- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
Kızımın gene burnu akıyor yawhep böyle hastalıkla mı geçecek ömrümüz? Oğlum 2 yaşına kadar hapşırmadı neredeyse 4 yaşına kadar antibiyotik içmedi kızım ayda bir hasta ve 3 haftada kendini zor toparlıyor bağışıklık güçlendirmek için ne yapabilirim? Ayrıca çok alerjikte bir Bebek biliyorsunuz. Pekmez henüz vermedik acaba faydası olur mu?
canım benim çocugum olmadıgı için pek yardımcı olamam ama alerjik çocugu olanlar malaesef diğer anneşere göre daha dikkatli olmak zorunda eşimin abisinin cocuklarıda alerjisi var bir çok seye kitaba bile Allaım yardımcın olsun
Nerdesiniz kızlar bakıyorum kimse yok sayfa ilerlememiş havalar güzelleşti motivasyon düştümü yaza az kaldı hadi toparlanalım.
Ben dökülüyorum ablacım, her yerim tutulmuş sanki, kalkıp biraz hareket edeyim açılırım belki..
üşüttün mü ki canım spor falanmı sey etti
Biz drdan geldikkk
Cok sukur birseyimiz yokkk
Kizimi uyutup jillime baslayacagim kismetse
Cidden kimse yok
ya canım hastane sonrası hiç sevmediğim sey birşey yok sonucu almak
yani çaresi olmayan birseyle karsı karsıya olmak kadar zor bir durum yok gibi geliyor bana
selam nasılsnz sabah alıntıya basladm sonra patronla cok fena tartıstık bana kafanı kırarım dedı cantamı alıp gıdıcektm ama tazmınatmvar bırakmak ıstemıorm kovmadıda kovsun dıe bekledm susmadm cvp verdm hep ama kovmadı mobıng uyguluo resmen napcam bılemıorm hıc keyfm yok neyse alıntılarımı yapim
ay ben aslanım hemde her seyını tasırım valla fenayım heee bıde kocasına delı gbı duskun olurlar kocamda kocam dıe doalnrm her yerde
ciddimsn gecms olsn umarım cok cabuk ıyılesır annecgn
geçmiş olsun nevestam nazar degmstr yaaa sana kıyamam
valla elbısene bayıldm ve mutlaka saclarnı toplaman gerekn bır model nasl yaptrcgnn onemı yok degajenı komple acık bırak yeter ayakkabıda stıletto cok yakısır ama rugandan zıyade derı yada burnu acık platformda olablr gbı dusundm
aaaa aaaa cıddımsn hay allah yahu
sendemı aslansn eheheheheh
oo super bravo
dur senı bnde tebrık edım yalnz kalma tebrıkte ehehehe tebrıklerr
menü güzel afern
ahahah yani zayfsın evet bılmıodm o kg nun altna ındgnı eheheh
gecmıs osln mevsim gecıslerı malesef cocukları cok etkılıo
cok gecms olsn sukur ıyımıs
konu öenmli bsy dıl kendı soledgı seyı hatrlamıo bana dıokı sana bole bole dedm sen nıe baska bsy yapıosn baska bsy yapmıorm sız ne dedgnzı untmussnz dedm bn cvp verdıkce o benı asagılamaya calıstı bnde sesımı yukselttm cvp vermye devam ettm snra cıktım odadan mıllet noldu dıe sordu anlatmaya basladm otekı patron geldı ne anlatıosn herkese sız dedm 1 saattr benı azarlıosnz herkes duyuo bn soelyncemı problem dedm uzatma gec otur yerıne sus dedı bnde burda durcam yerıme gecmıorm dedm baska bıyerde ayakta duruodm kapa cenenı dıo bana yoo dedm ole bı amacm yok bnm agzm susarm susmam kımsedende emır almam dedm bunalrı derkende hep hadı kovunda gıdım dıe gecırıorm ıcımden snra ılk tartstgm ıcerden böğüre böğüre kafanı kırarım sus dedı bnde kolaydı benım kafamı kırmak dıe soylendm ama yıne kovmadılar olan bnm sınırlere oldu
bu ne saygısızlık bu nasıl bir yöneticilik kavramı yahuuu
mobing için canlı sahide gerek yok mail ses kaydı kamera vs hersey olur.
tabi sahit daha etkiliolur ama hali hazırda calısan birisnin buna sahitlik etmesi çok zor.
bu gibi davalar uzun sürsede gelende işçi mahkemesi işçiyi haklı buluyor tatlım