- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
Gunaydinlar kizlar nasilsiniz, haftaniz enerjik, neseli, mutlu gecsin
Bu sabah apartmanin merdivenlerinde bir miyavlama sesi baktik ki minicik kedi, komsumuzun
Evden firar etmis bidik
Sahipleri uyanana kadar misafirimiz oldu, Akin bayildi
Birazdan da denize gidecegiz, kilo bildirimlerimiz pazartesi icin iyi guzeller..
Haydi bu hafta derece gelsin
Bugunden itibaren sporlarimizi da aksatmayalim, hepinizi optum
canım ben biraz geç kaldım ama
Cuma : 58,8
Pazartesi :58,5
cuma istikrarlı giderim insallah
ramazan dolayısıyla wcde sorun yasıyorum ama sağlık olsun
Belim iyi kuzummmm
Bugunde ufakligim ateslendi
7den beri onunla ugrasiyoruz
Maalesef yine dusmuyor.....
Resmen cildiracigimmmmm
canım nasıl oldu bebişin
Bugün spor salonuna kayıt olucam. Haftada 3 gün salona gitmeyi planlıyorum. Ben spor yapmazsam olmayacak bunu anladım. Hocaların yardımıyla diyorum daha iyi olack haftada 3 gün 1 saat yaparsam ekstra diğer günler kendim evde bişiler yaparım daha disiplinli olur diyorum...Yawrukush
hayırlı olsun canım
Moralim yerlerde ya.
İş yeri kapanıyor. İzmirin ilçesindeydi. Merkezdede yerleri var. Ben ilçesindeydim. Bura pek iş yapmıyor diye öyle krar almışlar.
Ağustos 1de kapatıyolar. O zamana kadar iş bulursam cıkıcam.
Çok canım sıkıldı ya. İzmir'e ayak bastıgımdan bu yana bu 2. işim oluyor
Bende mi? bişey var anlamıyorum
canım madem iş yeri kapanıyor sen neden cıkıyorsun tazminat hakkın yok mu ?
merhaba kızlar nasılsnız?
ben tatilimi yaptım geldim ınanılmaz dinlendim hem bedenen hem ruhen resmen arındım her seyden taki bu sabaha kadr saat 9 yöneticim geldi ve günaydn bile demeden bi kaç laf soktu bnde altta kalmadm cvp verdim bnmde agzm var cok sukur fıkırlerm dusuncelerm var nıe kullanmım herkes yerını haddını bılecek bugun erken cıktı ıstıfa dılekcemı yazdm veremedm yarn gelsin vericem istifa ediyorum dahada burda kalamam bnm saglımla kımse oynayamaz mutlu neselı bı kadınım burda oldgmdan berı eskı nesem kalmadı resmen kanımı emediler neyse velhasıl kelam bnden böyle sizler nasılsnz?
gelşmeler varmnı nota almısız bu hafta daha ıyı olcaz ınsallah hıc moral bozmak yok bnde 600 gr artıyla dondum tatılden dunden berı dıkkatlı beslenıorm bakalm bu hafta ıyı bır eksı beklıorm kendımde kısmetse
kız nedir bu senin iş yerinden cektiğin çık bosver inan muhasebe departmanınd iş bulursun.
Sen böyle anlatınca bende eski iş yasantımı görüyorum eskilerden bilenler bilir benimde sorunlu bir iş hayatım vardı
Minigimede antibiyotik basladikkkk.
Biri bitti biri başladiii...
Bunada sukur...
Rabbim dermansiz dert vermesin
Is demisken bizimde tadimiz yok
Esimin isyeri problemli
Birlesmeler maaslar haklar degisiyor
Issiz kalacak olanlar var
Tadimiz kacti
Bizi etkilemeyecek ama cok uzucuuu onca insan
Neyse bakalimmm
Hayirlisi herseyin
canım hakkınızda hayırlısı inan bir insanın bir yerde yiyecek ekmeği varsa devam ediyor buna o kadar inanıyorum ki
zamanında bizimde projemiz kapandı bizler yönetici oldugumuz için farklı projelere dağıtamadılar. 25 yönetici arkadasımı tazminatla çıkardılar sadece beni bir proje müdürü istedi diye farklı alana geçmiştim. ve 1.5 orda çalıştım yine tazminatımla çıkış yaptım. Ama o dönem o projeye geçmiş olmam asla kimsenin aklına hayaline sığmazdı çünkü arka planı farklıydı. Demem p ki ben işten ayrılıcamı beklediğim gün 1.5 sene daha devam ettim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi haber aldım iş içinnnnn dua edin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay çok mutluyummmmm
tatlım nedir son durum ne işi bu?
Ayy çok uykum var yaa sabah kalkasım gelmedi sonra en iyisi kalkayımda istifamı yazıp geleyim dedim şimdide gelmişken çalışayım diyom.
kız güldürdün beni ne zaman istifa etmeye karar verdin ki sen ?