Günaydın bitanemGunaydin guzellerim, bugun guzel sonuclar gelecek insallah, heyecanla bekliyorum, kalbim pir pirrrrr :))
Teşekkür ederim canım benim:)Tebrik ederim meliscimmmmm
az mı valla bu aksamda dogru duzgun bsy yemek ıstemıorm ne yalan solım hatta ne yıeblrm hıc bılmıorm
125 kg mu valla öncesi sonrası ınanılmaz merak ettm nasl degsmssndr kım bılr
çalışmak cok guzel bn oyle aylarca evde oturamam ama ısyernde once huzurlu olmam lazm bıde gercekten 1-2 ay kendıme vakıt ayırmam gerekıo cok bunaldm
@haeshin canim hedefi cekeceksen asagi yarin bildireyim guzelim, listede sizler icin her zaman yer var:)
Asyaca oglan nasil oldu canim?
@bnnu guzelim insanlara malesef her zaman guvenmeme payi birakmalisin, boyle insanlarla da her zaman mesafeli ol canim..
@edsofi canim eski yeme duzenine don, yumurtalar, tavuklar seni bekler..SIkIntidan yemek yemek , sIkIntilarin cozumu degil sende biliyorsun guzelim..Is konusunda da hayirlisi olsun..Oglanin sunnetinde son durumunuz nedir?
abesle_istigal canim sen 125 kilodan bu kilolara gelerek iltifatlari coktan hakettin..
happy_moon canim ne guzel bir motivasyon olmus esin taafindan:)
Dahlia_ senin canin sagolsun gulum, listeler muhim degil.
O Ollalla nerelerdesin canim?
zey zey canim regli epey gecikmis, insallah biran evvel gelirde rahatlarsin:)
@Saadetim33 miniginin hareketleri baslamis gozun aydin guzelim:)
@E-brulim bugun nasil oldun canimin ici?
Harpy canim tuvalet sorunu cozulmus cok sevindim:)
@melinda23 canim biraz kafa dinleme zamanin gelmis senin canim:)
@gogo2405 ablam yuzuyor musun bensiz:)
@CheGuevera mezun guzelimmm nerelerdesin??
Canım haftaya ödemin inecektir inşallah
Aynen doğru diyosunda valla gittiKuzum onu ayirip bugun yeseydin
Biliyorsunki cok efor harcadik bu hafta ciddi bir durumun icindeyiz
Persembe aksamina hic uygun degil
dikkat edicem o kadar kilo verdim.Canim 4 gun icin izin almaya gerek yok ama listedesin unutma, yediklerine dikkat et ve egzersizle desteklemeye calis guzelim.
ahh ahh dun aksam ki tiramisu olmus mu guzelim??
bu hafta bizim icin cok onemli biliyorsun.
insallah arti gelmez guzelim, uzuldum..
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :mrym77
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :bosanmis
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane kiz - 3 yas
Yaşadığınız şehir: isvicre-bern
Boyunuz :1.63
Kilonuz:67.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi kilolarimi veremedim birde yanlizlik vs gece aburcubur sagliksiz beslenme ve nerdeyse 80 oluyordum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : oncelikle saglik sorunlarim baslamisti ilerleyen reflu yemek borusunu tahris etti tedavi vs.. derken aynaya bakmadigimi hep tayt uzun tschirtler giydigimi farkettim ve etraftaki tanidiklardan aciyan bakislar ikazlar vs kendime getirdi beni .. ama ne yaparsam kilo veremiyordum diyetisyene gittigim halde bende metobolizma hizlandirmak icin lahana diyeti yaptim faydasini gordum 1 haftada 3.5 kilo verdim sonrasinda kilo vermem devam etti.. bu arada doktoruma sordum doktorum bir daha bu diyeti yapmamami ama metobolizmama iyi geldiyse sorun olmadigini soyledi--- neticede 79 dan 67 kadar geldim ama kilo vermem durdu ... dr um kilo vermemin durmadigini soyluyor gram veriyormusum buda iyiymis vs
neticede ben eski kiyafetlerimi giymek ve yeniden baslamak hayattan keyf almak istyorum hayat devam ediyor :) tabiki sizlerinde destegine ihtiyacim var .. tabiki isterseniz
Geçen hafta 90.1
Bu hafta 88.3
Fark -1.8
%1.99
Gecen hafta: 73.3
Bu hafta: 72.6
Fark 0.700
Daha cok bekliyordum ama mens donemim yakin bu kadar oldu.
Geçen hafta: 54.9
Bu hafta:54.6
Fark:0.3
Tam bu haftanın hedef kilosu'ndayım
Herkese günaydın
İlk bildirim benden olsun
Geçen hafta :64
Bu hafta : 62.7
Fadk 1.3
Eee ne duruyoruz ozmaan dans
Canım takımım aylardır bu takımdayım
İdeal kiloma ulaştım destekleriniz sabrını için çok teşekkür ederim
Çok güzel arkadaşlıklar kazandım
Özge demet kaptanım harika insanlarsınız Demet kaptanımın tam bir otoriter yapısı vardı
Dediklerini yapmamak mümkün değil :))
Özge bir o kadar iyi
Asyaca ya gelince o Rabbimin bana bir armağanı
Gonca ablam Nena Merve Sibel .......
