İnşallah geçecek canım bir çok inanıyorum kendimi bir dibe batıyorum, bugün inandığım bir gündeyim inşallah böyle devam ederCanim su siralar zor bir donemden geciyorsun, ben senin uzulmene uzuluyorum.
Insallah tezin ve muhasebe kursun sana iyi gelir.
Gececek zor zamanlar merak etme...
iyiyim canım daha iyi olurum inşallahCanlarim o kadar yorgunum ki, bu yorgunluk hangi kelimeyle nasil anlatilir bilmiyorum.
@bnnu guzelim yarin sana uzun uzun yazacagim, birde her carsamba kilo listemizi takimda paylasayim herkes kilosunu hatirlasin:)
@Ollalla hosgeldin canim elbette yap cuma bildirimini guzelim:)
@abesle_istigal canim insallah riskli dedigin sinavlarindan da cok guzel sonuclar gelir.
F Fyfyfy ablacim var mi spor gibisi:)
LunaDaisies iyisin degil mi canim?
@melinda23 canim toparlandin mi tamamen?
Kizlar gozlerim kapaniyor yarin tum alintilarimi yazacagim.
Hepinizi cok seviyorum iyi istirahatler :)
Erken dogdu canim 25 haftalikSaadetin cocuguna ne olduki umarim kotu birsey olmamisdir?
oo yazlik iyiymis :)
Evet canim bende iyiyim cok tesekkur ederim hersey yolunda gidiyor ilaclarda bitmek bilmiyor :)))
evet ne yaparsam kendime yapıyorum midem yanıyor şu an :/ bugün kendimi tutmaya çalışacamCanım ya bırakma böyle kendini, böyle yemenin sadece sana zararı var..
Kızlar dualarınız için çok sağolun iyi ki varsınız.inşallah tutunur hayata kuzum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata
Gunaydin
Herkes uyurken bir kisa tekrar yapayim dedim....
3buyuk sinav bugun dua edin lutfennnnn
Opuyorum herkesi....
Kızlar selam nasılsınız ? Bende devamlı bir koşturmaca halindeyim. Bebeğime ve oğluma bakıcı ayarladım bu hafta çok şükür. Çok tatlı bir bayan bir tanıdık vasıtasıyla. Çok içim ısındı. Kasımda işe dönücem ama ekim başı itibariyle başlayacak çalışmaya. Dün oğlumun karnesini gittik almaya eşim ben bebeğim bakıcımızda geldi. Oğluma karne hediyeleri almış tabi benim oğlum hemen sevdieve geldik oğlumla oturdu uzun süre oyunlar oynadı. Şimdilik nazar değmesin diyorum...
Sol koltuk altımda bir kitle elime geliyordu geçenlerde fark ettim bir iki gün bekledim geçmeyince bugün doğru hastaneye gittik eşimin zoruyla. Çok iyi bir profesör var meme kanseri konusunda da uzman. Sonuç harika sadece onlarca damarımdan biri sanırım doğumdaki takılan serumdan kaynaklı pıhtılaşmış sertleşmiş falan filan.. Çok emin bir şekilde bizi eve gönderdi. Tek tuhaf olan adam gözlüklerini takmış memeni inceliyo mıncıklıyo bastırıyo oy oyyy. Bu alanlarda kendini çok geliştirmiş bayan genel cerrahların herbölgede olmasını diliyorum.mutlaka vardır ama tek tük yerdedirler.
Gittik mağazaya bebeğimin yazlık kıyafet alışverişini tamamladık. Kısa kollular zıbınlar şortlar tam 4 aylık artık. Eve geldim yıkadım uyuttum ve bende yattım yorgunluktan hemen uyumuşum
Akşam eşim arkadaşına iftara gidecek ille gel diyor eşler gidecekmiş ama ben gitmicem bebeğim durmuyo devamlı emziriyorum milletin yatakodasına git emzir zor yani çekiniyorum bişey kaybolacak Allahhh korusun... En iyisi büyük oğlumu al git rahat rahat bende evde Hasan ile takılırım dedim.
Ayyyy başınızı ağrıttıö benimde çenem düştü hakkınızı helal edin. Öpüyorum sizi
Kizlar ozur diliorum gelemedim inrernetimde cok az. Refik geldi daha sonra misafirlere giristim eee malum bizde gittik . oruclu zamnimda hic buralara gelesim olmuyor cnku cocuk cok zorluyor beni maf ediyor . sinirsel yonden maf oluyorum dayanmak cok zor öluyorum izmir adeta yaniyor cok sicak . klima acsam olmuyor cocuk odada durmuyor vantrator acsam fisini cekiyor parmagini sokuyor . allqhim okdqr sicakki allahim calisipda oruc tutanlar binlerce sevap yazsin kolaylik saglasin gercekten zor .rabbim buyuktur . vuxudumuzun zekatini ödüyoruz elhamdurrillah .
