Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim su siralar zor bir donemden geciyorsun, ben senin uzulmene uzuluyorum.
Insallah tezin ve muhasebe kursun sana iyi gelir.
Gececek zor zamanlar merak etme...
İnşallah geçecek canım bir çok inanıyorum kendimi bir dibe batıyorum, bugün inandığım bir gündeyim inşallah böyle devam eder

iyiyim canım daha iyi olurum inşallah

Kizlar okuldan eve donuyoz misafir geliyomus simdi aradilar. Kaptanlarim sizin i yaria egzersizini benim yapabilmem cok zor olacak hani hic katilmiyorum ama onemsemedigimden degil buldugum kisitli vakitte neyi yapabilirsem sıkıştıriyorum araya spor namina. Bugun leslimi ve jilian shared 1. Levelimi yapmistim coook sukur denize de gidecegim misafirlerle. Icim cok rahat. Fakat ben sabah 61.7 ciktim ve parmaklarim ayaklarim sisti regl bitti ama sanirim kizlar sicaktan odem oldum ben. Herkes ayni ama cevremde. Burasi cehennem gibi yaniyor resmen.

Kızlar dualarınız için çok sağolun iyi ki varsınız.inşallah tutunur hayata kuzum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata

canım son durum nedir çok çok geçmiş olur insallah inan çok üzüldüm
tüm dualarımız seninle tatlım
bizi haberdar et mutlaka

Gunaydin
Herkes uyurken bir kisa tekrar yapayim dedim....
3buyuk sinav bugun dua edin lutfennnnn
Opuyorum herkesi....

sınavın nasıl geçti canım

haydi hayırlı olsun içine kalbine sindiyse ne güzell

dr sonuclarının güzel geçmesinede sevindim tatlım

aslında hepimizin düzenli şey etmesi lazım ama ihmal ediyoruz işte

edacım ben sahsen çalışırken daha rahat tutuyorum orucu inan evdeyken daralıyorum zaman bi geçmiyor
Allah hepimize güç versin

ayy bizzz
benim annem eşiyle antalyada eşimin ailesinin bir kısmı giresunda bir sene antalya yaptık geçen sene giresun ama yazları kendimize vakit ayıracagımızıda belirttik. Aman zaten onlar geliyorlar. inan tatil gibi olmuyor yanlarına gidince

Kızlar bi sürü yere başvurdum mali müşavir yanına gittim adam sen zaten yetişmişsin dedi evlisin dedi olmaz dedi yine çok mutsuzum
tatlım bu süreçler biraz stresli baska seylerle ilgilenmen daha iyi olur. Ne güzel bak muhasebe kursuna gidecekmişsin senin için daha iyi olur

Nabersiniz kizlar?
Nasil geciyor haftanin ilk gunu?

çok şükür kuzum senin son günlerin nasıl gidiyor?
zorlasacak buralardan gitmen

tatlım inan durumuna cok üzüldüm yıllarca hep bu tarz bir eşim olmasın diye dua ettim çünkü annemle babam yıllarca hep bu sebepten kavga ettiler ve sonunda ayrıldılar. umarım hakkında hayırlısı olur gönlünce olsun

Gündüz aydın olsun :)

kuzumm günaydın sen ve bebeşimiz nasıll ?

Günaydınlar ben eve gidiyom 3 gün evdeyim yuppiii

ohh keyfine bak canım tadını cıkar

Saol cnm bakıcı tamamdır Allahın izniyle
Johns hopkıns hastanesi canım bu doktorlar dizisinin çekildiği hastane Anadolu sağlık merkezi diye de geçiyor. Genel cerrah prof dr Metin çakmakçı. Aklında olsun cnm bu konuda amerikada yıllarca çalışmış.Allah muhtaç etmesin ama her yıl kontrole gitmek lazım

