Benim Dr anlattım size adamın açıklama yapma huyu yok sadece şu şu ilacı iç şunlari yap diyor o kadar
Ay inşallah öyle olur abla bende Dr a yürüyüşe izin var mı dedim adam dur bakim zar zor bulduk bırak yürüyüşu zorla tutmaya çalışıyoruz dedi.eee benim haberim yoktu bana bişey demiyor ki sadece tedavi veriyor açıklama yok.abla esin önde olduğu zamanlar kasik agrin ve akintin aşırı oldumu
S son aylara yakın sıkıntı çıkarmaz abla nette bunlar da yazıyordu tedirgin im ama inşallah vakitlice düzelir yeriHic farketmedim bile gulum. Bu durum ilerleyen aylarda devam ederse (plasenta previa idi sanirim) bebek agirlik kazanacagindan baski artacak ve agri/kanama olacaktir. Ilk aylarda bir sikinti olmaz Allah in izniyle. Ozge nin dedigi gibi doktoruna guven, yorma kendini canimin ici.
Gittim canım özelde bir dr a gittim oda rahim de kanama var dedi.cuma kendi Dr um ne dicek bilmiyorum etraflica konuşmam lazimCanım neden başka doktora gitmiyorsun ?
Hiçbirşey söylememek ne demek.. Benim durumumdan, bebeğin durumundan haberdar olmak hakkım değil mi ?
İlaç falan tamam da konuşması da lazım ama..
I
S son aylara yakın sıkıntı çıkarmaz abla nette bunlar da yazıyordu tedirgin im ama inşallah vakitlice düzelir yeri
Allah razı olsun ablacim hiç çıkaramadım şu saate kadar her gidisimde başka bişey çıktı Rabbim bundan geri koymasinDuzelir Allah in izniyle, endiselendirme kendini canimin ici. Tadini cikart hamileliginin. Allah esirgesin ikinizi de
Canım saydıklarının hepsini yiyor aslında son Zaman'larda yoğurt da vermeye başladım. Hurma denemedim aslında versem sever. Kırmızı et ben de hemen hemen her gün yediriyorum. Meyveleri hala pişirerek yediriyorum. Tabi vitamin kalmıyordur o ayrı :/Canim benimkide ayni durumda
Hatta esimi bekliyorum doktora goturecegim
Havalardan oluyor cok tehlikeli bu mevsim gecisleri
Pekmez ise yaramaz
Ben hergun bir hurma yediriyorum
Birde kirmizi et
Kiymali corba yogurt meyve
Beslenme cok fazla onemli ve buyuk okula gidiyorsa o tasiyor buyukler bagisiklik kazandiysa kucuge geciyor
Bizde oyle en azindan
Seninki kaçıncı ayda normal e döndü canım. Çok şükür şuan için kanama yok ama kasık ağrım aşırı var ve dün birden aşırı peynir kesigi gibi akintim geldi kanama sandım akintiymis.cuma günü test sonucum çıkıyor Dr la etraf lica konuşmayı düşünüyorum.
