Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

doktor derdime bi çareeee
yaz bana bi reçete
sabah aksam yemekten once
zart zurt neyse işte o sarkıyı soluom ıcımden yarım yamalak o kadar fenalardayım benım gbı guzel bir kızın dustugu duruma bakın

kocamda gec gelıcek konferansı var
ben napayım gıdım tuvaletı ovim çamasır suyuyla

hamur acmak ısterdım ama malesef yeteneksızım hamur elleyemem fobım varen ıyısı temızlık hem patronlara kufrederm hep yastıkları puff yaparm

bugun herkes nerde ?

Dahlia_ napıcan mecbur dayanıosn hakkımı nıe vereyım onlara emek vermsm o para bnm hakkım yoksa bnmde gururum var alıp cantamı cıkablrm suan

Çok haklısın canım, Allah sabır versin..

Arada bir geliyorlar sanırım bize
Çıktım bahçeye dolanayım biraz dedim ama yürümeye takatim yokmuş :)
Temiz hava aldım, bir de ağaç ektim kendime geldim Topraktan oldu sanırım, 1 saat önceki halimden eser kalmadı

amin şekerim 7 patron var hepsi biribirnden beter asla yönetici sıfatı taşımıyorlar herkes madur malesef hakaretvari konusmalar hat safhada

amin şekerim 7 patron var hepsi biribirnden beter asla yönetici sıfatı taşımıyorlar herkes madur malesef hakaretvari konusmalar hat safhada

aaa hepsi bir birinden beter olmasa nasıl bir araya gelip insanları delirtirlerrr
Allah tüm çalışanlarına sabır versinn, hiç çekilmezlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…