Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünki menüm:
SABAH
1 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates salata vs,
2 dilim tbe

ÖĞLE
1 su bardağı nane limon ( rahatsızlığımdan dolayı midem çok bulanıyordu istesemde yemek yiyemedim )

AKŞAM
1 kase limonlu tarhana çorbası

ARA
1 şişe serum + eve gelince bir parça börek, 1 sb ayran,1 su br süt ( kaynvalidem zorla yedirdi çünkü hiç sütüm yoktu doğru düzgün yemediğim için)

su 3 lt

Aleyküm selam canım :)
Sınav nasıl geçti ?
Senin anca balayı olur bu gidişle

Buyur :)

canım çalışmak iyidir süpersin temposz hayat düşünemiyorum afiyet olsun canım görüşürüz

Ilk defa pismis meyve duydum
Neden pisiriyorsun canim
Kac aylik birde miniş

Menumude yaziiiiiyiimmm

2kuru kayisi
Sabah
3 yumurta sahanda edsofi nin yoklugunu dolduruyorum
2zeytin domates biber peynir
2lokma recelli ekmek

Ogle
Dolu bir tabak kabak yemegim
3yk yogurt biraz jalepone
2normal kayisi

Aksam
3yk tavuk sote
1kase kasarli domates corbasi
Salata bolca ve yogurt
Yarim kayisi kizimdan kalan
1minik cikilata kahvemle

Az oncede kizlara hazirlarken 4 cilek

Su 2lt den fazla
Spor jillian

Yesilcay henuz yok
Belki kahve belki cay belki yesilcay

Herkese iyi akşamlar, yarın anneme gideceğimiz için toparlanmam gerekiyor ama ben daha hiç birşey yapmadım. Can'ım çok fena günün egzersizini yapmak istiyor.

bugun herkes nerde ?

Dahlia_ napıcan mecbur dayanıosn hakkımı nıe vereyım onlara emek vermsm o para bnm hakkım yoksa bnmde gururum var alıp cantamı cıkablrm suan

Moralini bozma canım hiç lafını sakınma sen de ağzına geleni söyle.. Madem kovmuyorlar sen de salla gitsin.. Cibilliyetsiz insanlar

Bu da tavuk hastalığı olmuş nazara geldik topikcenek. Bu hep diğer topiklerin işi

Can'ım doktorunu sıkıştır sorularını sor böyle bişi demedi deyip internetten bakarsan bebeğine üzüntüden zarar verirsin. İçini ferah tut bol bol dinlen beslenmene dikkat et gerisi Allah'a kalmış canım.

Kasık Ağrı'sı ve akıntı artışı hamilelikte normal.

kızlar ben şok kuzenim bana yazdı

Ne istiyormuş

Ilk defa pismis meyve duydum
Neden pisiriyorsun canim
Kac aylik birde miniş

Can'ım çiğ olan herşey çok daha alerjik oluyor. O yüzden meyveye ancak pişmiş olarak geçebilmiştik o da 8 aylıkken felan. şuan sadece muzu çiğ olarak yiyor o da çok ender çünkü inanılmaz kabızlığı var. 1 yaşında oldu Can'ım 2 gün önce

ayy kıyamam yaa, resmen mobbing Allah ım ne zor ya.
Bol bol sabır diliyorum kuzum

Aleyküm selam canım :)
Sınav nasıl geçti ?
Senin anca balayı olur bu gidişle

Buyur :)
Ayy aynen kuzuş abca balayı :) iyi geçti kuzummm:) aaa süper bu hareketi yaptık yaşasın çok sevindm:))
canım çalışmak iyidir süpersin temposz hayat düşünemiyorum afiyet olsun canım görüşürüz
Çalışmak muhteşem kuzum ama azcık minicik bi tatil istiyorum :))

Anladim canim
Nice guzel yaslari olsunnn saglikla mutluluklaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…