selam nasılsnz sabah alıntıya basladm sonra patronla cok fena tartıstık bana kafanı kırarım dedı cantamı alıp gıdıcektm ama tazmınatmvar bırakmak ıstemıorm kovmadıda kovsun dıe bekledm susmadm cvp verdm hep ama kovmadı mobıng uyguluo resmen napcam bılemıorm hıc keyfm yok neyse alıntılarımı yapim
ay ben aslanım hemde her seyını tasırım valla fenayım heee bıde kocasına delı gbı duskun olurlar kocamda kocam dıe doalnrm her yerde
ciddimsn gecms olsn umarım cok cabuk ıyılesır annecgn
geçmiş olsun nevestam nazar degmstr yaaa sana kıyamam
valla elbısene bayıldm ve mutlaka saclarnı toplaman gerekn bır model nasl yaptrcgnn onemı yok degajenı komple acık bırak yeter ayakkabıda stıletto cok yakısır ama rugandan zıyade derı yada burnu acık platformda olablr gbı dusundm
aaaa aaaa cıddımsn hay allah yahu
sendemı aslansn eheheheheh
oo super bravo
dur senı bnde tebrık edım yalnz kalma tebrıkte ehehehe tebrıklerr
menü güzel afern
ahahah yani zayfsın evet bılmıodm o kg nun altna ındgnı eheheh
gecmıs osln mevsim gecıslerı malesef cocukları cok etkılıo
cok gecms olsn sukur ıyımıs
canım benim çocugum olmadıgı için pek yardımcı olamam ama alerjik çocugu olanlar malaesef diğer anneşere göre daha dikkatli olmak zorunda eşimin abisinin cocuklarıda alerjisi var bir çok seye kitaba bile Allaım yardımcın olsun
üşüttün mü ki canım spor falanmı sey etti
ya canım hastane sonrası hiç sevmediğim sey birşey yok sonucu almak
yani çaresi olmayan birseyle karsı karsıya olmak kadar zor bir durum yok gibi geliyor bana
bu ne saygısızlık bu nasıl bir yöneticilik kavramı yahuuu
mobing için canlı sahide gerek yok mail ses kaydı kamera vs hersey olur.
tabi sahit daha etkiliolur ama hali hazırda calısan birisnin buna sahitlik etmesi çok zor.
bu gibi davalar uzun sürsede gelende işçi mahkemesi işçiyi haklı buluyor tatlım
Yok beybim
Burun akintisi hafif ates
Distenmi oldu usuttumu emin olamadim distenmiss
Belirtileri oyle benzer ki 2.cocugum hala anlayamiyorum
Gittim canım özelde bir dr a gittim oda rahim de kanama var dedi.cuma kendi Dr um ne dicek bilmiyorum etraflica konuşmam lazim
kızlar ben şok kuzenim bana yazdı
Yok canım sınava girecek o da öyle napıyon diye sormak içiçn şeyetmiş : DGüldüm canım yazınaa
Hayırdırr kötü birşey yok ya ?
Yok canım sınava girecek o da öyle napıyon diye sormak içiçn şeyetmiş : D
Bencede sevindimHıımm iyi barii bir kuzeni olduğunu hatırlaması güzel olmuş :))
Aynı sınav mı ?
Bencede sevindim
evet kahrolası kpss
Kizlarrr evett cuma gunu bursada kuzenimin dugunu var sabahtan yola cikacagiz bu elviseyi giyicem sacimi daginik örgü yaptirim diyorum hatta bende yapabilirim ayakkabi olarak siyah bej beyqz pudra stilettolarim var sizce sac ve ayakkabi olarak onerisi olanlar yardim please
Elbiseb çok şık başta onu söylim canım güzel seçim. saçlarını toplattır yüzün yuvarlak değil topuz güzel duracaktır ki sen söyledin horon falan darlanırsın... ayakkabı önü açık yüksek topuk abiye ayakkabısı da olur ten rengi stiletto da çk gzl olur... düğününüz şimdiden hayırlı olsun. o gün bitmiş halinle bir foto mutlaka isteriz :)
Eki Görüntüle 1834091
ahaha dillere bak dillere
aslanin bi cok seysini tasimiyorum zaten ama yeng3ci tasirim fena evcimen duygusalim ve sadik esine asik falan
simdi nasill
neyin varmis canim?? gecmis olur insallahh
canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyi hissediyorsunuz şimdi. Ne dedi doktor?
Tesekkur ederim canim InsaAllah
Gecmis olsun canim tez zamanda iyilesirsin insaAllah
canım çok geçmiş olsun : (
Uy gecmis olsun simdi nasilsin
Gunaydin canlar, enerjik carsambalar
@haeshin hos geldin nehir gozlum:)
asya_01 nasilsiniz bir tanem?:) Yegenim ne yapiyor?:)
M M_atruska siz nasilsiniz kuzum?:)
@Yawrukush daha iyi misin bugun gulum?
