Niye ki kuzum havalardan mı yoksa regl misin çünkü bende regl iken spor zulüm geliyorCanlarım nasılsınız? Benim spor motivasyonum çok düştü hiç ripped yapmak istemiyorum.. yarın günün egzersizini yapıp çarşamba shred yapmayı düşünüyorum..
Canımm yaaa keşke yemeseydin yaaa cuma yerdinbugünki menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta
1 domates, 2 salatalık, 14 zaytin 2 ince dilim kaşar
ara
2 ceviz, 1 dilim havuç, 2 hurma
akşam
1 kase çorba, 1 tavuk baget, bir minik pataesin yarısı,
ve asıl bomba çabuk kilo vermem bende bir rehavete yol açtı
2 küçük dilim şöbiyet : (
spor yok
cezama razıyım hakettiim
hakettim yapıcam canım kendimi kontrol etmeyi öğrenmem lazımNiye ki kuzum havalardan mı yoksa regl misin çünkü bende regl iken spor zulüm geliyor
Canımm yaaa keşke yemeseydin yaaa cuma yerdingüzel ceza gelecek
Tatlım kilo verdiğin zaman yemek yerine mutlu olup hırslanman lazım ki güzel kilolar veresin:)belli zamanlar dan başka kaçamak yapma:)hakettim yapıcam canım kendimi kontrol etmeyi öğrenmem lazımyarın zaten 2 tur leslie yapmayı planlıyorum ve zumba yapmadan gelmicem takıma
haklısın kuzum bir daha bişey yemeye kalkıştığımda buraya gelicem beni durdurun siz :)Tatlım kilo verdiğin zaman yemek yerine mutlu olup hırslanman lazım ki güzel kilolar veresin:)belli zamanlar dan başka kaçamak yapma:)
Spor niye yok bakiimmmSabah
2yumurta
Peynir10 zeytin
2tbe tereyagli
Aksam
2tabak yaz turlusu
Salata
4dilim karpuz
1dilim tbe
Su 2lt
Spor yok
Niye ki kuzum havalardan mı yoksa regl misin çünkü bende regl iken spor zulüm geliyor
Canımm yaaa keşke yemeseydin yaaa cuma yerdingüzel ceza gelecek
Bugün başladım spora ölçümlerim ekte yorum yapar mısın cnm ?Yawrukush
Bugün kalbimin yarısı kek ye dedi diğeri asla dedi ve yemedim az kaldı düğüne 22 temmuz 55 kilo olmam lazım motive olmam lazim
Hoca 5 kilo kas eksik yağ fazla dedi. Beğenmeyerek baktı su az dedi oysa genelde 4 litreye yakın içiyorum protein ağırlıklı ye dedi cuma günki tartım 53.8 idi bugün burda da aynı çıktım cumaya eksi gelir inşallahBence çok güzel ne kadar çok kasın varmışben de 30 kilo olacaklar diye seviniyorum 4 kilo yağdan verirsen yeter.
Brrrravoooo
bende ondan çakıldım ya şu an dibe : /
adam diyecek şuna bak daha doğru cv bile gönderemiyor
bi daha 10 kere kontrol edip öyle yollayacam
Ben ilaç kullandım geçti cnm
bugünki menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta
1 domates, 2 salatalık, 14 zaytin 2 ince dilim kaşar
ara
2 ceviz, 1 dilim havuç, 2 hurma
akşam
1 kase çorba, 1 tavuk baget, bir minik pataesin yarısı,
ve asıl bomba çabuk kilo vermem bende bir rehavete yol açtı
2 küçük dilim şöbiyet : (
spor yok
cezama razıyım hakettiim
Bugün kalbimin yarısı kek ye dedi diğeri asla dedi ve yemedim az kaldı düğüne 22 temmuz 55 kilo olmam lazım motive olmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?