Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim Dr anlattım size adamın açıklama yapma huyu yok sadece şu şu ilacı iç şunlari yap diyor o kadar

Canım neden başka doktora gitmiyorsun ?
Hiçbirşey söylememek ne demek.. Benim durumumdan, bebeğin durumundan haberdar olmak hakkım değil mi ?
İlaç falan tamam da konuşması da lazım ama..

Hic farketmedim bile gulum. Bu durum ilerleyen aylarda devam ederse (plasenta previa idi sanirim) bebek agirlik kazanacagindan baski artacak ve agri/kanama olacaktir. Ilk aylarda bir sikinti olmaz Allah in izniyle. Ozge nin dedigi gibi doktoruna guven, yorma kendini canimin ici.

I
S son aylara yakın sıkıntı çıkarmaz abla nette bunlar da yazıyordu tedirgin im ama inşallah vakitlice düzelir yeri

Canım neden başka doktora gitmiyorsun ?
Hiçbirşey söylememek ne demek.. Benim durumumdan, bebeğin durumundan haberdar olmak hakkım değil mi ?
İlaç falan tamam da konuşması da lazım ama..
Gittim canım özelde bir dr a gittim oda rahim de kanama var dedi.cuma kendi Dr um ne dicek bilmiyorum etraflica konuşmam lazim

I

S son aylara yakın sıkıntı çıkarmaz abla nette bunlar da yazıyordu tedirgin im ama inşallah vakitlice düzelir yeri

Duzelir Allah in izniyle, endiselendirme kendini canimin ici. Tadini cikart hamileliginin. Allah esirgesin ikinizi de

Duzelir Allah in izniyle, endiselendirme kendini canimin ici. Tadini cikart hamileliginin. Allah esirgesin ikinizi de
Allah razı olsun ablacim hiç çıkaramadım şu saate kadar her gidisimde başka bişey çıktı Rabbim bundan geri koymasin

Canım saydıklarının hepsini yiyor aslında son Zaman'larda yoğurt da vermeye başladım. Hurma denemedim aslında versem sever. Kırmızı et ben de hemen hemen her gün yediriyorum. Meyveleri hala pişirerek yediriyorum. Tabi vitamin kalmıyordur o ayrı :/
Oğlumun da ellerini yıkatıyorum gelir gelmez ama tabi çok aralarına çok giremiyorum..

Bir sonraki kontrolde herşey normaldi. İnşallah senin de öyle olur.

Benim menülerim hep güzel bi kere şaka bir yana ne meyve var ne taze sebze neresini güzel buldun anlayamadım :)

Malesef alerjik çocuklar daha hassas oluyorlar. Kitaba alerji de ilk defa duyuyorum halimize bin şükür o Zaman..

Yok beybim
Burun akintisi hafif ates
Distenmi oldu usuttumu emin olamadim distenmiss
Belirtileri oyle benzer ki 2.cocugum hala anlayamiyorum

Ay bizde Ateş yok inşallah bizim burun akıntısı da diştendir.

Elbiseb çok şık başta onu söylim canım güzel seçim. saçlarını toplattır yüzün yuvarlak değil topuz güzel duracaktır ki sen söyledin horon falan darlanırsın... ayakkabı önü açık yüksek topuk abiye ayakkabısı da olur ten rengi stiletto da çk gzl olur... düğününüz şimdiden hayırlı olsun. o gün bitmiş halinle bir foto mutlaka isteriz :)

ahaha dillere bak dillere
aslanin bi cok seysini tasimiyorum zaten ama yeng3ci tasirim fena evcimen duygusalim ve sadik esine asik falan

simdi nasill

neyin varmis canim?? gecmis olur insallahh

tahlil sonuçlarına göre yüksek miktarda baktari çıktı idrarda kanda da şuanda hamd olsun iyiym canım baya toparladım ama ciddi yataklardaydım... serum ve ilaçlar iyi geldi

canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyi hissediyorsunuz şimdi. Ne dedi doktor?

solunum yolu enfeksiyonu dedi dr.. değerler yüksek çıktı baya bende anlamadım bir anda akşama doğru gözlerim kapandı tansiyonum düştü tek yürüyemez hale geldim ama hamd olsun iyiyim canım çok saol

Tesekkur ederim canim InsaAllah

Gecmis olsun canim tez zamanda iyilesirsin insaAllah

canım çok geçmiş olsun : (

Uy gecmis olsun simdi nasilsin

çok saol canım benim daha iyiyim şimdi...

çok saolasın canım daha iyiyim şuanda ekibe gelebildim :)

çok gecmiş olsun canım. şimdi nasılsın?

saol canım çok şükür daha iyiyim serumlar çok iyi geldi...

akşama kaldı

. olan
2. olan

merhaba arkadaşlar,
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. dün gece aldığım serum ve yüklenen ağrı kesici b12 doping etki yaptı ve uyku yaptı arabada bile eve girene kadar uyuttu o derece... ilaçlarımı alıyorum. üst solunum yolu enfeksiyonu değerlerimde yüksek bakteri oranı çıkmış ama antibiyotik, ağrı kesici, vitamin ilacı alıyorum. daha da iyi olucam inşallah.

Yesil cay, afiyet olsun:)

asya_01 hamileligin ilk doneminde normal canim. Benim de ondeydi, 3 ay kontrolunde duzelmisti.

M M_atruska hamdolsun iyiyim canisi. Pasa mi diyelim prenses mi, belli oldu mu?:)
Evet abliş ptesi ayrıntılı ultrasyon vardı paşa olacak insalllah hayırlısıyla.

Selam hatunlar spor hocamız bu hafta çoğunluk kolları ve yanlarımızı çalıştırıyor :) tabi yine heryerimizde çalışıyor gerçi suyumuz çıktı:) ah çok yorulmuşum yataktan kalkamadım :) vallaha msj yazmak bile zor geliyor bide bugün ünide son sınavıma girdim ah sonra tekrar okul koş koş koş ahh :) bi tatile ihtiyacım var sankimm ah ah kalkımda yemeğimi yiyem bari geleceğim inşallah bide bugünün egzersizi neydi kaçırmışım:)

Korkuttun canım
Allah acil şifalar versin, kısa zamanda daha iyi ol inşaAllah..

Çokgeçmiş olsun kuzum inşallah iyi olursun Rabbim şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…