Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

acıktım ya akşam gene eşim evde değil yine gidemeyicem yürüyüşe ama leslie yapıcam birde dayanabilirsem plataes

Yap yapp akşam yapmadım dersen bozuşuruzzz
Bir de ilk günden niye pilav yaptınn, yaptın bari tut kendini 3 kaşık dedinn sadece 3 kaşık yiyeceksinnnnn
Salata ye bol bolll, pilavdan uzak durr :))

Vallaha şu zamanlarda hep öğüt dinlemek ve sakinleşmek istiyorum vallaha tek başıma kalınca kafayı yiyorum abla. Haklısın ne olursa olsun evimize girdiğimizde herşey kapı dışı kalmalı
Süpersin zeynepimm

Bir ara çok acıktım ama şimdi iyim şükür:) amin:))

Allah yardımcın olsun canım.. Hem sınav hem hazırlıklar..
Bir an önce atlatıp kurtulursun inşaAllah bu durumdan..
Inşallah kuzum yaaa vallaha o kadar sıkıntılı ki bide onda atanamamanın verdiği büyük bi sıkıntı var ben atandım o atanamadı felan baya sinirleri bozuk onunda ne kadar o söylemesede ben herşeyin farkındayım

Gittim felegim sasti hic bi sekilde gücüm yoktuu vallah cok zorlandim biraz gec giidicem dedigin gibi bide öyle deniyim :))

Yap yapp akşam yapmadım dersen bozuşuruzzz
Bir de ilk günden niye pilav yaptınn, yaptın bari tut kendini 3 kaşık dedinn sadece 3 kaşık yiyeceksinnnnn
Salata ye bol bolll, pilavdan uzak durr :))
daha yapmadım pilavı vazgeçebilirim yapmaktan ama yersem 3 kaşığı geçmicem dünden fena sinirliyim kendime :)
yapıcam canım zaten yalnız kalıcam vakit geçer

İyi canım saolasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…