Refige 10 gün var aslında dün sahurda az yediğim için olabilirmi bilmiyorum neyseki hurma vardı şekerli kek kurabiye falan olsa nolurdu bilmem.Insallah Mervem amin canim, darisi vakti gelince sana guzelim :)
Amin canim, Allah razi olsun :)
Canim esine hak verdim ben.
Muhattap olacagin insan profili cok ic acici degil..
Allaha sukur canim, tesekkur ederim :)
Amazonlarin sahi, alexi, messisisin Busem heyt beee :)
Cok guzel ablacim, yuruyus de cok guzel kilo verdiriyor.
Evde lesli ile yuruyus yapabilirsin youtubedan:)
Afiyet olsun canim:)
Bence dogru bir karar olmus Handanim, Allah hayirli is kapilari acsin canim :)
Yarin ac kalma lutfen canim...
Cok cok guzel canim, sporlar adimlar muhtesem olmus:)
Senay geri dondu:)
Allah kabul etsin ablam :)
Refik yaknlarda gelecek mi:)
Menu cok guzel canim :)
Kacmayin bizi birakip :)
Afiyet olsun kuzum, sporlarda cok guzel :)
İyi uykular canımCanlarim gozlerim kapaniyor, yarin gorusmek uzere :)
Jillian 30 day shred yaz canım level 1 ve 2 youtube ta var level 3 izlesene.comdaydı sanırım. Her level 10 ar gün vee süper inceltiyo. Başlamadan ölçülerini al derim. Birde cuma tartıdan sonra başla 1 hafta falan artı çıkabilirsin.Jillianmi yazıyorum ne te
Afiyet olsun ablacım :) ayrıca kolay gelsinBen sahurumu yiyorum makinaya bulaşık yerleştirip yatağa geçicem az kitap okuyup uyuycam.
Almadım cnmSporla gidince geri almadın demi canım:)
Canım sen sağlıklı beslen ve sporunu yap en güzelinden gitsin kilolar kendini illa şu zaman şu kilo olcam diyip strese sokma ozamanda kilo veremiyorsun haberin olsun
Tamam cnmSporla gidince geri almadın demi canım:)
Canım sen sağlıklı beslen ve sporunu yap en güzelinden gitsin kilolar kendini illa şu zaman şu kilo olcam diyip strese sokma ozamanda kilo veremiyorsun haberin olsun
Gnydın CNmGünaydınlar fit hatunlar
anne baba var ama eşim yok diyor, hayırlısı olsun artık yarın kafama ne eserse onu yapıcam :)
Ayyy ne hoş bir teklif nasıl reddedebilirim ki :)
Refik mi geliyor yoksa
Geçen uzman diyetisyen zehra bora maddi durumu olan ve diyet yapan kişi hem diyetisyen hem psikolog hemde spor hocası ile bir takım olarak çalışmalıdır dedi ve nedenlerini anlattı. Bende şimdi spora yazıldım keşke düzenli pskologa da gidebilsem. En doğrusunu yapıyorsun çok doğru bir uygulama cnm.7,5 kiloyu 5 haftada verebilirsinmi demeliyim , sadece kendine yazik etme diyorum .. bu amaca ulasamazsan ne dusuneceksin onu dusun diyorum ya olmazsayi dusun diyorum, gecen hafta psikologumla gorusmem vardi yani diyetisyene gidenler burda psikologada gitmek zorunda kaliyo garip uygulama ama oyle, neden zayiflamak istyosun vs vs... neyse kadin son gorusmemizden bu yana 2,5 kilo vermissin dedi 2 ay once gorusmustuk dedi bu normal degil 5 ayda toplamda 14 kilo vermissin vs , psikolojimi teste tabi tuttu diyebilirim, ne kadar hizli kilo verirsen o kadar hizli geri alirsin dedi .
onlara gore kalici kilo vermek icin senede maksimum 10 - 12 kilo vermeliymisiz
kendini bu kadar sitrese sokma eminim 55 degilde 58 oluncada dugunde guzel olacaksin buna once kendin inan ve hedefin 55 ise bu hedefi birakma o tarihte 55 olamazsan diyorum
Günaydın cnmGünaydınlar fit hatunlar
Günaydın cnmGnydın güzeller
Günaydın cnmgünaydınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?