kızsa ismini feyza ya da nur koya bilirsin güzel isim bunlar güzell
kevser mi koyacaktıııııııııı haaaaaa çık aradannn kızım çıkkkkBak yaa niye senin ismini koyuyormuşşş
hımmmmmmmmmehehe 5. takima gitmezsen dusenebilirim
kevser mi koyacaktıııııııııı haaaaaa çık aradannn kızım çıkkkk
anemmm elin neye yetmiyoda oklavaya sarıldın kızzz sendede var canilik birazBurada oklovalık biri varsa o da sensin bir kereebizi bırakıp gitmek ne demekkkkk
kizz 5. takima gidiyor musun sahiden?kevser mi koyacaktıııııııııı haaaaaa çık aradannn kızım çıkkkk
gelir gelmez ona baktım zaten olmaz mı hiç :)kizz 5. takima gidiyor musun sahiden?
buarada Ebrus da bebis bekliyor haberin var mi ?
anemmm elin neye yetmiyoda oklavaya sarıldın kızzz sendede var canilik biraz
ee sen soyle bakalim feyzos nasi birakican kiz bizi, ozlersin haaa :)gelir gelmez ona baktım zaten olmaz mı hiç :)
vuramazsın tabeee niye elin kıymetli çünküüü aynı ben işteeeHakediyorsun amaaaaa
Hem ben elimle vuramam kimseye, oklova candır
Hakkında hayırlısı olsun canım.iyiyim canım sen nasılsın , bende senin gibi hemşire olucam galiba hemşireliği kazandım ,biraz korkuyorum
ee sen soyle bakalim feyzos nasi birakican kiz bizi, ozlersin haaa :)
kafam karıştı şimdi ama gitmezsem de betüş beni öldürebiliree sen soyle bakalim feyzos nasi birakican kiz bizi, ozlersin haaa :)
vuramazsın tabeee niye elin kıymetli çünküüü aynı ben işteee
kafam karıştı şimdi ama gitmezsem de betüş beni öldürebilir
az önce valla bende öyle yazacaktım ,yazdım mı yoksa dur yukarı çıkıp tekrar okuycam yazdığımıAkrebiz kızım bizz, elle değil dille döverizzyeri geldiğinde benim dil zehir mübarek
amin ablacim kandilin mubarek olsun bizleride unutma dualarinda.Herkesin kandili mübarek olsun. Allah gonlunuzden geçen bütün hayırlı dilekleri kabul etsin. Ailenizle sevdikletinizle huzur içinde geçireceğiniz bir ömür sizin olsun.
Firdevs cennetine gitmeyi nasip etsin.
Rabbim hepimize rahmetiyle muamele etsin.
Menü
Sabah
2 yumurta
Tahin pekmez
Ekmek
Öğle
3 yemek kaşığı mercimek köfte
Ayran
Ara 1 bardak süt
2 ceviz
2 hurma
6 tane kiraz
Yarım kurabiye
Az damla çikolata
5 tane Bebe bisküvi
Fazla oldu biliyorum o yüzden akşam sadece
1 kaşık kıyma
50 dk. Yürüyüş
hepinize güzel bir gece diliyorum. Allaha emanet olun.
ehehe betulude bizim takima alalim kokten cozelim sorunukafam karıştı şimdi ama gitmezsem de betüş beni öldürebilir
Herkesin kandili mübarek olsun. Allah gonlunuzden geçen bütün hayırlı dilekleri kabul etsin. Ailenizle sevdikletinizle huzur içinde geçireceğiniz bir ömür sizin olsun.
Firdevs cennetine gitmeyi nasip etsin.
Rabbim hepimize rahmetiyle muamele etsin.
Menü
Sabah
2 yumurta
Tahin pekmez
Ekmek
Öğle
3 yemek kaşığı mercimek köfte
Ayran
Ara 1 bardak süt
2 ceviz
2 hurma
6 tane kiraz
Yarım kurabiye
Az damla çikolata
5 tane Bebe bisküvi
Fazla oldu biliyorum o yüzden akşam sadece
1 kaşık kıyma
50 dk. Yürüyüş
hepinize güzel bir gece diliyorum. Allaha emanet olun.
ebruş beni aldıda betül kaldıamin ablacim kandilin mubarek olsun bizleride unutma dualarinda.
kacamaklarda odul olmus afiyet olsun :)
ehehe betulude bizim takima alalim kokten cozelim sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?