Ve diğer tüm arkadaşlarım harika insanlarsınız
Umarım hepiniz en kısa Zaman da ideal kilolarınıza sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz sizleri seviyorum
Önceki kilo 54.500
Bugünki kilo 54.400
Fark - 0.1
Bu hafta spor yoktu biraz yedim sanırım kusura bakmayın haftaya 53 görücem....
Yawrukush
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :mrym77
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :bosanmis
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane kiz - 3 yas
Yaşadığınız şehir: isvicre-bern
Boyunuz :1.63
Kilonuz:67.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi kilolarimi veremedim birde yanlizlik vs gece aburcubur sagliksiz beslenme ve nerdeyse 80 oluyordum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : oncelikle saglik sorunlarim baslamisti ilerleyen reflu yemek borusunu tahris etti tedavi vs.. derken aynaya bakmadigimi hep tayt uzun tschirtler giydigimi farkettim ve etraftaki tanidiklardan aciyan bakislar ikazlar vs kendime getirdi beni .. ama ne yaparsam kilo veremiyordum diyetisyene gittigim halde bende metobolizma hizlandirmak icin lahana diyeti yaptim faydasini gordum 1 haftada 3.5 kilo verdim sonrasinda kilo vermem devam etti.. bu arada doktoruma sordum doktorum bir daha bu diyeti yapmamami ama metobolizmama iyi geldiyse sorun olmadigini soyledi--- neticede 79 dan 67 kadar geldim ama kilo vermem durdu ... dr um kilo vermemin durmadigini soyluyor gram veriyormusum buda iyiymis vs
neticede ben eski kiyafetlerimi giymek ve yeniden baslamak hayattan keyf almak istyorum hayat devam ediyor :) tabiki sizlerinde destegine ihtiyacim var .. tabiki isterseniz
Tebrikler cnmmmmGeçen hafta: 54.9
Herkese günaydın
İlk bildirim benden olsun
Geçen hafta :64
Bu hafta : 62.7
Fadk 1.3
Eee ne duruyoruz ozmaan dans
Geçen hafta 90.1
Bu hafta 88.3
Fark -1.8
%1.99
Gecen hafta: 73.3
Bu hafta: 72.6
Fark 0.700
Daha cok bekliyordum ama mens donemim yakin bu kadar oldu.
Aramiza hosgeldin.Ben Arzu 20 yasindayim sozluyum kismetse 3 gun sonra nisanli olacagim . Tanisdigimiza cok memnun oldum :)kizlar merhaba benide araniza alirmisiniz ? bende sizler gibi yapisan kilolarimdan kurtulmak istiyorum ocak 11 den beri 79 dan 67 ye dustum..duraklamalar oluyor arada moralim bozuluyor biraz motivasyona ihtyacim var sanirimhedefim en azindan 59 olmak asil amacim tabiki 54-55 falan .. iste boyle yarin cuma sizinle devam edebilirim isterseniz
Geçen hafta: 54.9
Önceki kilo 54.500
Bugünki kilo 54.400
Fark - 0.1
Bu hafta spor yoktu biraz yedim sanırım kusura bakmayın haftaya 53 görücem....
Yawrukush
Canim sende benim olculrim varmi hani not aliyordun ya? bende vardida bulamiyom sendede yoksa gecmise dalmak mecburiyetindeyim :) rica etsem varsa yazarmisin sana zahmet :)Menümü yazayım
Sabah 2 dilim tbe peynir zeytin çay
Sade kahve 2 kare bitter yüzde 80 olandan
Öğlen menemen 1 dilim tam buğday peynir
Nescafe
Akşam 1 kepçe çorba azcık makarna peynir
Spordan sonra 3 erik 1 kayısı 1 bardak kefir
Su 3 lt
Spor 16850 adım 1 saat spor salonu
Yeşilçay ve form çayı içtim akşamüstü eve gelince
Saol canimm
hoşgeldin canım
huhuuuu harikasın canım tebrik ederimmm
sağlık olsun canım yinede güzel kilo vermişsin maşalllah
tebrik ederim tatlım
Deryacım öncelikle verdiğin kilo için tebrik ederim ve mezuniyetin içinde ayrıca kutlarım
Hersey gönlünce olsunama temelli gitme gel hep
tebrikler canım 100 gram deyip geçmeyelm yinede
Kaptanimm cok tesekkur ederim. Seviliyosun cokcanaa@CheGuevera korumada da ugra canimin ici, ozletme kendini
abesle_istigal 89 u gormeden 88 geldi. Masallah canim
Asyaca tebrikler canim. Adet doneminde bile guzel eksi gordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?