Bence birinizin ailesinin oldugu yerde olmak mantıklı canım ha kimselerin olmadıgı biryerde de olmak olabilir ama bu sefer tatillerde ikiye bölünceksin kendine hiç tatil ayarlayamayacaksın hakkınızda hayırlısı canım :)
tatlım bu süreçler biraz stresli baska seylerle ilgilenmen daha iyi olur. Ne güzel bak muhasebe kursuna gidecekmişsin senin için daha iyi olurKızlar bi sürü yere başvurdum mali müşavir yanına gittim adam sen zaten yetişmişsin dedi evlisin dedi olmaz dedi yine çok mutsuzum
Nabersiniz kizlar?
Nasil geciyor haftanin ilk gunu?
Canım kayın validem herşeye iyi ya da kötü karışır, ve dediğin gibi çok konuşmayı sever iş yerinde bir kere aradım 40 dk konuştuk kapatmadım da işten de bekliyorlaröyle yani bir de nisanlim annesinin sözüne çok bakar annesi ne derse bana söyler yine son sözü eşim bana bırakır ama aralarında kalıyorum bazen annesi istiyor nisanlim bana söylüyor onlarsız bir yere gitmek istemiyor, konyada ısg sınavım var günü birlik gidip gelicez annesi demiş ki ben de geliim gezeriz ya ben 5 saat sınavlara giricem nisanlim da beni bekliyordu şimdi annesi napacaksin orda ben gezmicem ki sınavlara giricem sadece konyayi sevmeyen nisanlim şimdi konyaya gezmek istiyor . 4 ay önce sınav için yine gitmiştik ben konyaya gezmek istedim nisanlim istemedi bir an önce gitmek istemişti şimdi gezmek istiyor annesi çok etkili onun üzerinde
Canım haklısın benim aklımda da çocuk olduğunda başkasına vermek istemiyorum ben çalışırken en iyi kv bakar ama bundan dolayı da mutsuz bi hayat yaşamak istemiyorum . Ailesi bize destek bir yandan yani yalnız kalmicaz bambaşka bir şehirde, ama yine de annesi nisanlim üzerinde çok etkili , korkuyorum
Çok maaş alsak da onu huzurla harcayamadiktan sonra anlamı kalmıyorsadece huzur istiyorum , kafam o kadar karıştı ki çok konuşkan herşeye el atan bi kv var , tamam bu bazen iyi oluyor tabiki , hoşuma gidenler de elbette oldu ama herşeyde hüküm sahibi olması çok iyi değil
Bayramlarda 2 ye bölunuruz ama değer mi , ailesinden uzak kalmayı da istiyordu nisanlim iki tarafta da uzak olsun evliliğimize karışma olmasın diye , ama ya şimdi uzak ayrıyız diye hep morali bozuk olursa ... ya her yere ailesiyle gitmek istiyor ben de sadece onunla olmak istiyorum , tabi yerine göre onlarla da gideriz sohbet ederiz beraber gezeriz ama bu sürekli olmamalı yanlış mıyım
Gündüz aydın olsun :)
Günaydınlar ben eve gidiyom 3 gün evdeyim yuppiii
Güzel gözlü zeynebim iyiyim cok sükür, sen nasilsin? Baya misafir agirlamissin kuzum, iftar verdiniz sanirim? Allah kabul etsin ♥kuzumm günaydın sen ve bebeşimiz nasıll ?
