Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok canım son bildirimden sonra 2.5 kilo aldığım söylemiştim ondan sonra bu kadar çıktımyani 1.2 fazla çıkıyorum tuvaletede çıkmadım daha.
Ah canim ya üzülme hastaligindan dolayi olabilir.
gecen hafta : 67,5
pazartesi : 67,4
bugun : 67.1

moralim bozuldu en azindan 76 gorurum diye dusundum ama yinede vermisim kizlar sayenizdeee
Tebrik ederim ablacim, hic moralini bozacak bir sey yok varsin yavas gitsin yeter ki kalici olsun.

moralim bozuldu en azindan 76 gorurum diye dusundum ama yinede vermisim kizlar sayenizdeee

400 gr gayet güzel cnm tebrikler

Markası fakir hercules canım.. Güvenilir mi bilemiyorum ama değişime göre bir yorum yapmaya çalışıyorum işte kendimce..

Hımmm güzelmiş ama bende bi vakit bulursam gidip oranlarıma baktırmak istiyorum zayıflıyorum ama inşallah yağdan gidiyordur...

bende kuzenime boyatmıştım şimdi kendim deneyecem bakalım becerecekmiyim: )

geçen hafta: 67,2
bu hafta:63,7
fark:3,5 kilo
yüzdeyi hesaplayamadım tartıdakini fotosunu cektim ama nasıl gönderilecek bilmiyorum

Tebrikler canım.. Çok güzel sonuç

Gecen hafta 88.3
Bu hafta 87.9 ki kendisi hedefimdi
Fark 400gr
%0.45

En az verdigim hafta ama 87 ile tam 20 kilomu vermis bulunuyorummmm

En kisa zamanda 30uda kutlariz umarim

Tebrik ederim canım, 20 kiloyu ayrıca tebrik ediyorum

Hemmen bildirim yapım oldukça mutluyum çünküm

Geçen hafta : 59,5
Pazartesi :59,8
Bu hafta:58,8

Tebrikler canım

herkese merhaba,
gününüz aydın olsun inşallah

dün tarrtılmıstım gecen haftayla aynı cıktım
bugun tartıldım

g.h : 65,7
b.h : 65,3
fark : -400 gr

Tebrik ederim canım

Tebrikler canım.. Olsunn, bozma moralini az gitsin temelli gitsinn

Canım üzme kendini, sıkıntılı günler geçirdin biraz da.. takıma da gelemiyorsun, burdan uzak kaldıkca motivasyonun düşer, Daha sık gelmeye çalış, motivasyonunu yüksek tut, kendine acımayı da bırak, eninde sonunda başaracaksın işte o kadarr.. Kilo vermek sabır işi, artı gördün diye bırakma hemen kendini.. Toparlan, önümüzde hafta hem bu artıyı hem de daha fazlasının gideceğini düşün, yani başarabileceğine inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…