inşallah:))bende çok sevindim kaptanımız sağolsun iyi düşünmüş :)) fatimee
Ben Eskişehir'de yaşıyorum.evet uşakta oturuyorum
Güzel geçti kuzum:) Sen nasılsın?İftara az kaldı.edsofi nerelerdesin canim iftara tavuk mu hazirliyorsun :)
@asya_01 ve @Saadetim33 guzeller hayirli ramazanlar:)
@hawar ablam kayinvalidenden haber var mi?
tiffany20 canim nasil gecti sinavin?
D3S1R3 Demetim birgun gelsende takima iki lafin belini kirsak, ozledik :)
@abesle_istigal canim dustumu kuzunun atesi?
Harpy alistin mi yeni teline canim :)
Aaaa degisikmis hadi bakalim:)...YENI ESLESTIRMELERIMIZ, HERKES ESINI BILSIN...
1. GRUP
*haeshin
* F Fyfyfy
* @Ollalla
2. GRUP
*edsofi
*tiffany20
*Harpy
3. GRUP
* @happy_moon
* @Asyaca
* @bnnu
4. GRUP
* @Mavibocuk
* @mrym77
* @zey zey
*BiricikS
5. GRUP
*LunaDaisies
*Dahlia_
* @kitabi
6. GRUP
*gogo2405
* @KarKralicesi
* @abesle_istigal
Canlarim yeni eslestirmelerimiz boyle.Hergun eslerimizin menulerine, egzersizlerine, ictigi su miktarlarina yorumlar yapacagiz.Eslerimizi motive ve takip edecegiz.Kacamak yapan, egzersiz yapmayan esleri dovecegiz :) Kolay gelsin...
Aminnnn insallahhhh canm :) allahim disarda calisip bahane yapmadan o zorluklarla oruc tutanlari bol bol sevap yazsin biz ewde oturanlara 1 yaziyorsa onlara 3 yazsin insallahhhhh aminnnnnn : )Selam canlar, hayirli ramazanlar. Rabbim oruclarimizi&ibadetlerimizi kabul etsin insallah
5. Takimdan sevgilerle bayanlar...
Ramazanınız mübarek olsun...
Selam canlar, hayirli ramazanlar. Rabbim oruclarimizi&ibadetlerimizi kabul etsin insallah
ben çok yiyemedim cnm sadece tarhana çorbası 1 kepçe ekmeksiz ve 1 litre su içtim35.2 km bisiklet tamamdir
Cok iyiiiKizlar iyi aksamlar
Pazartesi kilom 62.1 yani 300 gr arti cumadan beri sorun degil veririm.
Menumu vereyim
Sabah
1 tam yumurtadan Menemen 2 yumurta sarisi haslanmis
Krem peynir
12 zeytin ve zeytinyagi
1 dilim peynir
Ceviz
Ogle
Bir buyuk fincan sade kahve ve yesilcay
Aksam
Biraz tarhana corbasi
3 dilim mucver
Kucuk bi parca kofte
Bi porsiyon taze fasulycig fistik
Ustune buyuk fincan sade kahve
Su 4 olmustur bugun 5 i 6 yi gorurum heralde
Spor su an bisikletteyim 53. Dk bitince yazarim.km yi ekstra olarak bugun bi yarim saat.workout dusunuyorum hayirlisi
Canim hic yememissin vallah :) biraz fazla yiye bilirdin sanki ki okadar spor yapmissin :) bende pek anlamam az geldi ama banabugünkü menüm
sahur da 1 dilim ekmek bir yemek tabağı menemen 1 yumurtalı bir şekersiz cay yarım litre su
iftar menüm
1 litre su 2 kepçe tarhana çorbası bir bardak sekersiz çay
eğzersiz menüm
25 şınav 11.250 adım 25 mekik 100 jumping jaks 50 ip atlama 50 sguat en son verdiğiniz eğzersizide yarım saat sonra yapacağım
Su icersin yatana kadar oruc tuttuysan bi alisma donemi olur heralde. Oruc tutuyosan sahurda hic ekmek tuketmeden Yawrukush kaptanimin dediklerini yersen hic acikmaz ve kilo biriktirmezsin.ben çok yiyemedim cnm sadece tarhana çorbası 1 kepçe ekmeksiz ve 1 litre su içtim
Sporların cok guzel esim tebriklerbugünkü menüm
sahur da 1 dilim ekmek bir yemek tabağı menemen 1 yumurtalı bir şekersiz cay yarım litre su
iftar menüm
1 litre su 2 kepçe tarhana çorbası bir bardak sekersiz çay
eğzersiz menüm
25 şınav 11.250 adım 25 mekik 100 jumping jaks 50 ip atlama 50 sguat en son verdiğiniz eğzersizide yarım saat sonra yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?