geçen hafta: 67,2
bu hafta:63,7
fark:3,5 kilo
yüzdeyi hesaplayamadım tartıdakini fotosunu cektim ama nasıl gönderilecek bilmiyorum
Süperrrr
Ne kadar zamanda Adapte oldular senin bu durumuna :) ne güzelmişş pastanı yarın ye cnm şimdiden afiyet olsun. Doğum gününü 24ünde kutlarız inşallah
Akşam neden yemek yok
Spor harika cnm.
Teşekkür ederim canım benim
Uyu canım iyi gecelerrr
Kızlar regli kaçamağı günüydü bugün1 ayım kaldı göbüş eritmek için 10.000 adım attım ama nafile kaçamaklarm oldu
Sağol canım hiç saymıyorum suyu ama 2lt en az..
Ayyy içtim gitti karnın guruldamaya başladı bile
Benim arkadaşlar da alıştı :) tüm organizasyonlar cuma günü :)
Off aynen yaabu ay az da kas kazanmışım her ay 2 kg kas kazanıyordum bu ay 1.1 civarında hala
yüzdeyi hesaplayamadım tartıdakini fotosunu cektim ama nasıl gönderilecek bilmiyorum
Hşbuldukkkkk CNm GnydınTebrikler ve hos geldin canim
Hoşbulduk cnmTebrikler ve hos geldin canim
Tşk cnm
2 ay oldu canim ise başlayalı ama her firsatta hatırlattim hatta bazisi saka yapjyorum falan sanmis detayli anlatinca vayy iyiymis diyorlar.
cevremdekilere bunu anlatmam daha zor oldu hala bile aa evet oyleydi dimi yaa diyenler oluyor ama cizgimi bozmuyorum
bakalim bugun tarti ne gosterecek canım
ne güzell
oo gayet iyi vermissin canim tebrikler
Tebrik ederim cok guzelgeçen hafta: 67,2
Listede derkenTebrik ederim cok guzel
Gercekten şahane
Keske listede olsaydin
Tesekkur ederim can kaptan insaallahhhGunaydin canlar, hayirli cumalar:) Basgul yuzunuzu guldursun:)
Asyaca dogum gunun kutlu olsun gulum. Saglik ve sihhatle nice yillara insallah
Maşallah Tebrikler canım :)geçen hafta: 67,2
Tşkler cnmGünaydın canlarım :)Asyaca canın doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günler nasip etsin canım:)
Maşallah Tebrikler canım :)
Tşkler CNm sizin sayenizde motive oldum yapmadığım sporları yapıyorum kaçamak yaptınmı sporla ceza veriyorumVaayyy haftanın birincisi bence sensin. Şimdi yeni diyete başladın ya metabolizman deli çalışıyor ve çok sıkı spor ve diyetle bir haftada verdin ödemlerini attın tebrikler. Şimdi sen deneme süresindesin ya esas 4.takımın listesinde değilsin olsaydın başarı yüzdemiz sayende süper olurdu. Umarım bu kilo vermen devam eder, listeye alınırsın ve başarımıza başarı katarsın. Tebrikler
inş CNm girerim takımaTşkler CNm sizin sayenizde motive oldum yapmadığım sporları yapıyorum kaçamak yaptınmı sporla ceza veriyorum
GnydınGünaydin kizlar hayirli cumalar ve mükemmel sonuclar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?