canim hosgeldin, ilk sayfada kuralarimiz var senden onlari okumani rica edecegim, eger kabul ediyorsan yine ilk sayfada katilim formumuz var onu kopyalayip buraya yapistirir misin kisisel bilgilerinle..Boylelikle seni tanimis oluruz canim:)Mrb yeni üyeyim inş veririm 70,1 geliyorum hedef 55
Nerede canım tarif edermesin bulamadımcanim hosgeldin, ilk sayfada kuralarimiz var senden onlari okumani rica edecegim, eger kabul ediyorsan yine ilk sayfada katilim formumuz var onu kopyalayip buraya yapistirir misin kisisel bilgilerinle..Boylelikle seni tanimis oluruz canim:)
canim menu, spor ve ictigimiz su miktarini aksam ustu hep birlikte yaziyoruz.Sabah kahvaltısı yarım Börek ve cay şekersiz saat 10 da yeşil Çay 12 de mercimek Çorbası ayran
Sen sus kizsonra gel artılarla buraya
guzelim ilk sayfadaki takim kurallarimizi oku, eger kabul ediyorsan bu formu doldur :)Nerede canım tarif edermesin bulamadım
canlarım eşimin dedesi vefat etti malesef. Eşim Maraş'a gitti
Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 79.7
Fark: 2
Oran: 2.45 (doğru mu hesapladım?)
Sen sus kiz
Persembe aksami tiramisu yemis birde
Ben simdiye kadar 1kere bile kacamak yapmadim
Odulumu yedim bekledimmmmm
Git gunun egzersizini yap yoksa bu hafta yaktim çirani
4. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
4.TAKIM KAPTANI : Yawrukush
4.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: E-brulim & Mavibocuk & Asyaca
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
4. TAKIM KURALLARI:
1. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. 3 gün (üst üste yada o hafta içerisinde) menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar 1 sarı kart, 3 sarı kart alan arkadaşlar ise deneme süresindeyse 2 hafta listeye girmesi ertelenecek, eğer listede ise listeden çıkarılacak (izinli yada diskalifiye olarak). Bir hafta boyunca eksiksiz ve cezasız menü veren üyenin 1 sarı kartı silinecektir.
2. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.
3. Yapılan kaçamaklara göre, menü listesinde telafi amaçlı egzersizler verilecektir.
4. Şok diyetler ve detoks uygulamaları kesinlikle yasaktır.
5. Her yeni üyenin listeye alınması için 2 cuma deneme süremiz vardır. Bu süre içerisinde paylaşımınız dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.
6.Kilo bildirimleri cuma günü en gec 12:00'a kadar yapılmalıdır. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
7. Her cuma kilo bildirimi şu şekilde yapılmalıdır.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
8.Her gün mutlaka en az 15 dk spor yapmaya gayret gösterilecektir. (Bunu takım kuralı olduğu için değil,kendi sağlımız için yapmalıyız.)
9. Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır, yeni üye listeye girdikten itibaren 2 ay boyunca izin alamaz.
10. Takımdaki herkes takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
11. Yeni katılan üyelerin alttaki formu doldurmaları gerekmektedir.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :fyfyfy
İsim (İsteğe Bağlı ):fatoş
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :boşanmış
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 11
Yaşadığınız şehir:uşak
Boyunuz :155
Kilonuz:70'1
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :cok yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?düğün var yakınımın
GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 64.5 60 2 harpy 33 168 88.0 82.5 60 3 haeshin 33 168 76.1 62.4 60 4 abesle_istigal 29 175 104.2 92.3 75 5 mugehatun 27 160 79.0 76.2 55 6 kitabi 35 165 95.0 88.6 65 7 happy_moon 30 152 57.2 55.3 49 8 gogo2405 38 167 77.5 65.9 60.0 9 zey zey 26 170 60.7 59.0 56.0 10 Asyaca 30 168 84.0 73.9 63 11 AKovser 21 155 57.0 55.4 48.0 12 edsofi 24 163 76.2 72.7 66 13 Ollalla 20 155 57.2 53.5 45 14 tiffany20 20 163 60.0 55.4 50 15 CheGuevera 30 168 75.9 64.7 63 16 melinda23 28 160 77.0 66.5 60 17 betusi 30 165 76.6 73.5 57 18 ddanes 34 153 65.0 60.4 50 19 sevimlicadi0 18 169 73.6 67.6 55 20 LunaDaisies 28 157 92.0 90.3 59 21 bnnu 25 170 61.0 59.2 57 22 mart09 40 173 76.0 75.6 68 23 keping 30 162 65.5 64.0 55 24 KarKralicesi 28 168 73.2 71.0 65 25 aypdr 32 154 66.3 66.3 60
Yaptım ama bir bakarmısınız yapabilmişmiyim takım katılım formunuguzelim ilk sayfadaki takim kurallarimizi oku, eger kabul ediyorsan bu formu doldur :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Yaptım ama bir bakarmısınız yapabilmişmiyim takım katılım formunu
HoşbuldumKullanıcı Adı : fyfyfy
İsim (İsteğe Bağlı ) : fatoş
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : boşanmış
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 11
Yaşadığınız şehir: uşak
Boyunuz : 155
Kilonuz: 70'1
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : cok yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? düğün var yakınımın
Tamamdır canım, hoşgeldin :)
Bence az ama ben suçluyum metabolizma suçu yok önümüzdeki cuma 53 göreceğim sözeksisin ya sorun yok 100 gram az diil bence :)
Vuuhuuu tebriklerrr kankam süpersin.canlarım eşimin dedesi vefat etti malesef. Eşim Maraş'a gitti
Hedefe yaklaşınca geri çekersin istersen canım hedefi yukarı çekmek zor ama aşağı çekmek kolay.
