Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızımın gene burnu akıyor yaw hep böyle hastalıkla mı geçecek ömrümüz? Oğlum 2 yaşına kadar hapşırmadı neredeyse 4 yaşına kadar antibiyotik içmedi kızım ayda bir hasta ve 3 haftada kendini zor toparlıyor bağışıklık güçlendirmek için ne yapabilirim? Ayrıca çok alerjikte bir Bebek biliyorsunuz. Pekmez henüz vermedik acaba faydası olur mu?

Ablam sorma hastanelerde uğraşıp duruyorum.2 li test icin gittim bebegin esi ondeymis oda tehlikeli bir durummus bide rahim de kanama varmis.napicam bilmiyorum.sen nasılsın ablacim

Canım kendini hiç Yormamalısın. bebeğin eşi Zaman'la yukarı çıkar telaşlanma. Benimki de bu haftalarda böyleydi ama doktor önemli birşey değil bu haftalarda normal demişti. Sadece takip gerektiriyor.
Kanama ne derece? akıntıya dönüşmediğini göre çok hafif bir kanama olsa gerek. Sen zaten ilaçlarını kullanıyorsun. Onun dışında yapabileceğin tek şey dinlenmek. Gerisi Allah'a kalmış canım. Hakkı'nda hayırlısı.

Canim benimkide ayni durumda
Hatta esimi bekliyorum doktora goturecegim
Havalardan oluyor cok tehlikeli bu mevsim gecisleri
Pekmez ise yaramaz
Ben hergun bir hurma yediriyorum
Birde kirmizi et
Kiymali corba yogurt meyve
Beslenme cok fazla onemli ve buyuk okula gidiyorsa o tasiyor buyukler bagisiklik kazandiysa kucuge geciyor
Bizde oyle en azindan

Ablam sorma hastanelerde uğraşıp duruyorum.2 li test icin gittim bebegin esi ondeymis oda tehlikeli bir durummus bide rahim de kanama varmis.napicam bilmiyorum.sen nasılsın ablacim

Allah yardımcın olsun canım..
Bebeğini size bağışlasın..
Sen yine de kötü düşünmemeye çalış, dua et hayırlısı olur inşaAllah..

Seninki kaçıncı ayda normal e döndü canım. Çok şükür şuan için kanama yok ama kasık ağrım aşırı var ve dün birden aşırı peynir kesigi gibi akintim geldi kanama sandım akintiymis.cuma günü test sonucum çıkıyor Dr la etraf lica konuşmayı düşünüyorum.

asya_01
Canim takma kafana
Bu arada 3 aylik olmussunnm masallahh
Dinlen bol bol
Sana ne dedim ye ic yat
Sen ne kadar yer icer yatarsan bebeginde oyle olurrrr kuzum
Gülüm hep dinleniyor um. Ben tedbir alıp Rabbim e bırakıyorum.sagsaglim nasip etsin insallah Rabbim

selam nasılsnz sabah alıntıya basladm sonra patronla cok fena tartıstık bana kafanı kırarım dedı cantamı alıp gıdıcektm ama tazmınatmvar bırakmak ıstemıorm kovmadıda kovsun dıe bekledm susmadm cvp verdm hep ama kovmadı mobıng uyguluo resmen napcam bılemıorm hıc keyfm yok neyse alıntılarımı yapim

ay ben aslanım hemde her seyını tasırım valla fenayım heee bıde kocasına delı gbı duskun olurlar kocamda kocam dıe doalnrm her yerde

Ay kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu

ciddimsn gecms olsn umarım cok cabuk ıyılesır annecgn

geçmiş olsun nevestam nazar degmstr yaaa sana kıyamam

valla elbısene bayıldm ve mutlaka saclarnı toplaman gerekn bır model nasl yaptrcgnn onemı yok degajenı komple acık bırak yeter ayakkabıda stıletto cok yakısır ama rugandan zıyade derı yada burnu acık platformda olablr gbı dusundm

aaaa aaaa cıddımsn hay allah yahu

ahaha dillere bak dillere
aslanin bi cok seysini tasimiyorum zaten ama yeng3ci tasirim fena evcimen duygusalim ve sadik esine asik falan

simdi nasill

neyin varmis canim?? gecmis olur insallahh

sendemı aslansn eheheheheh

oo super bravo

dur senı bnde tebrık edım yalnz kalma tebrıkte ehehehe tebrıklerr

menü güzel afern

Kiz nena ne gelinlikli hali gelinlikli hal8mden 6 kilo zayif im simdi

ahahah yani zayfsın evet bılmıodm o kg nun altna ındgnı eheheh

gecmıs osln mevsim gecıslerı malesef cocukları cok etkılıo

Biz drdan geldikkk
Cok sukur birseyimiz yokkk
Kizimi uyutup jillime baslayacagim kismetse
Cidden kimse yok

cok gecms olsn sukur ıyımıs

niye tartıştınız ki. hayırdır?

niye tartıştınız ki. hayırdır?

konu öenmli bsy dıl kendı soledgı seyı hatrlamıo bana dıokı sana bole bole dedm sen nıe baska bsy yapıosn baska bsy yapmıorm sız ne dedgnzı untmussnz dedm bn cvp verdıkce o benı asagılamaya calıstı bnde sesımı yukselttm cvp vermye devam ettm snra cıktım odadan mıllet noldu dıe sordu anlatmaya basladm otekı patron geldı ne anlatıosn herkese sız dedm 1 saattr benı azarlıosnz herkes duyuo bn soelyncemı problem dedm uzatma gec otur yerıne sus dedı bnde burda durcam yerıme gecmıorm dedm baska bıyerde ayakta duruodm kapa cenenı dıo bana yoo dedm ole bı amacm yok bnm agzm susarm susmam kımsedende emır almam dedm bunalrı derkende hep hadı kovunda gıdım dıe gecırıorm ıcımden snra ılk tartstgm ıcerden böğüre böğüre kafanı kırarım sus dedı bnde kolaydı benım kafamı kırmak dıe soylendm ama yıne kovmadılar olan bnm sınırlere oldu

2000-3000 para almıcam tazmınatolark ole bı para olsa bır dkka cekmem de hatrı syaılır bı para yanı nasıl cıakymkı kıdemı ıhbarı bıde son maasım 8-10000 arası edıo en azndan paramı alır paşa paşa 2-3 ay yatar adam gbi iş bakarım ama bu gidişle paramı bırkaıp cıkcıam sanrm dayanılcak gbı dıller mobıngı arastırıodmda dava acmöak ıcınde sahıt ıstıoalr kımse sahıt olmazkı bana ya offf mıllet evıne ekmek goturuo herkes sıkayetcı bunlardan ama kımse kendını rıske atmaz 300 kısılık 3 koca bınadan olusan fabrıkayz odari bolumde patronlar dahil 40 kişi falanız ole basıt ofis gbi bıyerde dıl ki

Baya tartışmışınız. İnşllah cıkartırlar canım ne diyelim.
kaç yıldır burdasın?

fikrn için teşekkürler tatlım

aslan değilde yengeç yükselenim aslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…