Ay cok sinir oldum simdi sen bi de 24 saatlik nöbetten ciktin ya kulaginin ustune yatsaydin uyusaydin kizNe güzel uyuyodum zırrr kapı istatistik kurumumdan bi bayan daha önce mektup gelmişti sorular sorular neyse neyi arştırıyolarmış ülkede ki işsizlik oranı. Yanlış seçim yapmışınız dedim ikimizde çalışıyoruz kadın güldü bişey diyemedi. Oturduğumuz civardada işsizlik yoktur diye düşünüyorum. Trajikomik ülkemin halleri. Olan benim uykuma oldu. Bakalım araştırma sonucu ne çıkacak.
Bana kalsa yatardımda eşim bunu bildiği için uyarmıştı beni yasal zorunluymuşuz yoksa ceza geliyomuşAy cok sinir oldum simdi sen bi de 24 saatlik nöbetten ciktin ya kulaginin ustune yatsaydin uyusaydin kiz
Geçmiş olsun canımSelam kızlar. Kızım ateşlendi geneheemn uyumam lazım gece nöbetçiyiz.
Menğmğ yazıp kaçoyorum
Sabah
Yumurta
Öğlen
4 soğan halkası
Yarım kase çorba
4 zy sarma
Ara
4 kayısı
Akşam
2 kap y mercimek öorbası
1 sk semiz otu yemeği
Salata
Spor pazara gittim saylanır mı bilmem..
1 ueşil
1 form
Selam kızlar. Kızım ateşlendi geneheemn uyumam lazım gece nöbetçiyiz.
Menğmğ yazıp kaçoyorum
Sabah
Yumurta
Öğlen
4 soğan halkası
Yarım kase çorba
4 zy sarma
Ara
4 kayısı
Akşam
2 kap y mercimek öorbası
1 sk semiz otu yemeği
Salata
Spor pazara gittim saylanır mı bilmem..
1 ueşil
1 form
Ay vallah bende öyle düşünmüştüm ne kadar annem kızsada dedim ya birimizin ailesinin yanında olalım dedim ben ortama ayak uyduran bir insanım normalde ama nişanlım çok ortam değişikliğini sevmiyor diyor tatile gideriz geliriz ama ben burada seninle yaşamak istiyorum diyor bende biraz ağır gelebilir ama şöyle düşündüm yaa eşin bir sürü sonra hayatındaki tek insan oluyor örnek annelerimiz babalarımız yani onların dibinde de olsa anneleri babaları hergün görmeye gitmiyorlar sonuçta vallaha bilmiyorum nasıl olacak benim durumum ama inşallah güzel olur ben iyi düşünmeye çalışıyorum ama içimdeki sesler bazen vesvese veriyor
Ayy kuzum çok üzüldümben isvicrede onlar istanbulda yuvami yiktilar, anlayacagin istersen dipdibe olun isterseniz daglar koyun araya adamda is biter, yani esinde... anlayacagin hayat bir kumar , sen yinede iyi dusun iyi olsun
Allah razi olsun ablacim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.E-brulim hayirli olsun gulum, yeni yuvanizda huzurla oturun:)
Sükürler olsun sorunsuz hallettik Özgem, Allah nasip ederse önümüzde ki hafta anahtar teslimi yapilacak, ramazandan sonrada tadilata baslanir Allahin izniyle. Allah razi olsun bitanem ♥E-brulim imzalar atildi mi bir tanesi, hayirli olsun insallah gulum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?