Oyyyy oyyyy hiç bulaşma bacım

Iyi aksamlar... Ben geldim daha dogrusu halamlardayim internet buldum ordan yaziyorum .InsaAllah iftardan sonra tekrar gelirim .
Nasilsiniz ?
Hersey yolundadir umarim .
Hoşgel

Güzel gözlü zeynebim iyiyim cok sükür, sen nasilsin? Baya misafir agirlamissin kuzum, iftar verdiniz sanirim? Allah kabul etsin ♥

çok şükür kuzum iyiyim. aynen alacagım tüm misafirlerimi hemen hemen aldım sanırım 2 ekip daha kaldı uygun zamanda halledicem kuşum.
Allah kabul etsin herkesinkini

Ne güzel uyuyodum zırrr kapı istatistik kurumumdan bi bayan daha önce mektup gelmişti sorular sorular neyse neyi arştırıyolarmış ülkede ki işsizlik oranı. Yanlış seçim yapmışınız dedim ikimizde çalışıyoruz kadın güldü bişey diyemedi. Oturduğumuz civardada işsizlik yoktur diye düşünüyorum. Trajikomik ülkemin halleri. Olan benim uykuma oldu. Bakalım araştırma sonucu ne çıkacak.

çok şükür kuzum iyiyim. aynen alacagım tüm misafirlerimi hemen hemen aldım sanırım 2 ekip daha kaldı uygun zamanda halledicem kuşum.
Allah kabul etsin herkesinkini
Allah kolaylik versin, iftar vermek cok sevap Rabbim mükafatini en güzel sekilde verir insallah gülüm.

merhabalar
işlerden anca fırsat bulabldm naslsnz?

dün ki menüm
sabah
tost
çay

ara kahve
maden suyu

öğlen 1 kase nohut
salata

ara
1 avuc kıraz tahmınım 7-8 tane yemısımdr

aksam
kahvaltı yaptk artk havalar ısındı pek yemek yıemıorz

domate
zeytn
eski kasar
biraz gravyer
çay
bide 2 dilime denk pide yedim

su 3 lt ustunde

spor parltakı aletler 45 dkka

Bugünkü menum
Sabah
Haslanmis yumurta
3 adet kuru biber yemeği
1 dilim kepekli ekmek
Öğlen
1 köfte
2 domates küçük boy
Yarım kepçe pirinç corbasi
5 adet kiraz
Saat 14.30 yeşil çay 2 bardak
15.30 yeşil elma
Akşam
Yarım kepçe tarhana çorbası
4 adet yaprak sarması
1 parça haşlanmış tavuk
1 tane kofte ile patlıcan kebabı
3 litre şu
Sporlar
Mekik 100
Sınav 50
Jumping jacks 100
Ip atlama 100
Suguat100
Ayakta karın hareketleri 15 dakika
Jillian 1

Ay vallah bende öyle düşünmüştüm ne kadar annem kızsada dedim ya birimizin ailesinin yanında olalım dedim ben ortama ayak uyduran bir insanım normalde ama nişanlım çok ortam değişikliğini sevmiyor diyor tatile gideriz geliriz ama ben burada seninle yaşamak istiyorum diyor bende biraz ağır gelebilir ama şöyle düşündüm yaa eşin bir sürü sonra hayatındaki tek insan oluyor örnek annelerimiz babalarımız yani onların dibinde de olsa anneleri babaları hergün görmeye gitmiyorlar sonuçta vallaha bilmiyorum nasıl olacak benim durumum ama inşallah güzel olur ben iyi düşünmeye çalışıyorum ama içimdeki sesler bazen vesvese veriyor

Misafirleri ugurladik menumu vereyim
Sabah
2 yumurta Peynirli omlet
8 9 zeytin ve zeytinyagi
2 yesil biber
Ara
Sade kahve
Aksam
Kofteli nohutlu corba
Izgara kofte ve tavuk
Sogan
Cacik
Az bulgur pilavı
30 dk sonra bi kova filitre kahve

Spor
Leslie 45.dk
Jilian shared 30 days 1. Level
2 saat kadar suda oynasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…