- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Günaydın canım çok sağ ol iyiyim sen nasılsın? Hazırlıklar nasıl gidiyor hangi gün nişan vardı akşımdasın da benden önce davrandın..
Birazdan bakıcam yemin ederin korkuyorumEksi varmi ? eksi :)
Amin hemşerim inşGunun guzel geçmiş canim. Sabaha yuzun guler inş.
Canım tebrik ederim harikaaaHerkese günaydın
İlk bildirim benden olsun
Geçen hafta :64
Bu hafta : 62.7
Fadk 1.3
Eee ne duruyoruz ozmaan dans
Hosgeldin canim4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :mrym77
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :bosanmis
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane kiz - 3 yas
Yaşadığınız şehir: isvicre-bern
Boyunuz :1.63
Kilonuz:67.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi kilolarimi veremedim birde yanlizlik vs gece aburcubur sagliksiz beslenme ve nerdeyse 80 oluyordum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : oncelikle saglik sorunlarim baslamisti ilerleyen reflu yemek borusunu tahris etti tedavi vs.. derken aynaya bakmadigimi hep tayt uzun tschirtler giydigimi farkettim ve etraftaki tanidiklardan aciyan bakislar ikazlar vs kendime getirdi beni .. ama ne yaparsam kilo veremiyordum diyetisyene gittigim halde bende metobolizma hizlandirmak icin lahana diyeti yaptim faydasini gordum 1 haftada 3.5 kilo verdim sonrasinda kilo vermem devam etti.. bu arada doktoruma sordum doktorum bir daha bu diyeti yapmamami ama metobolizmama iyi geldiyse sorun olmadigini soyledi--- neticede 79 dan 67 kadar geldim ama kilo vermem durdu ... dr um kilo vermemin durmadigini soyluyor gram veriyormusum buda iyiymis vs
neticede ben eski kiyafetlerimi giymek ve yeniden baslamak hayattan keyf almak istyorum hayat devam ediyor :) tabiki sizlerinde destegine ihtiyacim var .. tabiki isterseniz
Herkese günaydın
Fadk 1.3
Günaydın canım çok sağ ol iyiyim sen nasılsın? Hazırlıklar nasıl gidiyor hangi gün nişan vardı akşımdasın da benden önce davrandın..
Dikkat edicem bakalımAllah yardimcin olsun kardes yeme :))))
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi kilolarimi veremedim birde yanlizlik vs gece aburcubur sagliksiz beslenme ve nerdeyse 80 oluyordum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : oncelikle saglik sorunlarim baslamisti ilerleyen reflu yemek borusunu tahris etti tedavi vs.. derken aynaya bakmadigimi hep tayt uzun tschirtler giydigimi farkettim ve etraftaki tanidiklardan aciyan bakislar ikazlar vs kendime getirdi beni .. ama ne yaparsam kilo veremiyordum diyetisyene gittigim halde bende metobolizma hizlandirmak icin lahana diyeti yaptim faydasini gordum 1 haftada 3.5 kilo verdim sonrasinda kilo vermem devam etti.. bu arada doktoruma sordum doktorum bir daha bu diyeti yapmamami ama metobolizmama iyi geldiyse sorun olmadigini soyledi--- neticede 79 dan 67 kadar geldim ama kilo vermem durdu ... dr um kilo vermemin durmadigini soyluyor gram veriyormusum buda iyiymis vs
neticede ben eski kiyafetlerimi giymek ve yeniden baslamak hayattan keyf almak istyorum hayat devam ediyor :) tabiki sizlerinde destegine ihtiyacim var .. tabiki isterseniz
Kuzum onu ayirip bugun yeseydinDünkü menüm
1nescafe
öğle
3-4 kepçe mercimekli çorba
1dilim tam tahıllı ekmek
akşam
bişey yemedim. misafirim geliyordu onun koşturmasındaydım.
4lt su
kücük bir dilim tiramisu(yemek yememe nedenim işte bunu yaptı)
Canim tebriklerr. SupersinnHerkese günaydın
Fadk 1.3
Canim 4 gun icin izin almaya gerek yok ama listedesin unutma, yediklerine dikkat et ve egzersizle desteklemeye calis guzelim.1HAZİRAN AKŞAM GİDİCEZ. 5 HAZİRAN SABAH DÖNÜCEZ KAPTANIM.
