- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Hayatimdaki herkesten duydugum cumlekafa bi kızsın aslında basta biraz soguk gelmiştin bana itiraf.com hehehe
Hayatimdaki herkesten duydugum cumle
Sebebini anlayamadim ama aliştim ben
Kiz kafa biseymiii
Walla eline bir mendil evde halay cekerdik kahve yapardim sanada netten bu kadar
2tane beybimmmmsenin 2 kızın vardı dimi bursada yasıosun aslen nerelısın cok guzelsnde bu guzeln memleketnı merak ettm
2tane beybimmmm
Ist dogma buyume
Annem ankarali
Babam rizeli
Ben karadenizliyim diyorum
Tesekkur ederim
bugun herkes nerde ?
Dahlia_ napıcan mecbur dayanıosn hakkımı nıe vereyım onlara emek vermsm o para bnm hakkım yoksa bnmde gururum var alıp cantamı cıkablrm suan
ay kıyamam yaa
geçen hafta bir gün bende böyledim biliyormusun coook uzun zaman olmuş öyle hissetmeyeli inan iş arkadaslrım sabaha kadar ağlamıssın gibi duruyorsun dediler.
gözlerimi açamıyorum tövbe estagfurullah
Çok haklısın canım, Allah sabır versin..
Arada bir geliyorlar sanırım bize
Çıktım bahçeye dolanayım biraz dedim ama yürümeye takatim yokmuş :)
Temiz hava aldım, bir de ağaç ektim kendime geldimTopraktan oldu sanırım, 1 saat önceki halimden eser kalmadı
amin şekerim 7 patron var hepsi biribirnden beter asla yönetici sıfatı taşımıyorlar herkes madur malesef hakaretvari konusmalar hat safhada
canım iyi sabrediyosun valla ben olsam orayı başlarına yıkardım çok sinrli bi yapım var : (off cok sıkıldm
canım nasıl oldunaaa hepsi bir birinden beter olmasa nasıl bir araya gelip insanları delirtirlerrr
Allah tüm çalışanlarına sabır versinn, hiç çekilmezlerrr
canım nasıl oldun
sevindim : )İyiyim canım çok şükürr :)
Temiz hava iyi geldi :)
Sen nasılsınn ? Çalışmaya devam mı ? :)
Hiç merak etmeyin beni taammmı
nassın bebeem yeni geldim ben ; )Hiç merak etmeyin beni taammmı
sevindim : )
aynen canim çok kokuyom çaresizlikten ağlıcam nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?