Çok basitti ama nasıl oldu anlamadım
alltan üstten giderr giderrrr
cok saol canım. bal yiyorum işte ara ara. ada cayıda içiyorum.
ilaç pek sevmiyorum. doğal cözümcüyümdür son raddeye kadar
Kızlar acil yardım lazım işyerinde petrol ofisinde tek bayan olacam ikide erkek çalışan olacak şoförlerin evraklarını kontrol edecem servisi benim oturduğu m yeri kapsamıuor 1500 tl maaş napim bi akıl verin
Ya birde gecen yılda cok hasta oluyordum. 15günde bir acildeyidm.İlaç sevmeyen biri daha :)))
Ama bazen içmek gerek, doğal çözümlerle olmuyor maalesef..
O istemiyıCanım eşin ne diyecek bu duruma ?
Sen ilk onun fikrini al bence..
Yol paranı vericeklermi?Kızlar acil yardım lazım işyerinde petrol ofisinde tek bayan olacam ikide erkek çalışan olacak şoförlerin evraklarını kontrol edecem servisi benim oturduğu m yeri kapsamıuor 1500 tl maaş napim bi akıl verin
Alışmana sevindim cnmKızlar Selamm
Haftasonu malum yoğundu misafir gelsin misafire gidelim derken yoğun geçti birde üstüne yavaş yavaş temizlik yaptım falan
Dünde iş yoğundu
Çok şükür ramazana alıştım tempoya yeme içmeye ... Bazı sahurlar birşey yiyemiyorum sadece su içip yatıyorum ama gün içnde zorluk cekmiyorum.
dün iftardan önce tartıldım 58,5 gördüm geçen cuma 58,8 dim.
İnşallah aynı sekilde devam eder hata eksilirim
Yok kız nerden etcem devlet memuruyum ben 19 sene çalıştım edermiyim.
Melindayla karışıklık oldu cnmmm pardon
İşte sabah yataktan çıkamadığımda karar verdim işe gelince çalışmaya karar verdim
Allahım hayırlı evlat versin cnm bende merak ettim acaba neTunaydin 4. takimin guzelleri
Gece ne ruyalar gordum ne ruyalar, ayy dogru duzgun uyuyamadim da her zamanki gibi
Bugun 1.45te doktora gidecegiz
14 hafta+1 gunluguz bakalim cinsiyetini ogrenebileek miyiz
2. bebiste heyecan ilkteki gibi olmuyor ama cinsiyetini cok merak ediyorum
Bana erkek olacak gibi geliyor, herkes de erkek diyor, bakalim hayirlisi saglikli olsunda
Hastane biraz uzak evimize, aksam ustu ancak doneriz, birde sehirde biraz takilalim diyoruz maaile
Aksama gelirim kosa kosa, hepinizi opuyorum
Valla cnm acele etme eşin onay vermiyorsa başlma bu konuda bir dr gerginlik yaşamayınKızlar acil yardım lazım işyerinde petrol ofisinde tek bayan olacam ikide erkek çalışan olacak şoförlerin evraklarını kontrol edecem servibenim oturduğu m yeri kapsamıuor 1500 tl maaş napim bi akıl verin
anladim ablacim ,afiyet olsun :)cok guzel canim :)
Insallah toparlar kuzucuk..
Allah issiz kalanlarada yardim etsin..
yildizli pekiyi Busem :)
İş yerinde yedim tavuk burger hastanede kızartmıslar sanırım ip atlama yaptım yedim diye tatlı vardı kadayıf yemedim
Çağrı merkezinde ürün satışı yapıcan dimi telden?Eşim istemiyor, onun yerine çağrı merkezine gir diyor
Sigorta var yol parasını servise bineceğim yere kadar gitmem lazım kendim ödüyorum
Eşim istemiyor, onun yerine çağrı merkezine gir diyor
Sigorta var yol parasını servise bineceğim yere kadar gitmem lazım kendim ödüyorum
hayirlisi canim benim, 1.5 ayda is basvurularini yaparsin. guzel bir is haberini aliriz insallah :)anladim ablacim ,afiyet olsun :)
hadi insallah hayirlisi, guzel haberler canim:)
bir deneyin guzelim :)
sabahlari ac karnina 1 yemek kasigi saf zeytinyagi ic guzelim w csorunu icin...
