Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

goncam cok sagol banada boyle uzun anlatimi lazimda gayet net anlattin canim sutu alayimda tekrardan denk gelemedim henuz

Ben de ondan korkuyorum zaten canım.. İzne ayrıldığım kiloya döndüğüm için mutlaka listeye girmem gerekiyor mu ?

soruyu anlayamadim canim.
anladigimi solim izne ayrildigin kilona donmen sart tabi daha zayifta olabilirsin ama kilo almaman lazim.kurallar böyle biliyorsun

Aksamdan bekletmistim canim
Gunkurusu birde
Yok yani moralim bozuldu
Cabuk etkileniyorum sanirim
Onca spora ve acliga ragmen
Kacamak yapsam neyse
Spor yapmasam yada gec saatte yesem anlicamda

bu aralar cok atrese girdin canim ondandir bak kafana raksanda stres yapsanda hersey olmasi gerektiği gibi olacak sen stres yaptiginla kalacaksin.
biseyi cok kafama takarsam hep bunu hatirlatirim kendime

Ne güzel :) Biz 24-ü kutlarız artık inşaAllah

ayy insallah kutlariz tabikisiii
bide bu ay esimin dogum gunude var evlilik yildonumuzde hepsi ramazana denk geliyor. bi iftarla anariz artikk

Şöyle ki, ben büyük ihtimal izne ayrıldığım kilodayım hatta belki daha az ama listeye girmek istemiyorum önümüzdeki hafta artı gelir diye.. İzne ayrıldığım kiloya döndüğüm halde listeye girmesem olur mu ?

Ne güzel canım, iftardan özel yemek mi olur

hmm
onu sormak lazimm canim

Evet insaAllah sabit gelir
Dusdugum su durumlara bakyaa sabit istiyorumyaaa
Ozge nerde? bugun gelmemis galiba?

Gelmişti bir ara, ben de pek takip edemedim bugün, yazdı mı yazmadı mı hatırlamıyorum..

Hastalığın çok kötüyse evde de varsa kızılcık reçeli at çaya iç, belki reçel olduğu için içmek istemezsin ama ben onunla kendime geldim akşam, yemek yedim daha beter oldum, çay içtim hala toparlanamadım ama onu içince bir an hasta olmadığımı zannettim :)) Gece vakti iç demiyorum tabi de yarın içebilirsin.. İlaç gibi yanii

Haklisin

Kizilcik neki ?? Kizamik olmayayim sonra

Zogalmis beya boyle seyleri bizim dilde yaz bana bide internetde araniyom :) Icerim var ama artik sabaha kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…