Yokya izin almak istemiyorum. İzin alırsam sapıtıp yemeklere dalabilirim
sagol canim:)Gecmis olsun canim.
aaa iyi hadi cok sukur canim, gecmis olsun tekrar..Oglan saolasin canim iyi cok sukur. Zaten kizil da degilmis. Bugun baska dr goturdu amcasi oda alerji veya terden filan olmustur demis.
nisan arefesinde normal ortadan kaybolman, nasil geciyor hazirliklar?Bil bilsem nerelerde oldugumu :)
sagol canim aynen her sey Akina bagli:)Çok çok geçmiş olsun canımm
Dikkat et kendine dicem de Akın fırsat verirse :)
Busem ilk hamilelikte mide bulantisi nedir yasamamistim.Ozgem cok gecmis olsun kuzum tuh neden rahatsizlandin sen oyle ya. Sen merak etme ben tatmin olacagimmkiloyu gorene kadar bildirim yapmicam cunku normal yedigim gunlerde.bile nedense ogleden sonra daha az cikiyorum. Sana da iyi uykular dinlen guzelce yarina iyi uyan
tamam canim hemen not dustum, hayirli olsun 58 :))Ok ozgem cekelim o zaman 58 e daha tatile var rahat duserim :) tesekkurler fazla isgal etmicem söz hemen mezun oluvercem :))
canim benim sagol, dikkat ediyorum kendime.Yawrukush kaptanım dikkat et kendine sen bize lazımsın inşallah gece güzelce dinlenebilirsin de sabaha bişeyciğin kalmaz. Yattığın yer mi rahat değil acaba koltukta felan yatıyorsan ondan olmuş olabilir mi?
oyy kiyamam ben o aglayan ufakliga:)Okuldan gec geldim ufaklik aglamis anne diye
Onu sevdim uyuttum anca firsatim oldu kizlar
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
2dilim tbe tereyagli ekmek az recel
5kiraz
Ogle
Taze fasulye
2kofte
3yk yogurt
Salata
Aksam
Ayran ufaklardan
Az oncede kucuk salatalik
Su 4lt
600ml maydonoz sapi suyu
Spor bugun yok dinlenme
Gecmise bir bakayimmmmm
guzelim hergun vitaminimi ve bebis icin dha imi iciyorum.Yawrukush
Vitaminlerini ihmal etme lutfen
Ilk 3 ay bebegin en onemli donemi
Dinlen ve keyif yap olurmu yorma kendini
Asyaca
Benim Asyam 1yasindayken olmustu oyle
Kividen
Dr kivi ve cilek yapar demisti alerjik meyvelermis
Simdi okuyunca aklima geldi bir igne ile duzeliyor kuzum
edsofi
Lutfen uzulme
Yarin cuma
Mulk suresi oku her cuma olurmu muhakkak maddi olarak nefes alirsin kuzum Allahin izniyle
Yemekte yeme
Cok rica edicem
ahh senin agzin bal yesin, maras dondurmasi yesin:)Burdayım kaptanım sabah güzel haberlerle son kez ekranlardayım
oyy ablalarin guzeli:) Iyiyim bugun bomba gibiyim:))Güzel olmuş canım menün ve sporun
Yarın tartı günü listede olmasand bildirim yap gülüm toparlarız hep beraber
2.eli boşver canım bizim aldığımız uygun bayaa Carrefour varsa bi bak.
Sensiz yüzermiyim hiç kim demiş onu sulu iftira. Kendine dikkat et balım geçmiş olsun.
Yok canım biz almadık daha bu sene
canim vitaminlerimi duzenli aliyorum gelmeden 2 gun oncede kan verdim, herbir seyim tamdi:)Aaa cok gecmis olsun canim
Benim de hamileliklerim de kalca agrim meşhurdu, insallah gecerde daha geri gelmez. Cok zor cidden muhtemelen magnezyum eksikliginden
hosgeldin canim :)kizlar merhaba benide araniza alirmisiniz ? bende sizler gibi yapisan kilolarimdan kurtulmak istiyorum ocak 11 den beri 79 dan 67 ye dustum..duraklamalar oluyor arada moralim bozuluyor biraz motivasyona ihtyacim var sanirimhedefim en azindan 59 olmak asil amacim tabiki 54-55 falan .. iste boyle yarin cuma sizinle devam edebilirim isterseniz
tekrar hosgeldin canim.4. TAKIM KATILIM FORMU
oyyy guzel guzel dinlen canim benim...Günaydınben daha yeni uyuyacam
sen varya seeeeeennn bir harikasin bebegimmmm :)Herkese günaydın
Fadk 1.3
insallah canim benim:)Gunaydinnnn guzel yurekliiii tatlissslarimmm
Bakalim bugun ne olacak
Her cuma kalp carpintisiyla uyaniyorum
Bugun dahada heyecanliyimmmmmm
Haydi ilk 3e girelim
ahh ahh dun aksam ki tiramisu olmus mu guzelim??Dünkü menüm
1nescafe
öğle
3-4 kepçe mercimekli çorba
1dilim tam tahıllı ekmek
akşam
bişey yemedim. misafirim geliyordu onun koşturmasındaydım.
4lt su
kücük bir dilim tiramisu(yemek yememe nedenim işte bunu yaptı)
sagol canim, bugun iyiyim:)
Canım annnem tokatlı ya benim ondan dedim yarı memleketimAsyaca iledemi hemseriyizzz
Evet canım bilerek hafif geçirdim :) Biraz daha eksi gelsin diyeGunun hafif gecmis canim cok guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?