300 gr arti cumaya gider eksiler gelir guzelim :)
ablacim yemek hazirlamaya firsatin olmuyor mu?
sulu yemek yapip yeme durumun olsa cok guzel olur..
boyle devam et ablacim eksi gelir mutlaka..
cook sevindim canim, gozunuzaydin, sana cok iyi gelecek eminim:)
cok guzel menu canim, sporada kalpkalpkalp :)
iyi dusunmussun canim ,sporunu degistir biraz.
gunluk egzersizlerimiz hosuna gider bence:)
canim cezan 300jj.
Fakat dahasi bu hafta listeye girme durumundan oturu takiptesin ve tatlilari yemen eksi oldu haberin olsun...
yildizli pekiyi hem menuye hem sporlara :)
yildizli pekiyi Mervem :)
afiyet olsun canim, nasil gidiyor final hazirliklari?
bir yildizli pekiyi daha, sporlarin harika ablam:)
hmburgeri yemedigin icinde kocaman opucuk:))
canim kas miktarin iyi, yag biraz fazla, hedef kilona ulastiginda(4-5 kg) kadar yag oraninda dusmus olur.
spor salonuna baslamakla cok iyi yaptin, cok sevindim senin adina:)
harikasin ablacim:))
harikasin, yildizli pekiyi anim :)
cok saol canım inşallah öyle olur.
merkez 1,5 saat uzaklıkta bana cok zor olur orası.
Bakalım 1,5 ay kadar daha burdayım sanırım.
Benim pek içime sinmedi başkâ iş varsa biraz daha değerlendir bence.Kızlar acil yardım lazım işyerinde petrol ofisinde tek bayan olacam ikide erkek çalışan olacak şoförlerin evraklarını kontrol edecem servisi benim oturduğu m yeri kapsamıuor 1500 tl maaş napim bi akıl verin
Kızlar acil yardım lazım işyerinde petrol ofisinde tek bayan olacam ikide erkek çalışan olacak şoförlerin evraklarını kontrol edecem servisi benim oturduğu m yeri kapsamıuor 1500 tl maaş napim bi akıl verin
Eşim istemiyor, onun yerine çağrı merkezine gir diyor
yok canım petrol ofisinde şöförlerin dolum belgelerini düzenleyeceğim : / eşim oaraya gireceğine çağrı merkezine gir diyorÇağrı merkezinde ürün satışı yapıcan dimi telden?
bence esini dinlemelisin
bence esini dinlemelisin
Benim pek içime sinmedi başkâ iş varsa biraz daha değerlendir bence.
annemle babam gir diyor siz ve eşim aksini.. kafam çok karışıkBenim esim hayatta izin vermezzzz
Kesinlikle esini dinlemelisin canim
kabul edip etmeme arasındayım.. Petrol ofisinde iş, erkekler var sadece 3 bayan olacakmış, ama güvenlikli bi yer bilmiyorum : ((((
canım ben biraz geç kaldım ama
Cuma : 58,8
Pazartesi :58,5
cuma istikrarlı giderim insallah
ramazan dolayısıyla wcde sorun yasıyorum ama sağlık olsun
canım nasıl oldu bebişin
hayırlı olsun canım
canım madem iş yeri kapanıyor sen neden cıkıyorsun tazminat hakkın yok mu ?
kız nedir bu senin iş yerinden cektiğin çık bosver inan muhasebe departmanınd iş bulursun.
