Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla ne bilim benim aklıma direk o geldi
merakla bekliyorum

ya 550 sayfalık sunum nedir
ha gayret canım dualarım seninle inşallah başaracaksın

Inşallah kuzum yaa ah varya şu odunların kafasını yaracan yaaa uyuzlar haaa inşallah senin eşinde tez zamanda ilgisizlikten kurtulur kuzum
İnşallah canımm
gerçi ben hergün kendisini 3 öğün taşlıyorum ama cık yok kafası almıyo

Inşallah kuzum yaa ah varya şu odunların kafasını yaracan yaaa uyuzlar haaa inşallah senin eşinde tez zamanda ilgisizlikten kurtulur kuzum

Toptan yapacaksak şu işi bir odun da bende var onu da elden çıkarayımm
Asker diye susa susa ben şiştim yeminle, keşke ben gitseydim o kalsaydıı

canim sen alttan al nisanlini, erkek icin atanamamak cok zor, birde ailenin reisi olacak, sen hic sinirlenme ona Mervem..
Çok haklısın ve sabır ediyorum özgemmmm vallaha. Kendimi yiyorum bazen ama sonra onunla konuşunca hiçbirşeyim kalmıyor diyorum kızım sen aşıksın

Yawrukush kaptanım ben egzersizi yapamadım ama en kısa zamanda başlayacam :) bizim imam beni çok yorduda

Hayirli Ramazanlar...
Menumu yazip kacicam .Acaba ne konustunuz bu kadar cok merak ediyom ama uyumam lazim yarin okurum kismetse.
Cuma - 51.7
Cumartesi - 51.4
Pazar - 51.6
Pazartesi - 51.7
Yawrukush Kaptanim bir az gec oldu kusuruma bakmayin.
Menu :
Sahur - 1 lavas , 1 dilim cavdar ekmegi , 1 haslanmis yumurta , 1 kk surme peynir , 1 kk dil peyniri , 2 cay kasigi bal , 1 salatalik , 7 kiraz .
Iftar - 1 kase kirmizi mercimek corbasi , 3 haslanmis kofte , 1 kase cacik , 1 kase haslanmis sebze salatasi .
Yesil cay - 1 fincan
Su - 2.5 litre
Adim - 11500
Ayakta mekik - 500
Yarim mekik - 50
Squat - 80
Dumbell - 100
Gunun egzersizi 1 defa yapildi .
Dahlia_

Toptan yapacaksak şu işi bir odun da bende var onu da elden çıkarayımm
Asker diye susa susa ben şiştim yeminle, keşke ben gitseydim o kalsaydıı
ay benim eşim askerdeyken ne çektim ben bide benden ayrılıyordu biliyomusun mal yaptığı bişeyi yakalamıştım bu gitti benden ayrıldı telefonuda ağaca fırlatmış falan ben bi sinir krizi geçirdim tüm apartmana yayın yaptım resmen.. ben alttan aldımda düzelir gibi oldu ne salağım ben ya

oooo sizin durum daha vahimmişşş
Ayrılmak nedir ya Nişanlımıydınız o zaman ??

Soda iç kuzumm :) canım özledim kız seni:)
Canlarim oglanla yatagimiza girdik,uyumazsam gelecegim.
Uyursam hepinize iyi istirahatler ve hayirli sahurlar..
Akin da hepinizi opuyor teyzeleri :)
Yerim ben o ballı kaymağı:)
Canım diyetisyenler bezelyeyi diyet esnasında çok önermiyorlarmış öyle duymuştum seninlede paylaşayım kuzum ama sana afiyet olsun bayılırım bende bezelyeye:) :)
Hayırlı geceler canlarım bende kaçıyorum yarın sınavım var:) Benim için dua eder misiniz? Öpüyorum hepinizi
Allah yardımcın olsun canım bilmediğini bildirsin attığını tuttursun :)
Ahh kuzum Rabbim yardımcın olsun. Minişe geçmiş olsun Rabbim şifalar nasip etsin kuzum ve sınavlarında istediğinden daha da iyi geçsin inşallah kuzumm

oooo sizin durum daha vahimmişşş
Ayrılmak nedir ya Nişanlımıydınız o zaman ??
aynen hem de ne ben buna ulaşamadım tabi telefonu kırılınca gittim askeriyeyi arıyorum x ordamı diye görüşebilir miyim diyeallahtan askerlik yaptığı yer yakındıda gittim sonraki gün
evet nişanlıydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…