Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canım yaşasın :)) yarın hamlıyoruz canım bu arada Tebrikler 3. Olmuşsun :)))
hadi bakalım haftaya bizim takım birinci olacak haydi canlar ve bireyseldede bizden olacak hadin canlar çok spor çok kilo vermek :)))) ben bu gazla daha çok veririm....muhtemelende refikte olurum ve ödemlerde gider yasasınnnn

hadi bakalım haftaya bizim takım birinci olacak haydi canlar ve bireyseldede bizden olacak hadin canlar çok spor çok kilo vermek :)))) ben bu gazla daha çok veririm....muhtemelende refikte olurum ve ödemlerde gider yasasınnnn
Ayy inşallah 1. Oluruz kuzum :))
tebriklerin en buyugu sana ablacim, azmine saglik

Allah kabul etsin kuzum
amin canısı:)
afiyet olsun yarın baslamak üzere spora hscakal
Geri geldim kız:))

Akızlar derecenizi tebrik ediyorum :)

Geçen hafta 53.4
Bu hafta 52.9
Fark -0.5
Yüzde 0.95

Toplam verilen kilo 4.3 kg
Hedefe kalan 3.9 kg
Offf gözümü kapatsam açsam tartıya bi çıksam 49 kilo oluversem Yawrukush

4 kilo nedirki canım göz açıp kapayana kadar verirsin zaten :) keşke benim de 4 kilo olsa

Ben de şaşırdım doğrusu :) koştırmadan oluyor kanımca :) koşturmaya devam

Ahaa kendimi tebrik ediyorum 1. Olmuşum ama gayet kalabalık bir birinci koltuğu bu çekilin benim koca totoma da yol açın

Çok şükür, iyiyim ben de :)
Özledim senii

Yok canım ya daha 6 ayı bitirdik, bir 6 ay daha varr

Dönüyor musun artıkkk ??
özledim kısmını görmedim ne odunum ya ben de seni kocaman kocaman özledim .bide ebruşu çok özledimde gidişim sert olunca dönüşe pek yüzüm kalmadı

özledim kısmını görmedim ne odunum ya ben de seni kocaman kocaman özledim .bide ebruşu çok özledimde gidişim sert olunca dönüşe pek yüzüm kalmadı

ee öyle bırakıp gidersen yüzün olmaz tabi
şaka yapıyorum canım, bir sorun mu vardı gittiğinde ? aniden gidince merak ettim..

Kızlar Kandilliniz mubarek olsun dualarda buluşmak dileği ile inşallah :)
amin canim seninde kandilin mubarek olsun :)

eheheh kuculdu o toto senin haberin yok :)

nerelerdesin sen kacak kiz?
biraktin gittin bizi aniden, nasilsin canim?

iyiyim canım sen nasılsın , bende senin gibi hemşire olucam galiba hemşireliği kazandım ,biraz korkuyorum
hayirli olsun canim gozunaydin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…