Sen böyle anlatınca bende eski iş yasantımı görüyorum eskilerden bilenler bilir benimde sorunlu bir iş hayatım vardı
canım hakkınızda hayırlısı inan bir insanın bir yerde yiyecek ekmeği varsa devam ediyor buna o kadar inanıyorum ki
zamanında bizimde projemiz kapandı bizler yönetici oldugumuz için farklı projelere dağıtamadılar. 25 yönetici arkadasımı tazminatla çıkardılar sadece beni bir proje müdürü istedi diye farklı alana geçmiştim. ve 1.5 orda çalıştım yine tazminatımla çıkış yaptım. Ama o dönem o projeye geçmiş olmam asla kimsenin aklına hayaline sığmazdı çünkü arka planı farklıydı. Demem p ki ben işten ayrılıcamı beklediğim gün 1.5 sene daha devam ettim.
tatlım nedir son durum ne işi bu?
kız güldürdün beni ne zaman istifa etmeye karar verdin ki sen ?
eksimi telafi edecem inşallah canım : (anladim ablacim ,afiyet olsun :)
hadi insallah hayirlisi, guzel haberler canim:)
bir deneyin guzelim :)
sabahlari ac karnina 1 yemek kasigi saf zeytinyagi ic guzelim w csorunu icin...
300 gr arti cumaya gider eksiler gelir guzelim :)
ablacim yemek hazirlamaya firsatin olmuyor mu?
sulu yemek yapip yeme durumun olsa cok guzel olur..
boyle devam et ablacim eksi gelir mutlaka..
cook sevindim canim, gozunuzaydin, sana cok iyi gelecek eminim:)
cok guzel menu canim, sporada kalpkalpkalp :)
iyi dusunmussun canim ,sporunu degistir biraz.
gunluk egzersizlerimiz hosuna gider bence:)
canim cezan 300jj.
Fakat dahasi bu hafta listeye girme durumundan oturu takiptesin ve tatlilari yemen eksi oldu haberin olsun...
yildizli pekiyi hem menuye hem sporlara :)
yildizli pekiyi Mervem :)
afiyet olsun canim, nasil gidiyor final hazirliklari?
bir yildizli pekiyi daha, sporlarin harika ablam:)
hmburgeri yemedigin icinde kocaman opucuk:))
canim kas miktarin iyi, yag biraz fazla, hedef kilona ulastiginda(4-5 kg) kadar yag oraninda dusmus olur.
spor salonuna baslamakla cok iyi yaptin, cok sevindim senin adina:)
harikasin ablacim:))
harikasin, yildizli pekiyi anim :)
cok saol canım inşallah öyle olur.
merkez 1,5 saat uzaklıkta bana cok zor olur orası.
Bakalım 1,5 ay kadar daha burdayım sanırım.
hayirlisi canim benim, 1.5 ayda is basvurularini yaparsin. guzel bir is haberini aliriz insallah :)
spor yapamadin mi guzelim, birde sabah- oglen hicbir sey yememissin..
nasil oldun canim?
calisan demir pas tutmaz ablam :)
bana güzellik diene bak sen aynaya bakmıosn sanırım asıl guzellık sensn kiiiii
inş. gider ya canım ısthmda kactı bsy yemek ıstemıo cnm
antrıkot sahane menu bahane ahahahah antrıkot ccektı canım uffff beeeee
hadı gozun aydn cnm allah kalbıne gore versn ınsallah
moral bozmak yok kovserım gıder o ama moral bozarsan gtmez
ahaha helal sana be afern bnde dun revanı yaptm koca borcam koklayarak doydum banada helal ehehehe
menü güzel hemserm afern cnm
canim hakkinda hayirli olsun istifan, yeni guzel is kapilari acilsin insallah :)
spor yok mu Nenam??
Nabersin Zeynebim, bu haftasonuda yogun mu gececek:)
tebrik ederim eksidesin, is yerinde her sey yolunda mi canim?
anladim ablacim ,afiyet olsun :)cok guzel canim :)
Insallah toparlar kuzucuk..
Allah issiz kalanlarada yardim etsin..
yildizli pekiyi Busem :)
İş yerinde yedim tavuk burger hastanede kızartmıslar sanırım ip atlama yaptım yedim diye tatlı vardı kadayıf yemedim
kabul edip etmeme arasındayım.. Petrol ofisinde iş, erkekler var sadece 3 bayan olacakmış, ama güvenlikli bi yer bilmiyorum : ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?