33 siz nasilsiniz kuzum?:)

Yawrukush Yawrukush daha iyi misin bugun gulum?

Hasta olan tum canlara gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. happy_moon happy_moon nasil oldun canim?
Ablam sorma hastanelerde uğraşıp duruyorum.2 li test icin gittim bebegin esi ondeymis oda tehlikeli bir durummus bide rahim de kanama varmis.napicam bilmiyorum.sen nasılsın ablacim

Back
X