Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hmm uğrasabilirim diyorsan dediğim seyleride göze alacaksan boyat canım ama zayıflayınca boyatıcam kendimi daha iyi hissedicem dersen oda senin bileceğin iş tabikisi
şimdi uğraşabilirim ilerde ne olur emin değilim ama kendimi çok merak ediyorum o renkte..zayıflayınca daha güzel duracak tır yüzüm küçüldüğü için =)

Kızlar günaydın kilo bildirimiyle deneme sürem başlıyor bugün, refik yaklaşıyor ondan olsa gerek artı çıktım geçen haftadan.. 94 çıkıyorum fecaat
Canim senin son bildirimin 90.3 kg, 94 nasil ciktin bunin ödem vs. oldugu bariz belli.

Bildirim
Geçen hafta: 79.7
Bu hafta: 79.7
fark: 0
Oran: 0

Olsun canım artı olma da haftaya bomba gelecek eksiler

herkese merhaba,
gününüz aydın olsun inşallah

dün tarrtılmıstım gecen haftayla aynı cıktım
bugun tartıldım

g.h : 65,7
b.h : 65,3
fark : -400 gr
Günaydın bitanem süpersin tebrikler zamanla eriyosun kız

gecen hafta 51.7
bu hafta 51.7
Arzum üzülme bitanem kilon harika durma dönemi değil ama korkma hastasın doğal olarak ödemlerin var burnun akıyo diyip duruyodun artı olmaman bile süper. Dün akşam resmen aç yattın lütfen biraz daha ye canım. Sadece çorbayla idare ediyorsun resmen. Lütfen et ye tavuk ye bu hafta biraz. Bünyen kendine gelsin bitanem

Gelelim işin matematiğine;

11.3.16
Yağ: 50
Su: 34
Kas: 24
Kemik: 10
Met: 2200

7.4.16
Yağ: 45.2
Kemik: 11.1
Met: 2170
Su: 37.6
Kas: 26.9

9.5.16
82.2 kilo
Yağ: 42.9
Kemik: 11.2
Kas: 28
Su: 39.2
Met: 2137

3.6.16
79.7
Kas:29.2
Yağ: 40.5
Su: 40.9
Kemik: 11.3
Met: 2104

Yawrukush kaptanım bi yorum yaparmısın lütfen?
Ayda 2.5 kilo kadar yağdan gitmiş, 1 kilo kastan gelmiş. Ayda bir kilo jilliana ramen az değil mi? Acaba protein tozu gibi birşey fayda eder mi?
Bir de benim suyum neden artıyor yaw
Aslında haftaya tartılacaktım daha tam bir ay olmadı ama dayanamadım

Canım farklı bir şey soracağım nasıl bir tartı bu markası modeli merak ettim süper

Canim senin son bildirimin 90.3 kg, 94 nasil ciktin bunin ödem vs. oldugu bariz belli.
yok canım son bildirimden sonra 2.5 kilo aldığım söylemiştim ondan sonra bu kadar çıktımyani 1.2 fazla çıkıyorum tuvaletede çıkmadım daha.

Son düzenleme:
Su çok içtiğin içindir belki

şimdi uğraşabilirim ilerde ne olur emin değilim ama kendimi çok merak ediyorum o renkte..zayıflayınca daha güzel duracak tır yüzüm küçüldüğü için =)

içinde kalmasın canım boyat istersen.
bende saçımı bpyatacagım zaman zor karar vermiştim ha şimdi ha yarın derken ilk kuaföre boyattım bir kaç sefer gittim sonrasında kendim boyamaya basladım hala kendim boyuyorum

Bildirim
Geçen hafta: 79.7
Bu hafta: 79.7
fark: 0
Oran: 0

herkese merhaba,
gününüz aydın olsun inşallah

dün tarrtılmıstım gecen haftayla aynı cıktım
bugun tartıldım

g.h : 65,7
b.h : 65,3
fark : -400 gr

gecen hafta 51.7
bu hafta 51.7

gecen hafta : 67,5
pazartesi : 67,4
bugun : 67.1

moralim bozuldu en azindan 76 gorurum diye dusundum ama yinede vermisim kizlar sayenizdeee

kızlar sabitsekte üzülmek yok artı cıkmadıgımız için sevinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…