- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
zor ama güzel zorluk inanki. degicek sonundaestağfurullah : ) devlete girmekte ayrı bi dert kaç sene oldu giremedim : / gerçi doğru düzgün bibu sene çalıştım amam : D
Çok haklısın canım, Allah sabır versin..
Arada bir geliyorlar sanırım bize
Çıktım bahçeye dolanayım biraz dedim ama yürümeye takatim yokmuş :)
Temiz hava aldım, bir de ağaç ektim kendime geldimTopraktan oldu sanırım, 1 saat önceki halimden eser kalmadı
çok fazla yapamıcam kesinYaparsın yaparsınn :)
Göründüğü kadar kolay değilmişş, bir yerden sonra kollar kalkmıyor :))
Ablam hoşgeldinnn
Nasılsınn ?
Iyiyim hamdolsun bir tanem, sen nasilsin?:)
Olsun canim arada tembellige de ihtiyac var:)Hoşgeldin Özgem :)
Çok şükür iyiyim, gün de biraz tembellikle geçti ama şimdi güzel geçiyor :)
Sen nasılsınn, Akın nasıl ?
Iyi eglenceler canim:)Kızlar dünkü menümü yazayımda kaçayım akşam iş arkadaşlarla bowwlinge gidicez
Sabah: Tek şekerli kahve
Öğle: Ezogelin çorba+1 dilim ekmek+yogurt
Akşam:2 köfte +1 dilim ekmek+yogurt
Su:2lt
Spor: 5km yürüyüş +20 sguat
Not: 2 yeşilçay,1 türk kahvesi
çok fazla yapamıcam kesin
agrılarım oluyor cok yüklenince
Abla kaç aylikken normale döndü onu anlamadım.ben suan hemen hemen 3 ayligim seninki 3. Ayda mi duzelmistiYesil cay, afiyet olsun:)
asya_01 hamileligin ilk doneminde normal canim. Benim de ondeydi, 3 ay kontrolunde duzelmisti.
@Saadetim33 hamdolsun iyiyim canisi. Pasa mi diyelim prenses mi, belli oldu mu?:)
Hayirdir asyam neyin var canim?Abla kaç aylikken normale döndü onu anlamadım.ben suan hemen hemen 3 ayligim seninki 3. Ayda mi duzelmisti
Canım bebegin esi ondeymis 2 li testte ultrasonda söyledi.bide rahim içinde kesede değil rahim de kanama varmisHayirdir asyam neyin var canim?
Anladim gulum benim hic bilgim yok bu konuda yanlis bir sey soylemek istemem canim.Canım bebegin esi ondeymis 2 li testte ultrasonda söyledi.bide rahim içinde kesede değil rahim de kanama varmis
Abla kaç aylikken normale döndü onu anlamadım.ben suan hemen hemen 3 ayligim seninki 3. Ayda mi duzelmisti
Benim Dr um her zaman ki gibi hiçbişey demedi ama doopler büyük ultrasondaki bebegin esi önde bebeği net gormemi engelliyor dedi nette araştırdım dogumda ölümlere kadar sebep oluyormus.cuma ya testlerin sonucu çıkıyor Dr um la gorusucemAnladim gulum benim hic bilgim yok bu konuda yanlis bir sey soylemek istemem canim.
Allaha emanet insallah kuzucuk.
Doktor ne dedi peki, belki ilk aylarda normaldir bu durum..
Asyam internetteki her bilgiye guvenme..Benim Dr um her zaman ki gibi hiçbişey demedi ama doopler büyük ultrasondaki bebegin esi önde bebeği net gormemi engelliyor dedi nette araştırdım dogumda ölümlere kadar sebep oluyormus.cuma ya testlerin sonucu çıkıyor Dr um la gorusucem
Ay inşallah öyle olur abla bende Dr a yürüyüşe izin var mı dedim adam dur bakim zar zor bulduk bırak yürüyüşu zorla tutmaya çalışıyoruz dedi.eee benim haberim yoktu bana bişey demiyor ki sadece tedavi veriyor açıklama yok.abla esin önde olduğu zamanlar kasik agrin ve akintin aşırı oldumuYanlis yazmisim kuzum. 3. ay kontrolunde soylemisti, egzersiz yapma dikkatli ol aktif kanaman olursa gel ama bunun normal ve duzelebilen bir durum oldugunu da bil demisti. 4. ay kontrolumde duzelmis normal pozisyon almisti canim. Bebegin buyudukce plasentanin da yeri degisiyor gulum.
Benim Dr anlattım size adamın açıklama yapma huyu yok sadece şu şu ilacı iç şunlari yap diyor o kadarAsyam internetteki her bilgiye guvenme..
Arastirip kendini de korkutma.
Seni en iyi yonlendirecek olan doktorundur her zaman.
Bak Demet de ayni durumu yasamis icini ferah tut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?