dökulmek yok yarin cumaaa
bugun bende acimm yaa pek bisey yemedim
wc sorunu icin sabah 2 kayisi yemek yerine aksamdan ilik suya kayisilari koy sabah o suyu ic kayisilarida ye.
belkide sana kayisi iyi gelmiyordur canim.sahsen bana wc sorunuma ii gelmiyor
evet baska aciklamasi olamaz :)Nazar değdi takımımaaaaa
disde bir yana gece gece davetsiz misafir refik geldi maydonoz demledim baska ne verebiilirimki bu saatde aaa :)))Çok sağol canım..
Geçmiş olsun canım.. Herşey bir yana da diş en kötüsü
Aynı canım, dökülüyorum
Hastalığın bana tek faydası 2 günde kilo verdim :))
Hatta sanırım listeye dönebilecek kadar :)) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))
Sevin bence :)Hastalığın bana tek faydası 2 günde kilo verdim :))
Hatta sanırım listeye dönebilecek kadar :)) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))
ayy bende özledimmm
dün girmemek için zor tuttum ama bu aralar sekötr kötü fena terör estiriyorlar bayaa sıkı hersey birde akşam kaynanamı görmeye gittik. memlekete dönecek diye off geceye doğru eve geldik gelemedim aklım buradaydı
Sütü aldığın gibi kaynatman gerek canım kaynamaya başlasım 10/15 dk kaynat normalde 5 dk yeter ama fazla kaynatınca daha güzel oluyo. Sütü ılımaya bırak serçe parmağınla kontrol et hissettiğin sıcaklık parmağın sıcağa dayanır dayanmaz olacak. Yani işte parmağını yakmıycak ama uzun süre sütte tutamıycan derece olarak bilmiyorum. 1 lt ye 1 kaşık yoğurt sütten bikaç kaşık alıp yoğurtla karıştır sonra yoğurdu süte kat aynı yönde bir süre karıştır bir örtü ye sar bir latta battaniye gibi bişey ört 5/6 saat beklesin sonra aç kapak falan olmadan üstü açık 3 st kadar beklesin temiz bi tülbent yada kağıt havlu ört ama sonra dolaba kaldır ertesi gün yemeye başlayın. Biraz uzun oldu ama ben böyle yapıyorum.
benim saç rengimmm
bir çok kesim aa o kızın renginden değil mi diye soruyor ama ben bu rengi yaptıgımda bu dizi yoktu demekten sey oldumRengii açılınca karamele doğru açılıyor o yüzden dip boya yetmiyor kızlar kompşle boya istiyor ve ayda 1 boyamak gerekiyor bilginiz olsun beyaz tenlilerde hepsinde olmasada inanılmaz doğal duruyor. sahsen benim herkes orjinal sanıyor.
