Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

edsofi nerelerdesin canim iftara tavuk mu hazirliyorsun :)
asya_01 ve @Saadetim33 guzeller hayirli ramazanlar:)
hawar ablam kayinvalidenden haber var mi?
tiffany20 canim nasil gecti sinavin?
D3S1R3 Demetim birgun gelsende takima iki lafin belini kirsak, ozledik :)
abesle_istigal canim dustumu kuzunun atesi?
Harpy alistin mi yeni teline canim :)

Son düzenleme:
Ozaman aksamlari cok gec vakte kalmadan uyu, dinlen guzelim sahura kadar :)
Havalarda fena..

Sukur Defnecik iyilesmis:)
Ne zamandir adasimi soracaktim, sen yazmayinca duzelmistir diye dusunmustum
Allah acil sifalar, guc kuvvet versin Busem..
Cocuklari var miydi?
Ne guzel bir ailesiniz, sahiplenip destek cikan..
Sizlerin destegiyle ayaga kalkacak umarim canim...

Sagol canim benim. Cocuklari yok. Yumurta dondurdular tedavi oncesinde. Aksi taktirde olmayacakmis cunku. 5 yil sonra tup bebek yontemiyle denenecek. Hic onemli degil cani sagolsun da. Daha 2 yillik evliler. Genc onlar ya destek olacaklar birbirlerine. Biz hep yanlarindayiz.

kuşbaşılı kuru fasulye tarhana çorbası ayran üzüm hoşafı

Bir iyilessinde Ozge bebeklerinide alirlar kucaklarina insallah..
Sizlerede guc kuvvet diliyorum canim, daha tazecik evliler...

bende çok zorlanıyorum canım ama bi yerden kısmaya çalışıyorum yapıcaz inşallah yılmak yok
bende bilmiyordum : D
olsun canım oğlunun yemesi herşeyden önde
bende öyleyim canım bi moralim bozulsun aç olmasam bile yiyorum
öncesini unut daha fazla yememeye bak toparlan bakim fatime ve ben bu hafta birlikte yanındayız güzel biş şekilde devam

Ayy çok hossun. Olur inşallah. Valla en çok ben sevindim bu grup işine. Fatimenin masallahi var zaten tam destek sağolsun allah razı olsun ondan

Ayy çok hossun. Olur inşallah. Valla en çok ben sevindim bu grup işine. Fatimenin masallahi var zaten tam destek sağolsun allah razı olsun ondan

Allah cümlemizden razı olsun inşaAllah ablacımmm

Sen sık sık gelmeye çalış sana sözz motivasyonun hiçç düşmeyecek, her yemek istediğinde aklına bizi getirr

Mutlaka spor yap bugün, zorlamadan ne yapabilirsen yap :)

Ah canım ne kadar iyi anıyorum anlatamam.. biz eşimle o dönemde ayrilmadiysak bize karada olum yok.. çok stresli ve yorucu bir dönem..
Allah kolaylık versin..
Ah ah vallaha bizde bide sınav stresi var yaa çok agresif zamanlar aman Allah korusun canımmm. Amin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…