Uyudum bile iyi geceler
3 litre
tmmcnm
Kizlar buraya yazip ciktiktan sonra aa bi bakarsinki sirket o aya ait dogum günüsü olanlari kutluyor e benimde bu ay 24nde doum günüm. ramazan geldigi icin erkenden kutlayalim istemisler genel müdüre kadar herkes bizim kattaydi. 1i kocaman digeride yine buyuk en sevdiimden 2 pasta alinmis.
Elbette yemedimmmm. Ama saklama kabina ayirdim yarin yicem ayip olmasin o kadarda küstürmim insanlari kendime:)
Zaten artik düzenimi bildikleri icin cok israrci olmuyorlar. Mesela sirkette bisiler alinacaksa dondurmadir ne bilim ekler falan asla persembeye almiyorlar cunku benim cuma tarti günüm inanin oyle bi asiladim ki gecen gun ben yok olmama ragmen kizlar demis persembe olmaz zeynep yemiyot diye
bu beni elbette mutlu ediyor aman insanlar ne düşünürse düşünsün olan biten bana oluyor
Menü:
Kahvalti - 2 sahanda yumurta 2 dilimm cavdar ekmek 1 salatalik 1 kk peynir
Ara - 1 kase kiraz
Ogle - 1 kase kirmizi mercimek corbasi
Ara - 1 kase cacik
Aksam - yok
Su 3 litre
yesil cay 2 fincan
maydonoz suyu 1 bardak ictim 1 bardakta kismetse demledim icicem
Spor
Yuruyus
tiffany20
bugunku menum
sabah :
iki haslanmis yumurta
sade nescafe
oglen :
yarim mango
aksam :
kereviz corbasi
1,5 dilim tbe
1 saat yuruyus , 100 ip atlama
2,5 lt su
Uyudum bile iyi geceler
oyle oldu malesef oglen uzun bir terminim vardi mangoyu disarda yedim, yemegimde yoktu dunku corba vardi kizimada en cabugundan pizza.. mecburiyyetten ama acikmadim
Tek kelimeyle harika:)Menü:
Kahvalti - 2 sahanda yumurta 2 dilimm cavdar ekmek 1 salatalik 1 kk peynir
Ara - 1 kase kiraz
Ogle - 1 kase kirmizi mercimek corbasi
Ara - 1 kase cacik
Aksam - yok
Su 3 litre
yesil cay 2 fincan
maydonoz suyu 1 bardak ictim 1 bardakta kismetse demledim icicem
Spor
Yuruyus
tiffany20
Acıkmadıysan sorun yok canım :) Hem iyi olmuş perşembe hafif geçmiş :)
Bakalım tartı yarın ne gösterecek :)
Cok tesekkur ediyorum kizlarAsyaca nin dogum günüsümüüü
Nice senelere deryaaa sevdiceklerinle huzurlu mutlu senelerin olsun canim
Canım bizim yazdığımız gibi alt alta yazsan daha güzel okunabilir sporlar ayrı yerde menüler ayrı ama tabi seninde nasıl kolayına gelirse
Menu ve sporların harika bu arada
Süper menü su kaç lt?
Canım form çayı bir tane daha içme bence, 2 fazla gelebilir..
Kizlar buraya yazip ciktiktan sonra aa bi bakarsinki sirket o aya ait dogum günüsü olanlari kutluyor e benimde bu ay 24nde doum günüm. ramazan geldigi icin erkenden kutlayalim istemisler genel müdüre kadar herkes bizim kattaydi. 1i kocaman digeride yine buyuk en sevdiimden 2 pasta alinmis.
Elbette yemedimmmm. Ama saklama kabina ayirdim yarin yicem ayip olmasin o kadarda küstürmim insanlari kendime:)
Zaten artik düzenimi bildikleri icin cok israrci olmuyorlar. Mesela sirkette bisiler alinacaksa dondurmadir ne bilim ekler falan asla persembeye almiyorlar cunku benim cuma tarti günüm inanin oyle bi asiladim ki gecen gun ben yok olmama ragmen kizlar demis persembe olmaz zeynep yemiyot diye
bu beni elbette mutlu ediyor aman insanlar ne düşünürse düşünsün olan biten bana oluyor
İyi geceler kızlar. Hastalara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum alıntı yaptım sanıyodum ama yapmadım galiba.
Biri nazarmı dedi nee o kadar dikkat ediyorum sppr falan ama tartı sinir bozacak şekilde artıydı sabah inşallah bir mucize olur yarına.
Canım nice Mutlu yıllaraCok tesekkur ediyorum kizlar
Saolasin tatlimCanım nice Mutlu yıllara
çok ama çok mutluyum sizin sayenizde verdim belkide gecen hafta reegl oluyordum ödemlerim gitti sanırımgeçen hafta: 67,2
bu hafta:63,7
fark:3,5 kilo
yüzdeyi hesaplayamadım tartıdakini fotosunu cektim ama nasıl gönderilecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?