Ilk gunden zorlama dicem ama belki de iyi gelecek bas agrina gonca. Mercimegin dibine vurmussun bu arada. Canan karatay mercimegi pazarlardan acik alin diyor yesilini de kirmizisini da. Kanadadan ithalmis bimdeki falan. Gunes girmeden yetisiyormus. O yuzden paketli mercimek almayin diyorBende yedim yemeğimi iftara az kala 65.7 gördüm tartıda.
Dün akşam 9 da yemiştim 3 köfte 2 mercimek köftesi salata 2 dilim karpuz bunları sahur saydım
İftar 1 kepçe mercimek çorbası 2 mercimek köftesi marulla ve salata
Sade kahvemi içtim
Su 1 lt olacak
Spor salona gitmeyi düşünüyorum 12 ye kadar açıkmış ma şu an başım ağrıyo fena bu ilk gün gitmesemmi diye düşünüyorum karrsızım yani
Buzlukta haşlanmış vardı genelde pazardan alıyorum canım yeşil mercimeği kırmızıyıda ofisten almıştık sanırım artık onuda pazardan alayım. Salona gitsem yaparım bişeylerde evden çıkasım yok gitmezsemde evde jj dk falan yaparım yatmadan.Ilk gunden zorlama dicem ama belki de iyi gelecek bas agrina gonca. Mercimegin dibine vurmussun bu arada. Canan karatay mercimegi pazarlardan acik alin diyor yesilini de kirmizisini da. Kanadadan ithalmis bimdeki falan. Gunes girmeden yetisiyormus. O yuzden paketli mercimek almayin diyor
Hayırlı ramazanlar olsun gülüm
tmm tşk cnmmmSu icersin yatana kadar oruc tuttuysan bi alisma donemi olur heralde. Oruc tutuyosan sahurda hic ekmek tuketmeden Yawrukush kaptanimin dediklerini yersen hic acikmaz ve kilo biriktirmezsin.
inş veririz kilo benim durdu veremiyorum artık daha dikkatli olucam evet allahım kabul etsin tutuyorum oruçtmm tşk cnmmm
yapmasaydin kuzum pilavi, acken 3 kasiktan fazla yemedin insallah..evetmesela bugün pilav yapıcam sadece 3 kaşık yiyecem :)
canim Fatime gunluk egzersizimizi paylasti, ramazan ozel sectik onu yap evde..acıktım ya akşam gene eşim evde değilyine gidemeyicem yürüyüşe ama leslie yapıcam birde dayanabilirsem plataes
canim sen alttan al nisanlini, erkek icin atanamamak cok zor, birde ailenin reisi olacak, sen hic sinirlenme ona Mervem..Inşallah kuzum yaaa vallaha o kadar sıkıntılı ki bide onda atanamamanın verdiği büyük bi sıkıntı var ben atandım o atanamadı felan baya sinirleri bozuk onunda ne kadar o söylemesede ben herşeyin farkındayım
birde gec git bakalim guzelim, oda olmazsa evde egzersiz yaparsin:)Gittim felegim sasti hic bi sekilde gücüm yoktuu vallah cok zorlandim biraz gec giidicem dedigin gibi bide öyle deniyim :))
canim sizlerede hayirli ramazanlar :)5. Takimdan sevgilerle bayanlar...
Ramazanınız mübarek olsun...
amin Demetim, hayirli ramazanlar :)Selam canlar, hayirli ramazanlar. Rabbim oruclarimizi&ibadetlerimizi kabul etsin insallah
cok sukur canim cok sevindim tebrikler:)Güzel geçti kuzum:) Sen nasılsın?İftara az kaldı.
haklisin kuzum cocukla oruc daha zor oluyor, Allah guc versin, Allah kabul etsin Edam..Buralaradayim kaptanum ya 1 2 gun benm zor gecer cocugun arkasinda kosmaktan zor oluyor nerdeee cocuk yokken yan gel yat oruc tut :)Yawrukush
afiyet olsun canim, sporda cok guzel olmus :)Kizlar iyi aksamlar
Pazartesi kilom 62.1 yani 300 gr arti cumadan beri sorun degil veririm.
Menumu vereyim
Sabah
1 tam yumurtadan Menemen 2 yumurta sarisi haslanmis
Krem peynir
12 zeytin ve zeytinyagi
1 dilim peynir
Ceviz
Ogle
Bir buyuk fincan sade kahve ve yesilcay
Aksam
Biraz tarhana corbasi
3 dilim mucver
Kucuk bi parca kofte
Bi porsiyon taze fasulycig fistik
Ustune buyuk fincan sade kahve
Su 4 olmustur bugun 5 i 6 yi gorurum heralde
Spor su an bisikletteyim 53. Dk bitince yazarim.km yi ekstra olarak bugun bi yarim saat.workout dusunuyorum hayirlisi
cok az yemissin ablam, birkac gune alisirsin tamamen insallah:)bugünkü menüm
sahur da 1 dilim ekmek bir yemek tabağı menemen 1 yumurtalı bir şekersiz cay yarım litre su
iftar menüm
1 litre su 2 kepçe tarhana çorbası bir bardak sekersiz çay
eğzersiz menüm
25 şınav 11.250 adım 25 mekik 100 jumping jaks 50 ip atlama 50 sguat en son verdiğiniz eğzersizide yarım saat sonra yapacağım
ALlah kabul etsin, afiyet olsun , ne yidin :)yidimm
Allah kabul etsin ablalarin guzeli, oructan dolayi mi basin agridi bugun?Bende yedim yemeğimi iftara az kala 65.7 gördüm tartıda.
