- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Hemmen bildirim yapım oldukça mutluyum çünküm
Geçen hafta : 59,5
Pazartesi :59,8
Bu hafta:58,8
3gun cikamadim cnmWow süpersin dostum :)
İnşallah Can'ım :) çok tebrik ederim.. Ben hala WC'ye çıkamadım tartılmak istemiyorum
Sagul beybim
en hasarla atlatmaya calımssın canım bu hafta gider insallahhh kuzumm
canım tebrik ederim cani gönüldenn
yavrum neyin var hayırdır ? miden mi kötüoldu
Tşkler CNm sizin sayenizde motive oldum yapmadığım sporları yapıyorum kaçamak yaptınmı sporla ceza veriyorum
Sen harikasın 3 ayda 20 kg..... Tebrik ederim dostumGecen hafta 88.3
Bu hafta 87.9 ki kendisi hedefimdi
Fark 400gr
%0.45
En az verdigim hafta ama 87 ile tam 20 kilomu vermis bulunuyorummmm
En kisa zamanda 30uda kutlariz umarim
Gunaydin guzeller,
Dun takima ugrayamadim, epey kotuydum, hepinizin affina siginiyorum..
Kilolarimiz gitmis yine bu hafta, hadi insallah yine cok guzel eksiler gordugumuz bir cuma olur:)
Heyecanla takipteyim:)
Hemmen bildirim yapım oldukça mutluyum çünküm
Zeynebim tebrikler cok güzel vermissin ♥
Inşallah kuzumm:)
Kuzum senide tebrik ediyorum çok güzel gitmiş :)
Wuhuuuuu
3gun cikamadim cnm
Aksam ciktim nihayetttt
Sagul beybim
Süpersin daim olsun inşAllah
Sen harikasın 3 ayda 20 kg..... Tebrik ederim dostum
Günaydın kaptan
Wuuuuuuuu
Tşk ederim canlarım haftaya eksi görürüm inş
çok teşekkür ederim canlarım gerçekten çok güzel gitti
Tşk ederim canlarım haftaya eksi görürüm inş
iyi yolculuklar, keyifli tatiller kuzum:)huhuuuu gunaydn kızlar
aahahah ocagın altı gıbı yandı kolumun altı ay yerım ya
kolay gelsın kendı kendını eglendrmenn yolalrnı da bılıosn
canım aman sızın aranz ıyı olsn ya bırazcık pasta yemıssn sıfa olsn eheheh olcak arada kacamak
dua ediciiimmmm kuşummmm
tebrık edderm kızlarrr
menun cok guzelmiş cnm
azmine hayran kaldım
yok kaptanım p.tesi sabah 6.40 ta ucagımız
hamıleyken en cok ıstedgm sey emzırmektı ınanılmaz merak edıodm ve dogumdan sonra en sevdgım sey oldu emzırmek ama kısmetnde 3 ay varmıs fazla emmedi minikpandam bnce bır anne ıcın en kutsalyanı her canlı ıcın oyle köpeğn yavrusunu emzırmesı gıbı bnce bıze bahsedılen yegane ozellık kızımm emmeyı bıraktgnda cok agladm hadı annecım bırazcık daha dıe zorladm ama ıhh ıhhh.. sen pes etme devam hemserim
ablacim yine cuma tarti gunu ama Ebru ve Gonca ablanin dedigin gibi persembe aksami tartilabiliriz iftardan once:)Kızlar ramazan Ayında nezaman tartı gününüz bilginiz varmı canlar
canim regli geldiyse haftaya cuma guzel bir eksi gelir insallah canim:)Ben dinlenemiyorum özgem yaaaama dikkat ediyorum ve zaten midem bulanıyor yemek yiyesim gelmiyor regl de erken geldi şişkinliğimde var ah ah ama ramazanda süper dikkat etmem lazım
bitmez ablam hayat biter temizlik bitmez:)Bu temizlik bitmiyor arkadaşlar yaa bitmeyen temizlik yapmışlar nedir yahu bu nasıl bişey anlamadım
ah ahh tum kadinlarin ortak sorunu, aksama ne pisirsem:)Çok sıcak bugün dışardan geldik yanıyooo hemen soydum hasanı zıbınla yatırdım Allahtan yatak odam çok serin valla çocuk serin yeri gördü uyuyor kalkıp bi buzluğa bakayım yemek için çıkarayım bişeyler akşama. Sebzecimiz gelsede bişeyler alayım bezelye yapim bugün. Hergün ne yapsam diye düşünen var mı akşama??