Saol cnm bakıcı tamamdır Allahın izniyleokudum canım okuymazmıyız aklım hep sende allahım cok cabuk ıyılestrsn ınsallah ve cok ınanıyorum buyuyecek gör bak
allahın mucizelerine inan ve hep gülümse
selam naslsn canım
bakıcımı arıyordun allah gönlüne göre verdı sanrm allah pişman etmesn ınsallah bulmana sevndm
ay ıyıcesaret gtmssn dr a bn korkumdan gdemmem sanrm kötü bsy cıkmamasna sevndm,hangi profesör yeri nerde aklmda bulunsun bnmde
aslında sende gideblrsn emzırme sıklıgını bılmıorm ama bıde ne kad rotrcgnza baglı tabı uzun saatler oturulcksa zor olur haklsn neyse esın gtsn madem
Oyyyy oyyyy hiç bulaşma bacımCanım kayın validem herşeye iyi ya da kötü karışır, ve dediğin gibi çok konuşmayı sever iş yerinde bir kere aradım 40 dk konuştuk kapatmadım da işten de bekliyorlaröyle yani bir de nisanlim annesinin sözüne çok bakar annesi ne derse bana söyler yine son sözü eşim bana bırakır ama aralarında kalıyorum bazen annesi istiyor nisanlim bana söylüyor onlarsız bir yere gitmek istemiyor, konyada ısg sınavım var günü birlik gidip gelicez annesi demiş ki ben de geliim gezeriz ya ben 5 saat sınavlara giricem nisanlim da beni bekliyordu şimdi annesi napacaksin orda ben gezmicem ki sınavlara giricem sadece konyayi sevmeyen nisanlim şimdi konyaya gezmek istiyor . 4 ay önce sınav için yine gitmiştik ben konyaya gezmek istedim nisanlim istemedi bir an önce gitmek istemişti şimdi gezmek istiyor annesi çok etkili onun üzerinde
Canım haklısın benim aklımda da çocuk olduğunda başkasına vermek istemiyorum ben çalışırken en iyi kv bakar ama bundan dolayı da mutsuz bi hayat yaşamak istemiyorum . Ailesi bize destek bir yandan yani yalnız kalmicaz bambaşka bir şehirde, ama yine de annesi nisanlim üzerinde çok etkili , korkuyorum
Çok maaş alsak da onu huzurla harcayamadiktan sonra anlamı kalmıyorsadece huzur istiyorum , kafam o kadar karıştı ki çok konuşkan herşeye el atan bi kv var , tamam bu bazen iyi oluyor tabiki , hoşuma gidenler de elbette oldu ama herşeyde hüküm sahibi olması çok iyi değil
Bayramlarda 2 ye bölunuruz ama değer mi , ailesinden uzak kalmayı da istiyordu nisanlim iki tarafta da uzak olsun evliliğimize karışma olmasın diye , ama ya şimdi uzak ayrıyız diye hep morali bozuk olursa ... ya her yere ailesiyle gitmek istiyor ben de sadece onunla olmak istiyorum , tabi yerine göre onlarla da gideriz sohbet ederiz beraber gezeriz ama bu sürekli olmamalı yanlış mıyım
HoşgelIyi aksamlar... Ben geldim daha dogrusu halamlardayim internet buldum ordan yaziyorum .InsaAllah iftardan sonra tekrar gelirim .
Nasilsiniz ?
Hersey yolundadir umarim .
Güzel gözlü zeynebim iyiyim cok sükür, sen nasilsin? Baya misafir agirlamissin kuzum, iftar verdiniz sanirim? Allah kabul etsin ♥
Allah kolaylik versin, iftar vermek cok sevap Rabbim mükafatini en güzel sekilde verir insallah gülüm.
çok şükür kuzum iyiyim. aynen alacagım tüm misafirlerimi hemen hemen aldım sanırım 2 ekip daha kaldı uygun zamanda halledicem kuşum.
Allah kabul etsin herkesinkini
Tsk ederim eşim gözüm yollarda gelmemi bekliyorumMasaAllah esim cok guzelmis sporlarin :)
Jilliana baslamissin Allah yardimcin olsun :)))
Ay vallah bende öyle düşünmüştüm ne kadar annem kızsada dedim ya birimizin ailesinin yanında olalım dedim ben ortama ayak uyduran bir insanım normalde ama nişanlım çok ortam değişikliğini sevmiyor diyor tatile gideriz geliriz ama ben burada seninle yaşamak istiyorum diyor bende biraz ağır gelebilir ama şöyle düşündüm yaa eşin bir sürü sonra hayatındaki tek insan oluyor örnek annelerimiz babalarımız yani onların dibinde de olsa anneleri babaları hergün görmeye gitmiyorlar sonuçta vallaha bilmiyorum nasıl olacak benim durumum ama inşallah güzel olur ben iyi düşünmeye çalışıyorum ama içimdeki sesler bazen vesvese veriyorayy bizzz
benim annem eşiyle antalyada eşimin ailesinin bir kısmı giresunda bir sene antalya yaptık geçen sene giresun ama yazları kendimize vakit ayıracagımızıda belirttik. Aman zaten onlar geliyorlar. inan tatil gibi olmuyor yanlarına gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?