- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Anam erkek mi saadetimmmm:) ah Rabbim sağlıklıca doğmasını nasip etsin :)Evet abliş ptesi ayrıntılı ultrasyon vardı paşa olacak insalllah hayırlısıyla.
çok saol canımmmÇokgeçmiş olsun kuzum inşallah iyi olursun Rabbim şifalar versin
Selam hatunlar spor hocamız bu hafta çoğunluk kolları ve yanlarımızı çalıştırıyor :) tabi yine heryerimizde çalışıyor gerçi suyumuz çıktı:) ah çok yorulmuşum yataktan kalkamadım :) vallaha msj yazmak bile zor geliyor bide bugün ünide son sınavıma girdim ah sonra tekrar okul koş koş koş ahh :) bi tatile ihtiyacım var sankimmah ah kalkımda yemeğimi yiyem bari geleceğim inşallah bide bugünün egzersizi neydi kaçırmışım:)
Evet abliş ptesi ayrıntılı ultrasyon vardı paşa olacak insalllah hayırlısıyla.
Selam hatunlar spor hocamız bu hafta çoğunluk kolları ve yanlarımızı çalıştırıyor :) tabi yine heryerimizde çalışıyor gerçi suyumuz çıktı:) ah çok yorulmuşum yataktan kalkamadım :) vallaha msj yazmak bile zor geliyor bide bugün ünide son sınavıma girdim ah sonra tekrar okul koş koş koş ahh :) bi tatile ihtiyacım var sankimmah ah kalkımda yemeğimi yiyem bari geleceğim inşallah bide bugünün egzersizi neydi kaçırmışım:)
Ilk defa pismis meyve duydumCanım saydıklarının hepsini yiyor aslında son Zaman'larda yoğurt da vermeye başladım. Hurma denemedim aslında versem sever. Kırmızı et ben de hemen hemen her gün yediriyorum. Meyveleri hala pişirerek yediriyorum. Tabi vitamin kalmıyordur o ayrı :/
Oğlumun da ellerini yıkatıyorum gelir gelmez ama tabi çok aralarına çok giremiyorum..
Bir sonraki kontrolde herşey normaldi. İnşallah senin de öyle olur.
Benim menülerim hep güzel bi kereşaka bir yana ne meyve var ne taze sebze neresini güzel buldun anlayamadım :)
Malesef alerjik çocuklar daha hassas oluyorlar.Kitaba alerji de ilk defa duyuyorum halimize bin şükür o Zaman..
Ay bizde Ateş yok inşallah bizim burun akıntısı da diştendir.
Canım inşallah tüm isteğim oAklına kötü şeyler getirmemeye çalış, inşaAllah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Iyi aksamlr
Kahvalti - 3 yumurta omlet 2 dilim cavdar ekmek
Ara 4 ceviz
Oglen 1kase tavuklu corba
Aksam 1 kase mercimek corbasi
su 3.5 litre
yesil cay 2 fincan
Adim 10000
Gunun egzersizi 70
Jillian
Yarim mekik 200 adet
Dahlia_
İyi akşamlar kızlar
Toplam 1170 kalori
Dahlia_ 8272 adım
Eki Görüntüle 1834735 Eki Görüntüle 1834736
bugun herkes nerde ?
Dahlia_ napıcan mecbur dayanıosn hakkımı nıe vereyım onlara emek vermsm o para bnm hakkım yoksa bnmde gururum var alıp cantamı cıkablrm suan
Yok canım öyle oruç halsizliği değil, dökülüyordu sanki her tarafım, gözlerimi açamıyordum. sürekli uyumak istiyordum :))
Hava aldım hemen kendime geldim :))
Günün egzersizinden yaptın mıı hiççç ?
Benim Dr um her zaman ki gibi hiçbişey demedi ama doopler büyük ultrasondaki bebegin esi önde bebeği net gormemi engelliyor dedi nette araştırdım dogumda ölümlere kadar sebep oluyormus.cuma ya testlerin sonucu çıkıyor Dr um la gorusucem
Ay inşallah öyle olur abla bende Dr a yürüyüşe izin var mı dedim adam dur bakim zar zor bulduk bırak yürüyüşu zorla tutmaya çalışıyoruz dedi.eee benim haberim yoktu bana bişey demiyor ki sadece tedavi veriyor açıklama yok.abla esin önde olduğu zamanlar kasik agrin ve akintin aşırı oldumu
kızlar ben şok kuzenim bana yazdı
Ilk defa pismis meyve duydum
Neden pisiriyorsun canim
Kac aylik birde miniş
ayy kıyamam yaa, resmen mobbing Allah ım ne zor ya.2000-3000 para almıcam tazmınatolark ole bı para olsa bır dkka cekmem de hatrı syaılır bı para yanı nasıl cıakymkı kıdemı ıhbarı bıde son maasım 8-10000 arası edıo en azndan paramı alır paşa paşa 2-3 ay yatar adam gbi iş bakarım ama bu gidişle paramı bırkaıp cıkcıam sanrm dayanılcak gbı dıller mobıngı arastırıodmda dava acmöak ıcınde sahıt ıstıoalr kımse sahıt olmazkı bana ya offf mıllet evıne ekmek goturuo herkes sıkayetcı bunlardan ama kımse kendını rıske atmaz 300 kısılık 3 koca bınadan olusan fabrıkayz odari bolumde patronlar dahil 40 kişi falanız ole basıt ofis gbi bıyerde dıl ki
Ayy aynen kuzuş abca balayı :) iyi geçti kuzummm:) aaa süper bu hareketi yaptık yaşasın çok sevindm:))Aleyküm selam canım :)
Sınav nasıl geçti ?
Senin anca balayı olur bu gidişle
Buyur :)
Çalışmak muhteşem kuzum ama azcık minicik bi tatil istiyorum :))canım çalışmak iyidir süpersin temposz hayat düşünemiyorum afiyet olsun canım görüşürüz
Anladim canimHerkese iyi akşamlar, yarın anneme gideceğimiz için toparlanmam gerekiyor ama ben daha hiç birşey yapmadım. Can'ım çok fena günün egzersizini yapmak istiyor.
Moralini bozma canım hiç lafını sakınma sen de ağzına geleni söyle.. Madem kovmuyorlar sen de salla gitsin.. Cibilliyetsiz insanlar
Bu da tavuk hastalığı olmuşnazara geldik topikcenek. Bu hep diğer topiklerin işi
Can'ım doktorunu sıkıştır sorularını sor böyle bişi demedi deyip internetten bakarsan bebeğine üzüntüden zarar verirsin. İçini ferah tut bol bol dinlen beslenmene dikkat et gerisi Allah'a kalmış canım.
Kasık Ağrı'sı ve akıntı artışı hamilelikte normal.
Ne istiyormuş
Can'ım çiğ olan herşey çok daha alerjik oluyor. O yüzden meyveye ancak pişmiş olarak geçebilmiştik o da 8 aylıkken felan. şuan sadece muzu çiğ olarak yiyor o da çok ender çünkü inanılmaz kabızlığı var. 1 yaşında oldu Can'ım 2 gün önce
Ya ondan bende cok istiyorumAyy aynen kuzuş abca balayı :) iyi geçti kuzummm:) aaa süper bu hareketi yaptık yaşasın çok sevindm:))
Çalışmak muhteşem kuzum ama azcık minicik bi tatil istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?