ablacim harika gidiyorsun, iyiki geldin takimimiza:)Buraya üye olalı gercekten sizleri tanıyalı çok motive oldum oluyorumda çok Tşkler kızlar Hırs ve yarışma güzel ve dikkatli oluyorsun yemek yemeye önceden Çarşamba günleri Çekirdek aldım mı yerdim şimdi yemedim ve ayrıca spor yapmak istemezdim artık yapıyorum
insallah kuzummm...Hayırlı günler :)
Kötüyüm maalesef canım
Toparlanırım inşaAllah 1-2 güne..
hay ALlah herkes hasta, tum hastalara acil sifalar insallah..kızlar ben sürünüyorum hasta oldum iyice
sorun degil Zeynebim, ozleniyorsun...
ayy bende özledimmm
dün girmemek için zor tuttum ama bu aralar sekötr kötü fena terör estiriyorlar bayaa sıkı hersey birde akşam kaynanamı görmeye gittik. memlekete dönecek diye off geceye doğru eve geldik gelemedim aklım buradaydı
gecmis olsun gulum hem dis, hem bogaz agrisi, acil sifalar..Ben kotuyum yaa 3 gundur disim hafif agriyordu bu sabah kalktigimda sismisdi doktora gitdim cekdi dismi bu yetmiyormus gibi birden atesim cikdi bogazim git gitde kotulesiyor hayatinda burun akintisi ne oldugunu bilmiyen ben burnum akiyor basimda catlayacak gibi((
sevin sevin guzelim tebrikler:)Hastalığın bana tek faydası 2 günde kilo verdim :))
Hatta sanırım listeye dönebilecek kadar :)) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))
aa ne guzel dusunmusler, hemde senin hassasiyetlerine saygi gosteriyorlar cok sevindim senin adina canim:)Kizlar buraya yazip ciktiktan sonra aa bi bakarsinki sirket o aya ait dogum günüsü olanlari kutluyor e benimde bu ay 24nde doum günüm. ramazan geldigi icin erkenden kutlayalim istemisler genel müdüre kadar herkes bizim kattaydi. 1i kocaman digeride yine buyuk en sevdiimden 2 pasta alinmis.
Elbette yemedimmmm. Ama saklama kabina ayirdim yarin yicem ayip olmasin o kadarda küstürmim insanlari kendime:)
Zaten artik düzenimi bildikleri icin cok israrci olmuyorlar. Mesela sirkette bisiler alinacaksa dondurmadir ne bilim ekler falan asla persembeye almiyorlar cunku benim cuma tarti günüm inanin oyle bi asiladim ki gecen gun ben yok olmama ragmen kizlar demis persembe olmaz zeynep yemiyot diye
bu beni elbette mutlu ediyor aman insanlar ne düşünürse düşünsün olan biten bana oluyor
listeye girmek zorunda degilsin kuzum, girmek istemiyorsan eger.Ben de ondan korkuyorum zaten canım.. İzne ayrıldığım kiloya döndüğüm için mutlaka listeye girmem gerekiyor mu ?
