Ozaman aksamlari cok gec vakte kalmadan uyu, dinlen guzelim sahura kadar :)
ramazanda haftasonu dinlenmem pek mümkün değil yavrum malum çalışan insan olarak aile büyüklerine gelip gitmeler hep haftasonu olacak. Allaha şükür yoğun geçecek. Havalardandır belkim bir kaç güne geçer
Sukur Defnecik iyilesmis:)Canim defne iyi massallah istahi acildi artik agzi acik uyumuyor cok memnun kaldik. Ozgenin durum biraz degisti ne yazik ki. Ya simdi vucutta kanserli hucre kalmamis fakat genetikmis yani yeniden olusacakmis. Ondan dolayı 2 farkli tip kemoterapi ve 3 aylik radyoterapi alacakmis. 1 senelik bir tedavi. Sok olduk biz duyunca. Ilk kürü aldi. Iste agir diyeyim sen anla yan etkileri kotu. Sonunda tamamen kurtulsun da artik biz herseyden vazgectik ozgecim. Allah bize bagislasin onu. Sakinligimizi korumaya calisiyoruz.
Sagol canim benim. Cocuklari yok. Yumurta dondurdular tedavi oncesinde. Aksi taktirde olmayacakmis cunku. 5 yil sonra tup bebek yontemiyle denenecek. Hic onemli degil cani sagolsun da. Daha 2 yillik evliler. Genc onlar ya destek olacaklar birbirlerine. Biz hep yanlarindayiz.Ozaman aksamlari cok gec vakte kalmadan uyu, dinlen guzelim sahura kadar :)
Havalarda fena..
Sukur Defnecik iyilesmis:)
Ne zamandir adasimi soracaktim, sen yazmayinca duzelmistir diye dusunmustum
Allah acil sifalar, guc kuvvet versin Busem..
Cocuklari var miydi?
Ne guzel bir ailesiniz, sahiplenip destek cikan..
Sizlerin destegiyle ayaga kalkacak umarim canim...
kuşbaşılı kuru fasulye tarhana çorbası ayran üzüm hoşafı
Günaydın canım güzel bilgiler hatırlatmalar için tesekkürler
egzersizleride kendi adıma yapmaya calısıcam aslında yürüyüş yapmak istyorum ama geç oluyor bayaa evimizin asağısı büyük bir piknik alanı yürüyüş alanı falanda var aslında . gidip gelmesi yokuş aşağısı ama sağlık olsun
emeğine sağlık canım sağolasın
kızlarrrrrr ben hazır ve nazırımmm
geçecek insallah kuzum sağol
ben niyetliyim canım orucun veridği birşey yok ama haftasonundan kalma sanırım üzermden hala yorgunluk var.
mercimek çorbası köfte patates bulgur pilavı salata ayran düşünüyorum
Oruçla ilgili bir sorunum yok benim ilk gün olmasına rağmen suana kadar gayet iyiyim Allaha sükür. Hemen hemen herkes dökülüyor ofiste ama oruç döküle döküle tutulmamalı yaa
Az öncede dediğim gibi yavrum bir yorgunluk var üzerimde atamadım halen haftasonu dinlenemedim malesef
Bir iyilessinde Ozge bebeklerinide alirlar kucaklarina insallah..Sagol canim benim. Cocuklari yok. Yumurta dondurdular tedavi oncesinde. Aksi taktirde olmayacakmis cunku. 5 yil sonra tup bebek yontemiyle denenecek. Hic onemli degil cani sagolsun da. Daha 2 yillik evliler. Genc onlar ya destek olacaklar birbirlerine. Biz hep yanlarindayiz.
Afiyet olsun ablam :)kuşbaşılı kuru fasulye tarhana çorbası ayran üzüm hoşafı
bende sağlıkçıyım uşaklıyım oğlum var 11 yaşındaOhh ne guzel kaynasin kaynasin :)
tşk ederim ablam ben sadece çorba içerim ve sonrada 4 kaşık kuru fasulye anneme yaptım oda niyetli annemAfiyet olsun ablam :)
Corbada ic, kuru fasulyedende ye ablacim ac kalkma..tşk ederim ablam ben sadece çorba içerim ve sonrada 4 kaşık kuru fasulye anneme yaptım oda niyetli annem
Dünden kuru börülce salatası mercimek köftesi var tek ben niiftar menüleriniz nedir kızlar
Oo hemşom ben senin katılım formunu okumadımmı acaba bende sağlıkçıyım uşaklıyım 11 yaşında kızım varbende sağlıkçıyım uşaklıyım oğlum var 11 yaşında
Cok memnun oldum:)bende sağlıkçıyım uşaklıyım oğlum var 11 yaşında
evetmesela bugün pilav yapıcam sadece 3 kaşık yiyecem :)ekmek türü cok fazlaa :) ama baslangicda insan zorlaniyor ya gün gectikce azalir bence :)
pes etmeyecem kendimi zorlayabileceğim kadar zorlayacam kendime 4-5 ay veriyorum toparlanmak içinnEn kısa sürede toparlayacaksın cnm pes etmek yok
kuşbaşılı kuru fasulye tarhana çorbası ayran üzüm hoşafı
bende çok zorlanıyorum canım ama bi yerden kısmaya çalışıyorum yapıcaz inşallah yılmak yokAy canım ... benim gazlayacak değil gazlanacak halim var. Ha bire yiyorum. ..
Pazartesi tartilma işini bilmiyordum. ..
Benim oğlan anne sütü dışında nerdeyse hicbir şey yemiyor . O yüzden oruç tutamiyorum.
Üstümde aşırı stres var. Maalesef stres altında iştahı kapanan değil açılan biriyim.
Kilo veremeyince de daha arttı. Ogrenilmis caresizlik yaşıyorum. Şu ana kadar yediklerimi yazsam
Ayy çok hossun. Olur inşallah. Valla en çok ben sevindim bu grup işine. Fatimenin masallahi var zaten tam destek sağolsun allah razı olsun ondanbende çok zorlanıyorum canım ama bi yerden kısmaya çalışıyorum yapıcaz inşallah yılmak yok
bende bilmiyordum : D
olsun canım oğlunun yemesi herşeyden önde
bende öyleyim canım bi moralim bozulsun aç olmasam bile yiyorum
öncesini unut daha fazla yememeye baktoparlan bakim fatime ve ben bu hafta birlikte yanındayız güzel biş şekilde devam
Ayy çok hossun. Olur inşallah. Valla en çok ben sevindim bu grup işine. Fatimenin masallahi var zaten tam destek sağolsun allah razı olsun ondan
Ah ah vallaha bizde bide sınav stresi var yaa çok agresif zamanlarAh canım ne kadar iyi anıyorum anlatamam.. biz eşimle o dönemde ayrilmadiysak bize karada olum yok.. çok stresli ve yorucu bir dönem..
Allah kolaylık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?