ohh çok sevindimm saolasın canımHarika canım kuğu gibi olacaksın o gün
woho yanların ağrımadı mı kız? Ben sabah yataktan kalkamadım. Gerçi kim sesi 2 kglik dumbell kullan diye bilmiyorum :)
Bu fire hydrant
Bu kneeing rear leg raise
Brazilian butt egzersizini yollamıştım zaten istersen iPad'e kopyalamıştım oradan atarım. Genel olarak popiş egzersizleri yani
Spora yeni başlayınca öyle birden çok farketmiş olabilir. Yine de 2-3 santim ayda bence çok iyi. 1 yılda yok olacaksın demek bu :)
Refik öncesi benim de öyle oluyor.nedir bu hormonlardan çektiğimiz.
Zor bir şeye benziyor denemedim daha ..
Canım bu cuma güzel bir yüksek karbonhidrat günü yapıyorsun. Metabolizman haftaya tavan yapsın diye :)
Hep böyle ne istediğini bilen birisi olmak istemişimdir. Ama bir terazi olarak sanırım bu mümkün değil. Görümcem de böyle yapmış :/ girip almış çıkmış. Sen de mi yaysın yoksa var sende bir ateşlik... :)
Can'ım bu sabah limonu arttırdım midem kabul etmedi ben 1-2 damlayla sınırlı tutayım en iyisi :)
Elbisen Nasıl canımkolay gelsin işlerin.
saolasın goncamAlıntıları sabah 7 de yaptım şimdi cevap yazabiliyorum.
Okudum tekrar bakayım akşam.
Süper sonuçlar canım tebrikler.
Hadi gözünüz aydın gelmiş geçmiş olsun.
Bu çok güzel beğendim
Hayır olsun inşallah.
Sonum ;(
. . . ÇARŞAMBA GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve BİCEPS CURL egzersizini beni etiketleyerek yazınız canlar..
Kolay gelsin
. . . SALI GÜNÜ ADIM YARIŞMASI İLK 3 . . .
2. 9.200 adım ile tiffany20
3. 6.000 adım ile KarKralicesi
Tebrikler Canlar
1. olan. . . SALI GÜNÜ EGZERSİZ YARIŞMASI İLK 3 . . .
2. 360 adet ile KarKralicesi
3. 300 adet ile Harpy
Tebrikler kızlar
aman dr a gitmeye mecalim yok ki, oluyor arada yav bahar yorgunluğu sanırım
ohh çok sevindimm saolasın canım
çok gecmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
akşama kaldı
1. olan
2. olan
3. olanaGünaydın canlarım güzel bir gün diliyorum.. Bu haftaki bildirimimden hayır gelir mi bilmem 3 gündür wc yok ve cuma da ameliyattan dolayı koşturmada WC'yi nazlayabilir miyim bilmiyoruminşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..
Tavuk hastalığı derler Kıbrıs'ta :) biraz hareketlenmek için kendini zorlamalısın sanırsam..
Sonuçta aynı spor aylarca sana aynı sonucu vermez yaptığın hareketler ne kadar kolaylaşırsa o kadar az etkili demektir. Eminim başlarda daha çok zorlanıyordun.. Boynun Nasıl oldu?
Ya peki 3. Olan
3gundur bende ayni dertten muzdaribimGünaydın canlarım güzel bir gün diliyorum.. Bu haftaki bildirimimden hayır gelir mi bilmem 3 gündür wc yok ve cuma da ameliyattan dolayı koşturmada WC'yi nazlayabilir miyim bilmiyoruminşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..
Tavuk hastalığı derler Kıbrıs'ta :) biraz hareketlenmek için kendini zorlamalısın sanırsam..
Sonuçta aynı spor aylarca sana aynı sonucu vermez yaptığın hareketler ne kadar kolaylaşırsa o kadar az etkili demektir. Eminim başlarda daha çok zorlanıyordun.. Boynun Nasıl oldu?
Ya peki 3. Olan
. . . SALI GÜNÜ ADIM YARIŞMASI İLK 3 . . .
2. 9.200 adım ile tiffany20
3. 6.000 adım ile KarKralicesi
Tebrikler Canlar
. . . SALI GÜNÜ EGZERSİZ YARIŞMASI İLK 3 . . .
2. 360 adet ile KarKralicesi
3. 300 adet ile Harpy
Tebrikler kızlar
Bende fikir beyan edeyimm hemen
Kolye uymamis cnm
Dedigin sac modeli cok hos olur
Yada simsiki toplatabilirsin
Bej ayakkabi inci kupe
Canta mutlaka siyah
Hafif goz makyaji mat bir ruj bordo ki favorimdir
Ben işe gidiyorum yarı tatil gençlik ve spor bayramı nedeniyle. Bugün de tartıldım 66.4 dünkü kısırlar nereye gitti anlamadım üstelik sporda yaptım bakalım yarın kaç çıkıcam.
Herkes bugün ve yarını hafif geçirsin lütfen malum geçen hafta bayaa artılardaydık bu hafta eksileri görelim inşallah.
Bu saat süper bişeymiş kızlar yeni bir özelliğini keşvettim aktif olmadığın süreye göre seni uyarıyor. Mesela ben 20 dk boyunca aktif olmayınca uyar dedim :) özellikle çalışanlar için çok güzel bi şey çünkü gün doyu oturmak ömrü 3-5 yıl kısaltıyormuş malesef
Ablam sorma hastanelerde uğraşıp duruyorum.2 li test icin gittim bebegin esi ondeymis oda tehlikeli bir durummus bide rahim de kanama varmis.napicam bilmiyorum.sen nasılsın ablacimGunaydin canlar, enerjik carsambalar
haeshin hos geldin nehir gozlum:)
asya_01 nasilsiniz bir tanem?:) Yegenim ne yapiyor?:)
@Saadetim33 siz nasilsiniz kuzum?:)
Yawrukush daha iyi misin bugun gulum?
Hasta olan tum canlara gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.happy_moon nasil oldun canim?
Ugrayamadim ne zamandır özledim sizleriÇok şükür canım, iyiyim benn :)
Sen nasılsınn, yeğenimiz nasılll ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?