bencede az zamanin kaldi kuzum kacamaklardan uzak dur gitsin kilolar:)Çok pis hırs yaptım ve çok sinirliyim
durmuyor gulum ama saglikli olsunda..Şimdi nasılsın kuzum miniğimiz durmuyor galiba:)
Inşallah kuzum ben elimden geleni yapacağım ve inşallah gidecek:)
harika gitmis kilolar tebrikler guzelim:)Hemmen bildirim yapım oldukça mutluyum çünküm
mide bulantisi, yemek yiyememe, mide yanmasi, mide eksimesi, halsizlik, ne ararsan var kuzum:))
en hasarla atlatmaya calımssın canım bu hafta gider insallahhh kuzumm
canım tebrik ederim cani gönüldenn
yavrum neyin var hayırdır ? miden mi kötüoldu
gunaydin canim:)Süpersin daim olsun inşAllah
Sen harikasın 3 ayda 20 kg..... Tebrik ederim dostum
Günaydın kaptan
Wuuuuuuuu
iyi yolculuklar, keyifli tatiller kuzum:)
ablacim yine cuma tarti gunu ama Ebru ve Gonca ablanin dedigin gibi persembe aksami tartilabiliriz iftardan once:)
canim regli geldiyse haftaya cuma guzel bir eksi gelir insallah canim:)
bitmez ablam hayat biter temizlik bitmez:)
ah ahh tum kadinlarin ortak sorunu, aksama ne pisirsem:)
ablacim harika gidiyorsun, iyiki geldin takimimiza:)
insallah kuzummm...
hay ALlah herkes hasta, tum hastalara acil sifalar insallah..
sorun degil Zeynebim, ozleniyorsun...
gecmis olsun gulum hem dis, hem bogaz agrisi, acil sifalar..
sevin sevin guzelim tebrikler:)
aa ne guzel dusunmusler, hemde senin hassasiyetlerine saygi gosteriyorlar cok sevindim senin adina canim:)
listeye girmek zorunda degilsin kuzum, girmek istemiyorsan eger.
liste disida devam edebilirsin..
bencede az zamanin kaldi kuzum kacamaklardan uzak dur gitsin kilolar:)
durmuyor gulum ama saglikli olsunda..
harika gitmis kilolar tebrikler guzelim:)
mide bulantisi, yemek yiyememe, mide yanmasi, mide eksimesi, halsizlik, ne ararsan var kuzum:))
gunaydin canim:)
Hoşgeldin deryacım mezuniyet nasıl bir duygu hafiflemişsindir pskolojik olark koruma olarak neler yaptığını bu şekilde paylaşmana çok sevndim bizede örnek oluyor inş. Valla ben dağıttım bu hafta ama bakalım daha tartılmadım. Bugün itibariyle spora başlıyorum tekrar inş.Günaydın çıtırlar nasılsınız ?
Umarım hepiniz eksiyi görürsünüz bugün
Egzersiz yapmıyorum yaklaşık bir haftadır bugün tekrar başlayacağım
Adım atıyorum o ayrı onu saymıyorum tabi ki
Keyifler yerindedir umarım
GnydınGünaydın çıtırlar nasılsınız ?
Umarım hepiniz eksiyi görürsünüz bugün
Egzersiz yapmıyorum yaklaşık bir haftadır bugün tekrar başlayacağım
Adım atıyorum o ayrı onu saymıyorum tabi ki
Keyifler yerindedir umarım
sağol canımmhay ALlah herkes hasta, tum hastalara acil sifalar insallah..
bi dahakine onu mu boyasam zayıflamayı beklemesem mii
benim saç rengimmm
bir çok kesim aa o kızın renginden değil mi diye soruyor ama ben bu rengi yaptıgımda bu dizi yoktu demekten sey oldumRengii açılınca karamele doğru açılıyor o yüzden dip boya yetmiyor kızlar kompşle boya istiyor ve ayda 1 boyamak gerekiyor bilginiz olsun beyaz tenlilerde hepsinde olmasada inanılmaz doğal duruyor. sahsen benim herkes orjinal sanıyor.
sağol canım fena üşütümüşümgecms olsun noldu lunacıgım
olabilür =)Sağol canım =)Nooldu size böyle birinci olunca takımımıza nazar değdi galiba :)
Geçmiş olsun..
Tesekkur ederim canimAsyaca canim gecmis dogum gunun kutlu olsun, ailenle, esinle, evlatlarinla nice mutlu senelerin olsun insallah :)
bi dahakine onu mu boyasam zayıflamayı beklemesem mii
Cok tesekkur ederim.canım nice yıllara doğum günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?