acıktım ya akşam gene eşim evde değilyine gidemeyicem yürüyüşe ama leslie yapıcam birde dayanabilirsem plataes
Ah kuzum yaa nişanlıma sinirleniyorum ona bişi demek istemiyorum sınavdan kaynaklı öyle bişiler işteneden ağresifsin mervecim hayır olsun
Canım kaptanımız gruplara ayırmış ki birbirimizi daha çok takip edelim diye :) birbirimizin menülerine sporlarına daha çok dikkat edelim diyecanim anlayamadim gruplarine grubu oluyor bu acaba
Ah kuzum yaa nişanlıma sinirleniyorum ona bişi demek istemiyorum sınavdan kaynaklı öyle bişiler işte
Vallaha şu zamanlarda hep öğüt dinlemek ve sakinleşmek istiyorum vallaha tek başıma kalınca kafayı yiyorum abla. Haklısın ne olursa olsun evimize girdiğimizde herşey kapı dışı kalmalıO kadar dogal bi surec ki bu mervisim cogu insan yasiyor emin ol. Yasamayan da kendisini cok onemsedigi icin uzmeyenler. Onlari tebrik etmek lazim. Keske oyle olabilseymisim simdi anliyorum. Sen hele asla olamazsin kimseyi kirmayim olayina girdiysen bu isten kiriksiz cikman cok zor. Sana tek soyleyecegim dugun telasi bitip evinize girdiginizde herseyi kapinin disinda birakin. Bi oh cekip yeni hayatinizin keyfini cikarin.
Süpersin zeynepimm
Günaydın canım güzel bilgiler hatırlatmalar için tesekkürler
egzersizleride kendi adıma yapmaya calısıcam aslında yürüyüş yapmak istyorum ama geç oluyor bayaa evimizin asağısı büyük bir piknik alanı yürüyüş alanı falanda var aslında . gidip gelmesi yokuş aşağısı ama sağlık olsun
emeğine sağlık canım sağolasın
kızlarrrrrr ben hazır ve nazırımmm
geçecek insallah kuzum sağol
ben niyetliyim canım orucun veridği birşey yok ama haftasonundan kalma sanırım üzermden hala yorgunluk var.
mercimek çorbası köfte patates bulgur pilavı salata ayran düşünüyorum
Oruçla ilgili bir sorunum yok benim ilk gün olmasına rağmen suana kadar gayet iyiyim Allaha sükür. Hemen hemen herkes dökülüyor ofiste ama oruç döküle döküle tutulmamalı yaa
Az öncede dediğim gibi yavrum bir yorgunluk var üzerimde atamadım halen haftasonu dinlenemedim malesef
Bir ara çok acıktım ama şimdi iyim şükür:) amin:))Oruçlu arkadaşlarım nasıl geçiyor ilk gün Allah kolaylık versin. Rabbim aç kalarak değil,dosdoğru bir şekilde ibadetinizi kabul etsin. Ferahlık versinEşim ile konuştum çok iyiyim dedi maşallah inşallah tüm Ramazan böyle rahat geçer herkes için.amin
Inşallah kuzum yaaa vallaha o kadar sıkıntılı ki bide onda atanamamanın verdiği büyük bi sıkıntı var ben atandım o atanamadı felan baya sinirleri bozuk onunda ne kadar o söylemesede ben herşeyin farkındayımAllah yardımcın olsun canım.. Hem sınav hem hazırlıklar..
Bir an önce atlatıp kurtulursun inşaAllah bu durumdan..
Anladim süperr :))Canım kaptanımız gruplara ayırmış ki birbirimizi daha çok takip edelim diye :) birbirimizin menülerine sporlarına daha çok dikkat edelim diye
Gittim felegim sasti hic bi sekilde gücüm yoktuu vallah cok zorlandim biraz gec giidicem dedigin gibi bide öyle deniyim :))Insallah prensesde toparlanir canim, haber ver bize mutlaka..
Ankarada 1 hafta kalicaz kayinvalidem ve kayinpederim yaslilar pek gezemeyiz canim..
Gecmis olsun canim bugun nasilsin?
Gozunaydin ablam gunu atlatmissin:)
13 hafta bitti bulantilar bitmedi, gecer insallah...
