Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hastalığın bana tek faydası 2 günde kilo verdim :))
Hatta sanırım listeye dönebilecek kadar :)) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))

Kizlar buraya yazip ciktiktan sonra aa bi bakarsinki sirket o aya ait dogum günüsü olanlari kutluyor e benimde bu ay 24nde doum günüm. ramazan geldigi icin erkenden kutlayalim istemisler genel müdüre kadar herkes bizim kattaydi. 1i kocaman digeride yine buyuk en sevdiimden 2 pasta alinmis.
Elbette yemedimmmm. Ama saklama kabina ayirdim yarin yicem ayip olmasin o kadarda küstürmim insanlari kendime:)
Zaten artik düzenimi bildikleri icin cok israrci olmuyorlar. Mesela sirkette bisiler alinacaksa dondurmadir ne bilim ekler falan asla persembeye almiyorlar cunku benim cuma tarti günüm inanin oyle bi asiladim ki gecen gun ben yok olmama ragmen kizlar demis persembe olmaz zeynep yemiyot diye
bu beni elbette mutlu ediyor aman insanlar ne düşünürse düşünsün olan biten bana oluyor

Hastalığın bana tek faydası 2 günde kilo verdim :))
Hatta sanırım listeye dönebilecek kadar :)) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))

eger o kiloyu koruyabilirsen güzell canim ama en az 1 kilosunu alacaksin malum hastaliktan dolayi vücudun normal duzeyde degil ama sen yinede dikkat et. gerci pek bisey yemiyorsun ki

Sütü aldığın gibi kaynatman gerek canım kaynamaya başlasım 10/15 dk kaynat normalde 5 dk yeter ama fazla kaynatınca daha güzel oluyo. Sütü ılımaya bırak serçe parmağınla kontrol et hissettiğin sıcaklık parmağın sıcağa dayanır dayanmaz olacak. Yani işte parmağını yakmıycak ama uzun süre sütte tutamıycan derece olarak bilmiyorum. 1 lt ye 1 kaşık yoğurt sütten bikaç kaşık alıp yoğurtla karıştır sonra yoğurdu süte kat aynı yönde bir süre karıştır bir örtü ye sar bir latta battaniye gibi bişey ört 5/6 saat beklesin sonra aç kapak falan olmadan üstü açık 3 st kadar beklesin temiz bi tülbent yada kağıt havlu ört ama sonra dolaba kaldır ertesi gün yemeye başlayın. Biraz uzun oldu ama ben böyle yapıyorum.
Canım menünü alt alta yazarmısın daha anlaşılır olur.

eger o kiloyu koruyabilirsen güzell canim ama en az 1 kilosunu alacaksin malum hastaliktan dolayi vücudun normal duzeyde degil ama sen yinede dikkat et. gerci pek bisey yemiyorsun ki

Ben de ondan korkuyorum zaten canım.. İzne ayrıldığım kiloya döndüğüm için mutlaka listeye girmem gerekiyor mu ?

Aksamdan bekletmistim canim
Gunkurusu birde
Yok yani moralim bozuldu
Cabuk etkileniyorum sanirim
Onca spora ve acliga ragmen
Kacamak yapsam neyse
Spor yapmasam yada gec saatte yesem anlicamda

Ne güzel :) Biz 24-ü kutlarız artık inşaAllah

Menü:
Kahvalti - 2 sahanda yumurta 2 dilimm cavdar ekmek 1 salatalik 1 kk peynir
Ara - 1 kase kiraz
Ogle - 1 kase kirmizi mercimek corbasi
Ara - 1 kase cacik
Aksam - yok
Su 3 litre
yesil cay 2 fincan
maydonoz suyu 1 bardak ictim 1 bardakta kismetse demledim icicem
Spor
Yuruyus
tiffany20

Hastalıktan olduğu için geri gelme ihtimali var Zeynebin de dediği gibi, o yüzden pek sevinemiyorum, Vücudum hafiflemiş sanki, normal yemeğe döndüğümde geri gelir korkusu var..
evet yaa bende sanki hastalandigimdan buyana zayifladim gibi geldi ama refik gelince gitdi her yanim sisti resmen

Çok içme zaten hastasın tansiyonun düşebilir..
Benimki de geldi gelecek, gece gece gelmesin hiç çekemem, ayakta zor duruyorum bir de onunla uğraşmayayım
yok bir bardak demledim bekliyorum ilisin icip uyuyayim insaAllah sabaah sag salim cikarim bunedir bugun gelmeyen kalmadi basima kimi incitdim yaa anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…