Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 ay oldu canim ise başlayalı ama her firsatta hatırlattim hatta bazisi saka yapjyorum falan sanmis detayli anlatinca vayy iyiymis diyorlar.
cevremdekilere bunu anlatmam daha zor oldu hala bile aa evet oyleydi dimi yaa diyenler oluyor ama cizgimi bozmuyorum

Kızlar regli kaçamağı günüydü bugün 1 ayım kaldı göbüş eritmek için 10.000 adım attım ama nafile kaçamaklarm oldu

bakalim bugun tarti ne gosterecek canım

ne güzell

geçen hafta: 67,2
bu hafta:63,7
fark:3,5 kilo
yüzdeyi hesaplayamadım tartıdakini fotosunu cektim ama nasıl gönderilecek bilmiyorum

oo gayet iyi vermissin canim tebrikler

Tşk cnm

Günaydın canlarım :) Asyaca canın doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günler nasip etsin canım:)

yüzdeyi hesaplayamadım tartıdakini fotosunu cektim ama nasıl gönderilecek bilmiyorum
Maşallah Tebrikler canım :)

Vaayyy haftanın birincisi bence sensin. Şimdi yeni diyete başladın ya metabolizman deli çalışıyor ve çok sıkı spor ve diyetle bir haftada verdin ödemlerini attın tebrikler. Şimdi sen deneme süresindesin ya esas 4.takımın listesinde değilsin olsaydın başarı yüzdemiz sayende süper olurdu. Umarım bu kilo vermen devam eder, listeye alınırsın ve başarımıza başarı katarsın. Tebrikler

Tşkler CNm sizin sayenizde motive oldum yapmadığım sporları yapıyorum kaçamak yaptınmı sporla ceza veriyorum

Kızlar bende bu hafta kilo bildirim :) çok olumlu bişi yok ama en az hasar ile atlattığım için mutluyum çünkü batmanda yediğim yemekler hayatımda o kadar ağır yemek yemezdim yani ama güzeldi :)
İzine ayrıldıgım hafta64.5
Bu hafta64.7
Inşallah menü paylaşımlarına da başlayacağım canlarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…