Seninde emeklerine saglik gulum :)
Insallah bugunden itibaren artar sporlarimiz:)
Kolay gelsin guzeller, emegine saglik Fatimem:)
Evet canim esleri degistik:)
Cumaya iner regli sisligi, egzersiz yapmaya calis gulum..
Selam canim, nasilsin?
Canim iftara yakin git salona, birde ilk gun oldugundan cok zorlama kendini.
Birkac gune alisirsin insallah :)
Haydi bismillah :)
Rica ederim kuzum :)
Ablam takima gel sIk sIk :)
Bak oglanda emiyor senin icin bir arti bu.
Aclik anlarini saglikli yiyeceklerle bastir.
1 tane meyve olur, bolca cig sebze olur (salatalik gibi), salata yap koca bir tabak cok doyurucu olur.
1 avuc cig kuruyemis ye cok tok tutar.
Ogunlerini ye guzelce sakin atlama.
Yemeklerine salata yogurt ekle, masadan ac kalkma..
Yuruyuslerinede devam et.
Cok guzel kilolar verdin bugune dek, yine verirsin ben inaniyorum :)
Anladim süperr :))
inşallah:))bende çok sevindim kaptanımız sağolsun iyi düşünmüş :)) fatimeeAyy çok hossun. Olur inşallah. Valla en çok ben sevindim bu grup işine. Fatimenin masallahi var zaten tam destek sağolsun allah razı olsun ondan
anladım canım içini ferah tutu geçer inşallahAh kuzum yaa nişanlıma sinirleniyorum ona bişi demek istemiyorum sınavdan kaynaklı öyle bişiler işte
daha yapmadım pilavı vazgeçebilirim yapmaktanYap yapp akşam yapmadım dersen bozuşuruzzz
Bir de ilk günden niye pilav yaptınn, yaptın bari tut kendini 3 kaşık dedinn sadece 3 kaşık yiyeceksinnnnn
Salata ye bol bolll, pilavdan uzak durr :))
aaaa çok memnun n oldum sasırdım hemsoooDünden kuru börülce salatası mercimek köftesi var tek ben ni
Oo hemşom ben senin katılım formunu okumadımmı acaba bende sağlıkçıyım uşaklıyım 11 yaşında kızım var
az kaldım hemşomBen eve geldim tartıldım 65.9 çıktım. Başım ağrıyor sanırım kahvesizlikten biraz kahve kokladım iyi geldi.
İyi canım saolasin :)Insallah prensesde toparlanir canim, haber ver bize mutlaka..
Ankarada 1 hafta kalicaz kayinvalidem ve kayinpederim yaslilar pek gezemeyiz canim..
Gecmis olsun canim bugun nasilsin?
Gozunaydin ablam gunu atlatmissin:)
13 hafta bitti bulantilar bitmedi, gecer insallah...
Seninde emeklerine saglik gulum :)
Insallah bugunden itibaren artar sporlarimiz:)
Kolay gelsin guzeller, emegine saglik Fatimem:)
Evet canim esleri degistik:)
Cumaya iner regli sisligi, egzersiz yapmaya calis gulum..
Selam canim, nasilsin?
Canim iftara yakin git salona, birde ilk gun oldugundan cok zorlama kendini.
Birkac gune alisirsin insallah :)
Haydi bismillah :)
Rica ederim kuzum :)
Ablam takima gel sIk sIk :)
Bak oglanda emiyor senin icin bir arti bu.
Aclik anlarini saglikli yiyeceklerle bastir.
1 tane meyve olur, bolca cig sebze olur (salatalik gibi), salata yap koca bir tabak cok doyurucu olur.
1 avuc cig kuruyemis ye cok tok tutar.
Ogunlerini ye guzelce sakin atlama.
Yemeklerine salata yogurt ekle, masadan ac kalkma..
Yuruyuslerinede devam et.
Cok guzel kilolar verdin bugune dek, yine verirsin ben inaniyorum :)
Bende memnun oldum uşaktamı yaşıyosun.aaaa çok memnun n oldum sasırdım hemsooo
Evet az kaldı yeşil mercimek çorbamıda yaptım.az kaldım hemşom
evet uşakta oturuyorumBende memnun oldum uşaktamı yaşıyosun.
Evet az kaldı yeşil mercimek çorbamıda yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?