Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ilk gunden zorlama dicem ama belki de iyi gelecek bas agrina gonca. Mercimegin dibine vurmussun bu arada. Canan karatay mercimegi pazarlardan acik alin diyor yesilini de kirmizisini da. Kanadadan ithalmis bimdeki falan. Gunes girmeden yetisiyormus. O yuzden paketli mercimek almayin diyor

Buzlukta haşlanmış vardı genelde pazardan alıyorum canım yeşil mercimeği kırmızıyıda ofisten almıştık sanırım artık onuda pazardan alayım. Salona gitsem yaparım bişeylerde evden çıkasım yok gitmezsemde evde jj dk falan yaparım yatmadan.

evetmesela bugün pilav yapıcam sadece 3 kaşık yiyecem :)
yapmasaydin kuzum pilavi, acken 3 kasiktan fazla yemedin insallah..

acıktım ya akşam gene eşim evde değil yine gidemeyicem yürüyüşe ama leslie yapıcam birde dayanabilirsem plataes
canim Fatime gunluk egzersizimizi paylasti, ramazan ozel sectik onu yap evde..

canim sen alttan al nisanlini, erkek icin atanamamak cok zor, birde ailenin reisi olacak, sen hic sinirlenme ona Mervem..

Gittim felegim sasti hic bi sekilde gücüm yoktuu vallah cok zorlandim biraz gec giidicem dedigin gibi bide öyle deniyim :))
birde gec git bakalim guzelim, oda olmazsa evde egzersiz yaparsin:)

5. Takimdan sevgilerle bayanlar...

Ramazanınız mübarek olsun...
canim sizlerede hayirli ramazanlar :)

Selam canlar, hayirli ramazanlar. Rabbim oruclarimizi&ibadetlerimizi kabul etsin insallah
amin Demetim, hayirli ramazanlar :)

Güzel geçti kuzum:) Sen nasılsın?İftara az kaldı.
cok sukur canim cok sevindim tebrikler:)
yoksa bu korktugun bute kalabilir dedigin ders miydi?
Bende iyiyim canim her sey yolunda..

Buralaradayim kaptanum ya 1 2 gun benm zor gecer cocugun arkasinda kosmaktan zor oluyor nerdeee cocuk yokken yan gel yat oruc tut :) Yawrukush
haklisin kuzum cocukla oruc daha zor oluyor, Allah guc versin, Allah kabul etsin Edam..

afiyet olsun canim, sporda cok guzel olmus :)

cok az yemissin ablam, birkac gune alisirsin tamamen insallah:)

ALlah kabul etsin, afiyet olsun , ne yidin :)

Allah kabul etsin ablalarin guzeli, oructan dolayi mi basin agridi bugun?

afiyet olsun canim, nasilsin?

Hayırlı ramazanlar olsun gülüm
sanada guzelim hayirli ramazanlar:)

Oruçtan mı kahvesizlikmi bilemedim balım

yapmasaydin kuzum pilavi, acken 3 kasiktan fazla yemedin insallah..

canim Fatime gunluk egzersizimizi paylasti, ramazan ozel sectik onu yap evde..
Yok yemedim canım salata daha çok hoşuma gitti bugün ferah ferah =),
şimdi leslie bitti biraz dinlenim yapraım canım =)

Canlarim pazartesi ve sali gunki egzersizimizi bugun Fatime paylasti sagolsun Dahlia_
Ramazan icin her 2 gunde bir yeni egzersiz paylasacagiz.
Evde sadece 10-15 dakikanizi alacak egzersizler.
Oruc tutan canlar PERSEMBE iftar oncesi ve kiyafetsiz olarak tartilin..
Oruclu olmayan guzeller yine CUMA bildirimlerimize devam ederiz.
Bu arada bugun ve yarinin egzersizini birde ben paylasayim belki gormeyenler olmustur.
Kolay gelsin guzeller, bol ter atmalar :)

Zeytinyagli yaptim canm :) yani bizim burda zeytinyagliya taze fasulye zeytnyagli diolar
Afiyet olsun , ALlah kabul etsin guzelim..

Yok yemedim canım salata daha çok hoşuma gitti bugün ferah ferah =),
şimdi leslie bitti biraz dinlenim yapraım canım =)
ohhh mis harikasin canim, gidiyor kilolar cok seviniyorum:)

Yawrukush
hazır çorba kremalı sebze çorbası bi kase 3 kaşk pilav 4 köfte koca bi tabak salata ve elma yedim :)
afiyet olsun canim, bol sivi tuketmeyi unutma :)

Bugunku menucummm
Sahurda 2 dilim sokella :) 2 lokma karbuz zeytin peynir 1 litre su
İftar taze fasul 1 kase. 1 kase tarhana corbasi 3 kasik bulgur pilavi . 2 lokma karpuz
Su daha yarim litre bile olmadi gece uzun:)
Spor yok henuz bas agtim var karnim dolu bu kadar gec yemeye aliskin degilim kotu du midem

Ben yaptim ozgem ama bacak agirlikli bu video. Youtube da buna benzer ayni seri sanirim bi suru video var 10 15 dk cogu ay bayildim onlara ben. Kizlarla yaptik butun hareketleri benimle yaptilar. Dondurma yiyolardi dondurmalari koydular masaya 10 dk yapmaya calistilar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…