Dün akşam 9 da yemiştim 3 köfte 2 mercimek köftesi salata 2 dilim karpuz bunları sahur saydım
İftar 1 kepçe mercimek çorbası 2 mercimek köftesi marulla ve salata
Sade kahvemi içtim
Su 1 lt olacak
Spor salona gitmeyi düşünüyorum 12 ye kadar açıkmış ma şu an başım ağrıyo fena bu ilk gün gitmesemmi diye düşünüyorum karrsızım yani
afiyet olsun canim, nasilsin?Hayirli ramazanlar kuzularim :) nasil gecti ramazanin ilk gunu? Bi tek ben miyim dana gibi tutmayan? Menumu yaziyorum ama topa tutmayin lutfen yedigim ogunler de bogazimda kaldi zaten..
Menum
Sabah
Haslanmis yumurta
2 dlm tereyagli tbe
Domates
3 burgu peynir
1 tereyagli kayisi
Oglen
3 kofte
1.5 sk kuru bakla
1-2 yk makarna
1 sk kabak
Jelapeno
Yogurt
Ara
Sutlu kahve
1bitter
Aksam
Tabuk
1 kase mercimek corba
Salata
Spor
Ripped in 30, totomu kaldirabilirsem kalca hareketleri yapcam
Su bol
1 yesil (1 daha icerim)
1 form icerim
sanada guzelim hayirli ramazanlar:)Hayırlı ramazanlar olsun gülüm
Oruçtan mı kahvesizlikmi bilemedim balımyapmasaydin kuzum pilavi, acken 3 kasiktan fazla yemedin insallah..
canim Fatime gunluk egzersizimizi paylasti, ramazan ozel sectik onu yap evde..
canim sen alttan al nisanlini, erkek icin atanamamak cok zor, birde ailenin reisi olacak, sen hic sinirlenme ona Mervem..
birde gec git bakalim guzelim, oda olmazsa evde egzersiz yaparsin:)
canim sizlerede hayirli ramazanlar :)
amin Demetim, hayirli ramazanlar :)
cok sukur canim cok sevindim tebrikler:)
yoksa bu korktugun bute kalabilir dedigin ders miydi?
Bende iyiyim canim her sey yolunda..
haklisin kuzum cocukla oruc daha zor oluyor, Allah guc versin, Allah kabul etsin Edam..
afiyet olsun canim, sporda cok guzel olmus :)
cok az yemissin ablam, birkac gune alisirsin tamamen insallah:)
ALlah kabul etsin, afiyet olsun , ne yidin :)
Allah kabul etsin ablalarin guzeli, oructan dolayi mi basin agridi bugun?
afiyet olsun canim, nasilsin?
sanada guzelim hayirli ramazanlar:)
simdi iyi misin ablam, kahveden sonra kendine geldin mi ?Oruçtan mı kahvesizlikmi bilemedim balım
Zeytinyagli yaptim canm :) yani bizim burda zeytinyagliya taze fasulye zeytnyagli diolaredsofi nerelerdesin canim iftara tavuk mu hazirliyorsun :)
asya_01 ve @Saadetim33 guzeller hayirli ramazanlar:)
@hawar ablam kayinvalidenden haber var mi?
@tiffany20 canim nasil gecti sinavin?
@D3S1R3 Demetim birgun gelsende takima iki lafin belini kirsak, ozledik :)
@abesle_istigal canim dustumu kuzunun atesi?
@Harpy alistin mi yeni teline canim :)
Canm kendinj yorma bos yere .spor spor diye . benm esimde basagrisindan yatti . olabilir ilk gunlerdeOruçtan mı kahvesizlikmi bilemedim balım
Yok yemedim canım salata daha çok hoşuma gitti bugün ferah ferah =),yapmasaydin kuzum pilavi, acken 3 kasiktan fazla yemedin insallah..
canim Fatime gunluk egzersizimizi paylasti, ramazan ozel sectik onu yap evde..
Afiyet olsun , ALlah kabul etsin guzelim..Zeytinyagli yaptim canm :) yani bizim burda zeytinyagliya taze fasulye zeytnyagli diolar
ohhh mis harikasin canim, gidiyor kilolar cok seviniyorum:)Yok yemedim canım salata daha çok hoşuma gitti bugün ferah ferah =),
şimdi leslie bitti biraz dinlenim yapraım canım =)
afiyet olsun canim, bol sivi tuketmeyi unutma :)Yawrukush
hazır çorba kremalı sebze çorbası bi kase 3 kaşk pilav 4 köfte koca bi tabak salata ve elma yedim :)
bendee : ))Afiyet olsun , ALlah kabul etsin guzelim..
ohhh mis harikasin canim, gidiyor kilolar cok seviniyorum:)
afiyet olsun canim, bol sivi tuketmeyi unutma :)
Ben yaptim ozgem ama bacak agirlikli bu video. Youtube da buna benzer ayni seri sanirim bi suru video var 10 15 dk cogu ay bayildim onlara ben. Kizlarla yaptik butun hareketleri benimle yaptilar. Dondurma yiyolardi dondurmalari koydular masaya 10 dk yapmaya calistilar:)))Canlarim pazartesi ve sali gunki egzersizimizi bugun Fatime paylasti sagolsunDahlia_
Ramazan icin her 2 gunde bir yeni egzersiz paylasacagiz.
Evde sadece 10-15 dakikanizi alacak egzersizler.
Oruc tutan canlar PERSEMBE iftar oncesi ve kiyafetsiz olarak tartilin..
Oruclu olmayan guzeller yine CUMA bildirimlerimize devam ederiz.
Bu arada bugun ve yarinin egzersizini birde ben paylasayim belki gormeyenler olmustur.
Kolay gelsin guzeller, bol ter atmalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?