Hasta olan tum canlara gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.happy_moon nasil oldun canim?
çok gecmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
saol canım çok şükür daha iyiyim serumlar çok iyi geldi...
akşama kaldı
. olan
2. olan
Kızımın gene burnu akıyor yawhep böyle hastalıkla mı geçecek ömrümüz? Oğlum 2 yaşına kadar hapşırmadı neredeyse 4 yaşına kadar antibiyotik içmedi kızım ayda bir hasta ve 3 haftada kendini zor toparlıyor bağışıklık güçlendirmek için ne yapabilirim? Ayrıca çok alerjikte bir Bebek biliyorsunuz. Pekmez henüz vermedik acaba faydası olur mu?
selam nasılsnz sabah alıntıya basladm sonra patronla cok fena tartıstık bana kafanı kırarım dedı cantamı alıp gıdıcektm ama tazmınatmvar bırakmak ıstemıorm kovmadıda kovsun dıe bekledm susmadm cvp verdm hep ama kovmadı mobıng uyguluo resmen napcam bılemıorm hıc keyfm yok neyse alıntılarımı yapim
ay ben aslanım hemde her seyını tasırım valla fenayım heee bıde kocasına delı gbı duskun olurlar kocamda kocam dıe doalnrm her yerde
ciddimsn gecms olsn umarım cok cabuk ıyılesır annecgn
geçmiş olsun nevestam nazar degmstr yaaa sana kıyamam
valla elbısene bayıldm ve mutlaka saclarnı toplaman gerekn bır model nasl yaptrcgnn onemı yok degajenı komple acık bırak yeter ayakkabıda stıletto cok yakısır ama rugandan zıyade derı yada burnu acık platformda olablr gbı dusundm
aaaa aaaa cıddımsn hay allah yahu
sendemı aslansn eheheheheh
oo super bravo
dur senı bnde tebrık edım yalnz kalma tebrıkte ehehehe tebrıklerr
menü güzel afern
ahahah yani zayfsın evet bılmıodm o kg nun altna ındgnı eheheh
gecmıs osln mevsim gecıslerı malesef cocukları cok etkılıo
evet canım rahatsızlandım atlattım baya... ilaçlara devam... tartışmana gelince, bir çok işyerinde hep aynı şeyler yaşanıyor maalesef.. kurumsal bir yer değiller anladığım kadarıyla 7 patron bunlar esnaf zihniyetindeler.. çırağa bağırır ya ustası... istedikleri kadar fabrika ve işçi sayısı çok olsun kurumsallaşmadıkları sürece orda baş kaldrana bu şekilde mobing uygulanır.. sakın ama sakın istifa etme daha da süslen püslen git güler yüzünle....
bugun hiç iş yapmıyorum zatenhaydi halaya psikolojisi bozuk bır arkdsnz oldu haydi hayırlı ugurlu olsun vatana mıllete
yok artık canım yaaa daha neler sakın bozma pskolojini lütfen...
kızlar ben şok kuzenim bana yazdı
yüz verme canım :)
merhaba arkadaşlar,
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. dün gece aldığım serum ve yüklenen ağrı kesici b12 doping etki yaptı ve uyku yaptı arabada bile eve girene kadar uyuttu o derece... ilaçlarımı alıyorum. üst solunum yolu enfeksiyonu değerlerimde yüksek bakteri oranı çıkmış ama antibiyotik, ağrı kesici, vitamin ilacı alıyorum. daha da iyi olucam inşallah.
Çokgeçmiş olsun kuzum inşallah iyi olursun Rabbim şifalar versinmerhaba arkadaşlar,
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. dün gece aldığım serum ve yüklenen ağrı kesici b12 doping etki yaptı ve uyku yaptı arabada bile eve girene kadar uyuttu o derece... ilaçlarımı alıyorum. üst solunum yolu enfeksiyonu değerlerimde yüksek bakteri oranı çıkmış ama antibiyotik, ağrı kesici, vitamin ilacı alıyorum. daha da iyi olucam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?