Artık spor ödemi gitmiştir dimi canım spora devam ettikçe kilo vermeye devam etcem yaniev durumumuzdan hic bir haber yok Demetim
Biz geldigimizden beri esim is ve 2. is olarak yaptigi app yazmaya felaket kaptirdi kendini..
Henuz hicbir isin ucundan tutmadi.
Yapilacak seyleri yaptirmadan satisada cikaramiyoruz, ben sormayi bile biraktim artik..
8lerin hayirli olsun canisii, tebrik ederimm hemde cooooooook :)
canim regliye ragmen az bile arti cikmis..
oy oy oy canim tebrik ederimmm :)
tebrikler kuzuummm :)
Canim benim, iyiki geldin takimimiza..
Oyle guzel bir renk kattin ki, azimle catir catir verdin kilolarini..
Bizi birakmak yok, daha bu isin korumasi var:)
Ozleriz heberin olsun, seni cooook seviyorum, tebriklerin en buyugu sanaaaaaaaa:)
karnen hayirli olsun gulum.
ayrica seabahar editorun hazirlayacagi karneyi de paylasacagim burada takipte kal :)
hatta basari oykunude yazarsin karneden sonra, mezunlar topigineee:)
tebrikler canim, haftaya guzel eksi gelir asil sporaaaa:)
tebrikler gulum gecen haftaki kkilon 70.3 idi farkin 500 gr tebriklerrr :)
ne guzel cok guzel unutulmaz birgun olur insallah canim:)
reglidendir canim, haftaya regliyle kilolari yolcu edersin:)
ellerine saglik canim:)
sagol Nenam:)
Allaaaah ablam spor salonu sana yaradi,tebriklerrr:)
canin sagolsun, haftaya misliyle gider, uzme kendiniiii...
tebrikler kuzum gunden gune eriyorsun masallah:)
gayet de guzel incelmissin:)
Cok sukur bugun iyiymissin bir tanem..
Bende bugun cok iyiyim, kalca agrimda gitti..
Gece cok sacma sapan yatiyorum oglanla yattigimiz icin, ondan diye dusunuyorum canim.
Bende TRye geldigimden beri oyle kotu ruyalar goruyorum ki , hayir olsun Ebrum..
Canimm tebrik ederim yurekten, harikasin..
Emin adimlarla hedefe ulasiyorsun, 7lerin hayirli olsun.
Esinin dedesi icinde basiniz sagolsun, melani cennet olsun insallah..
yapariz gulumm :)
pis kilolar gelmesin bir daha sampiyonuma, cekirgemeee:)
Ellerine saglik Ebrum:)
normal kuzum endise etme:)
Hoşgeldin canım takımımızaHoşbuldum
Bende 100 gr çok canım sıkıldı haftaya iyi gelicez cnm . 5haftadır bildirim yapıyorum hiç artı çıkmadım ama daha fazla verip mezun olmak istiyorumuf neyse yazım cezam neyse razıyım herkesten ozurler dılıyorum ama bnde emek verdm olmadı kacamgmda yok
*sabit kg da yım hiç 1 gr bıle verememısım
o yuzden 100 gr 200 gr veren arkdslarm nolur uzulmeyn verememek cok daha kotu
Sen sus kiz
Persembe aksami tiramisu yemis birde
Ben simdiye kadar 1kere bile kacamak yapmadim
Odulumu yedim bekledimmmmm
Git gunun egzersizini yap yoksa bu hafta yaktim çirani
KarKralicesi oy oy oyyyy, gel birde buradan yak guzelim:))
öylede. 60 görüm birazda göslerim.Vuuhuuu tebriklerrr kankam süpersin.
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun.
Hedefe yaklaşınca geri çekersin istersen canım hedefi yukarı çekmek zor ama aşağı çekmek kolay.
Artık spor ödemi gitmiştir dimi canım spora devam ettikçe kilo vermeye devam etcem yani
Hoşgeldin canım takımımıza
Vuuuuu harikasınn çok tebrikler valla maşallahcanlarım eşimin dedesi vefat etti malesef. Eşim Maraş'a gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?