simdi nasılsın canım
yaa kızlar hayatımd ailk defa 2 lt süt aldım 1 lt mayalım dedim ne anlarım ki aldığım gibi dolaba koyup 2 gün sonra kaynatım dedim sütü kestim
şimdi tekrar alıcam bana lüfen tadından memnun oldugunuz tarifi verebilir misiniz
sende bu motivasyon oldukan sonra verirsin canım
canım hayırlı ve ugurlu olsunn
şimdi nasıl oldun canım
kız hadi gözün aydın gelmiyor görümcenn n
bi değişikmiş ama
tatlım sakinnnn uzaklaş nişanlından kırmayın birbrinizi beee
havalardandır havalardannn
off daha bugün muhabbetini yaptık suanki çocukların bu hallerii
Canım menünü alt alta yazarmısın daha anlaşılır olur.slm canlar bugünkü menüm saat 05.45 ılık su limonlu 6.10 da yarım haslanmış yumurta iki adet domates bir adet biber yarım dilim ekmek 2 zeytin 1 su bardağı şekersiz cay 09.25 de yeşil çay 10.30 da 2 kayısı 12.00 da bir kase tarhana çorbası 5 adet çilek saat 15.00 da cok ama cok az doğum günü pastas saat 17.30 da 2 kasık yoğurt 1 adet salatalık şimdide yeşil çay içiyorum pasta cezası olarakta 50 ip 25 şınav 25 mekik 100 jumping jaks sabah kalkınca 50 şınav 50 mekik 50 ip atlama 50 jumping jaks 50 sguat 50 bacak hareketleri yatarkende 100 tane jumping jacks 25 şınav 25 ip atlama 25 mekik 10 dakika egzersiz yapacağım ve ayrıcada 11200 adım atmışım 3 litreden fazlada su içtim
eger o kiloyu koruyabilirsen güzell canim ama en az 1 kilosunu alacaksin malum hastaliktan dolayi vücudun normal duzeyde degil ama sen yinede dikkat et. gerci pek bisey yemiyorsun ki
Sevin bence :)
dökulmek yok yarin cumaaa
bugun bende acimm yaa pek bisey yemedim
wc sorunu icin sabah 2 kayisi yemek yerine aksamdan ilik suya kayisilari koy sabah o suyu ic kayisilarida ye.
belkide sana kayisi iyi gelmiyordur canim.sahsen bana wc sorunuma ii gelmiyor
Kizlar buraya yazip ciktiktan sonra aa bi bakarsinki sirket o aya ait dogum günüsü olanlari kutluyor e benimde bu ay 24nde doum günüm. ramazan geldigi icin erkenden kutlayalim istemisler genel müdüre kadar herkes bizim kattaydi. 1i kocaman digeride yine buyuk en sevdiimden 2 pasta alinmis.
Elbette yemedimmmm. Ama saklama kabina ayirdim yarin yicem ayip olmasin o kadarda küstürmim insanlari kendime:)
Zaten artik düzenimi bildikleri icin cok israrci olmuyorlar. Mesela sirkette bisiler alinacaksa dondurmadir ne bilim ekler falan asla persembeye almiyorlar cunku benim cuma tarti günüm inanin oyle bi asiladim ki gecen gun ben yok olmama ragmen kizlar demis persembe olmaz zeynep yemiyot diye
bu beni elbette mutlu ediyor aman insanlar ne düşünürse düşünsün olan biten bana oluyor
evet yaa bende sanki hastalandigimdan buyana zayifladim gibi geldi ama refik gelince gitdi her yanim sisti resmenHastalıktan olduğu için geri gelme ihtimali var Zeynebin de dediği gibi, o yüzden pek sevinemiyorum, Vücudum hafiflemiş sanki, normal yemeğe döndüğümde geri gelir korkusu var..
disde bir yana gece gece davetsiz misafir refik geldi maydonoz demledim baska ne verebiilirimki bu saatde aaa :)))
evet yaa bende sanki hastalandigimdan buyana zayifladim gibi geldi ama refik gelince gitdi her yanim sisti resmen
yok bir bardak demledim bekliyorum ilisin icip uyuyayim insaAllah sabaah sag salim cikarim bunedir bugun gelmeyen kalmadi basima kimi incitdim yaa anlamadimÇok içme zaten hastasın tansiyonun düşebilir..
Benimki de geldi gelecek, gece gece gelmesin hiç çekemem, ayakta zor duruyorum bir de onunla uğraşmayayım
bugunku menum
sabah :
iki haslanmis yumurta
sade nescafe
oglen :
yarim mango
aksam :
kereviz corbasi
1,5 dilim tbe
1 saat yuruyus , 100 ip atlama
2,5 lt su
Suan aglamak istiyorum yarinda cuma ne yapacak tarti acaba cok merak ediyorumBenim hastalık refiği de yendi aslanım benimmÖdem falan kalmadı, top gibi olmuştum :))
Gerçi maydanoza borçluyum bunu, 2 gün içtim anca toparladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?