Sütü aldığın gibi kaynatman gerek canım kaynamaya başlasım 10/15 dk kaynat normalde 5 dk yeter ama fazla kaynatınca daha güzel oluyo. Sütü ılımaya bırak serçe parmağınla kontrol et hissettiğin sıcaklık parmağın sıcağa dayanır dayanmaz olacak. Yani işte parmağını yakmıycak ama uzun süre sütte tutamıycan derece olarak bilmiyorum. 1 lt ye 1 kaşık yoğurt sütten bikaç kaşık alıp yoğurtla karıştır sonra yoğurdu süte kat aynı yönde bir süre karıştır bir örtü ye sar bir latta battaniye gibi bişey ört 5/6 saat beklesin sonra aç kapak falan olmadan üstü açık 3 st kadar beklesin temiz bi tülbent yada kağıt havlu ört ama sonra dolaba kaldır ertesi gün yemeye başlayın. Biraz uzun oldu ama ben böyle yapıyorum.
Canım menünü alt alta yazarmısın daha anlaşılır olur.
Ben de ondan korkuyorum zaten canım.. İzne ayrıldığım kiloya döndüğüm için mutlaka listeye girmem gerekiyor mu ?
Aksamdan bekletmistim canim
Gunkurusu birde
Yok yani moralim bozuldu
Cabuk etkileniyorum sanirim
Onca spora ve acliga ragmen
Kacamak yapsam neyse
Spor yapmasam yada gec saatte yesem anlicamda
Ne güzel :) Biz 24-ü kutlarız artık inşaAllah
yok bir bardak demledim bekliyorum ilisin icip uyuyayim insaAllah sabaah sag salim cikarim bunedir bugun gelmeyen kalmadi basima kimi incitdim yaa anlamadim
Suan aglamak istiyorum yarinda cuma ne yapacak tarti acaba cok merak ediyorum
Allah belami versin bisey yapmadimBen başıma ne gelse ne günah işlediğimi düşünürüm.. Genellikle de bulurum :))
Evet insaAllah sabit gelirUmut edelim en kötü ihtimalle sabit kalsın canım.. + olmasından çok çok iyi..
soruyu anlayamadim canim
anladigimi solim izne ayrildigin kilona donmen sart tabi daha zayifta olabilirsin ama kilo almaman lazim.kurallar böyle biliyorsun
ayy insallah kutlariz tabikisiii
bide bu ay esimin dogum gunude var evlilik yildonumuzde hepsi ramazana denk geliyor. bi iftarla anariz artikk
Allah belami versin bisey yapmadimyani hatirlamiyom
Şöyle ki, ben büyük ihtimal izne ayrıldığım kilodayım hatta belki daha az ama listeye girmek istemiyorum önümüzdeki hafta artı gelir diye.. İzne ayrıldığım kiloya döndüğüm halde listeye girmesem olur mu ?
Ne güzel canım, iftardan özel yemek mi olur
Evet insaAllah sabit gelir
Dusdugum su durumlara bakyaa sabit istiyorumyaaa
Ozge nerde? bugun gelmemis galiba?
hmm
onu sormak lazimm canim
goncam cok sagol banada boyle uzun anlatimi lazimda gayet net anlattin canim sutu alayimda tekrardan denk gelemedim henuz
soruyu anlayamadim canim.
anladigimi solim izne ayrildigin kilona donmen sart tabi daha zayifta olabilirsin ama kilo almaman lazim.kurallar böyle biliyorsun
bu aralar cok atrese girdin canim ondandir bak kafana raksanda stres yapsanda hersey olmasi gerektiği gibi olacak sen stres yaptiginla kalacaksin.
biseyi cok kafama takarsam hep bunu hatirlatirim kendime
ayy insallah kutlariz tabikisiii
bide bu ay esimin dogum gunude var evlilik yildonumuzde hepsi ramazana denk geliyor. bi iftarla anariz artikk
Az yemişsin sanki canım..
Kizilcik neki ?? Kizamik olmayayim sonraGelmişti bir ara, ben de pek takip edemedim bugün, yazdı mı yazmadı mı hatırlamıyorum..
Hastalığın çok kötüyse evde de varsa kızılcık reçeli at çaya iç, belki reçel olduğu için içmek istemezsin ama ben onunla kendime geldim akşam, yemek yedim daha beter oldum, çay içtim hala toparlanamadım ama onu içince bir an hasta olmadığımı zannettim :)) Gece vakti iç demiyorum tabi de yarın içebilirsin.. İlaç gibi yanii
Uyudum bile iyi gecelerDüşün düşünnn bulursun belkiii :))
Bir de erken uyu, çok geç saate kalma tartıya yansıyor sonra, vücut dinlensin..
Zogalmis beya boyle seyleri bizim dilde yaz bana bide internetde araniyom :) Icerim var ama artik sabaha kaldiGelmişti bir ara, ben de pek takip edemedim bugün, yazdı mı yazmadı mı hatırlamıyorum..
Hastalığın çok kötüyse evde de varsa kızılcık reçeli at çaya iç, belki reçel olduğu için içmek istemezsin ama ben onunla kendime geldim akşam, yemek yedim daha beter oldum, çay içtim hala toparlanamadım ama onu içince bir an hasta olmadığımı zannettim :)) Gece vakti iç demiyorum tabi de yarın içebilirsin.. İlaç gibi yanii
Zogalmis beya boyle seyleri bizim dilde yaz bana bide internetde araniyom :) Icerim var ama artik sabaha kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?