- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
bende öyle düşünüyorum atanabilecek puanı alana kadar para kazanırım bişeyler biriktiririm,Surekli calismasanda atanana kadar sana bir mesgale olur guzelim.
Ama ortami neden begenmedi esin?
Tebrik ederimCanlarim doktordan geldik , Allaha sukur kontrolumuz iyi gecti
Doktor her sey yolunda gorunuyor dedi.
Bebek de %75 kiz olacakmis, Allah nasip ederse
Rabbim dileyen herkese yasatsin bu duyguyu insallah..
Benimle mutlulugumu paylastiginiz icin hepinize tesekkur ederim, iyiki hepiniz varsiniz
Yok cnm bence petrol ofisi daha mı erkek ortamı ondan mı bilemedim. Hayırlısı olsun ama annen babam veya bizden önce kocanın onayı esas olandır...ortam erkek dolu diye öyle diyor o, ben nereye girersem gireyim erkek iş arkadaşım olacak yani
Canım bayan olmaması gerçekten kötü bir durum ki bence haklıda eşinortam erkek dolu diye öyle diyor o, ben nereye girersem gireyim erkek iş arkadaşım olacak yani
anne baba var ama eşim yok diyor, hayırlısı olsun artık yarın kafama ne eserse onu yapıcam :)Yok cnm bence petrol ofisi daha mı erkek ortamı ondan mı bilemedim. Hayırlısı olsun ama annen babam veya bizden önce kocanın onayı esas olandır...
Süpersin ablacımm:)45 dk leslie
10 dk abs videosu
30*4 dumbelli kol egzersizimi de bitirip kizlari da yikadim simdi kendim dusa gircem sonra gezmeye gidecegim görüşürüz kizlar
hop diye başka işe alan olsaydı keşke bende huzurla girerdimCanım bayan olmaması gerçekten kötü bir durum ki bence haklıda eşin
Kilo fAzla veremiyorum ne yapayım yardimSabah 8de
Omlet peynir zeytin
1dilim tbe tereyagli
Aksam
1tabak turlu
Bir dilim pide annem yapti herkes pide yedii ben turlu:)
Salata ayran
Biraz cig kuruyemis
Kahve ile minik bitter
Su 2ltden fazla
Spor yok
Fazla veremiyorum derken ?? Zaten doktorların dediğine göre bir anda verilen kilolar ileride fazlasıyla alınıyormuş haftada ne kadar verme hedefin var ki?Kilo fAzla veremiyorum ne yapayım yardim
22 temmuza kadar 55Fazla veremiyorum derken ?? Zaten doktorların dediğine göre bir anda verilen kilolar ileride fazlasıyla alınıyormuş haftada ne kadar verme hedefin var ki?
22 temmuza kadar 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?