hadi bakalım haftaya bizim takım birinci olacak haydi canlar ve bireyseldede bizden olacak hadin canlar çok spor çok kilo vermek :)))) ben bu gazla daha çok veririm....muhtemelende refikte olurum ve ödemlerde gider yasasınnnnTamam canım yaşasın :)) yarın hamlıyoruzcanım bu arada Tebrikler 3. Olmuşsun :)))
tebriklerin en buyugu sana ablacim, azmine saglikbenmiiii aaaa takımım adına yaptım iyiki varsınız can kaptanım can arkadaslar sayenizde
Allah kabul etsin kuzumBen yemeğe kaçar canlar öpüldünüz:)
afiyet olsun yarın baslamak üzere spora hscakalBen yemeğe kaçar canlar öpüldünüz:)
Tebrikler canım öpüyorum seni.benmiiii aaaa takımım adına yaptım iyiki varsınız can kaptanım can arkadaslar sayenizde
tşk cnmmm sayenizdeTebrikler canım öpüyorum seni.
Ayy inşallah 1. Oluruz kuzum :))hadi bakalım haftaya bizim takım birinci olacak haydi canlar ve bireyseldede bizden olacak hadin canlar çok spor çok kilo vermek :)))) ben bu gazla daha çok veririm....muhtemelende refikte olurum ve ödemlerde gider yasasınnnn
tebriklerin en buyugu sana ablacim, azmine saglik
Allah kabul etsin kuzum
Geri geldim kız:))afiyet olsun yarın baslamak üzere spora hscakal
Geçen hafta 53.4
Bu hafta 52.9
Fark -0.5
Yüzde 0.95
Toplam verilen kilo 4.3 kg
Hedefe kalan 3.9 kg
Offf gözümü kapatsam açsam tartıya bi çıksam 49 kilo oluversemYawrukush
canim iyi tatiller, bol bol dinlenir, enerji depolarsin insallah:)
Kacamaklara ragmen muthis bir kilo vermissin, ayakta alkisliyorum super anne :)
menu yazacagiz ablacim menulerimizde hicbir degisiklik yok :)
evet Busem esimin diline dustum:)
Akinda parka niyet edip, arabada uykuya razi oldu kuzum :)
canimmm hosgeldin:)
ne iyi ettin de geldin.
Cumalari kilo bildirimi, hergun de menu paylasimiyla, super motivasyonla gidecek hain kilolar:)
Nasilsin, kuzun nasil?
ohh ohh var mi tatil gibisi canim, ramazandan sonra tam hizinla bekliyoruz seni :)
canim cevabi vaktinde veremedigim icin cok ozur dilerim
800 gr harika, 5lerin hayirli olsun Busem, idolumsun :))
...Takim ici ilk 3...
2. sirada 1.2 kiloyla onu takip eden @abesle_istigal yeraliyor
3.'lük 0.8 kilo kaybeden
@haeshin 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @KarKralicesi , @Ollalla , @zey zey ve @happy_moon uda
tebrik ediyoruz - 0.5 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
iyyim canım sen nasılsın görüşmeyeli , geldimi seninki askerden :)aaaaaa kaçak gelmişşşşşş :)
Hoşgeldin canım, nasılsınnnnn ??
Feyza hoşgeldin kuzum nasılsın yoksun uzun zamandır
iyiyim canım sen nasılsın , bende senin gibi hemşire olucam galiba hemşireliği kazandım ,biraz korkuyorumFeyza hoşgeldin kuzum nasılsın yoksun uzun zamandır
iyyim canım sen nasılsın görüşmeyeli , geldimi seninki askerden :)
özledim kısmını görmedim ne odunum yaÇok şükür, iyiyim ben de :)
Özledim senii
Yok canım ya daha 6 ayı bitirdik, bir 6 ay daha varr
Dönüyor musun artıkkk ??
özledim kısmını görmedim ne odunum yaben de seni kocaman kocaman özledim .bide ebruşu çok özledimde gidişim sert olunca dönüşe pek yüzüm kalmadı
amin canim seninde kandilin mubarek olsun :)Kızlar Kandilliniz mubarek olsun dualarda buluşmak dileği ile inşallah :)
eheheh kuculdu o toto senin haberin yok :)Akızlar derecenizi tebrik ediyorum :)
4 kilo nedirki canım göz açıp kapayana kadar verirsin zaten :) keşke benim de 4 kilo olsa
Ben de şaşırdım doğrusu :) koştırmadan oluyor kanımca :) koşturmaya devam
Ahaa kendimi tebrik ediyorum 1. Olmuşum ama gayet kalabalık bir birinci koltuğu buçekilin benim koca totoma da yol açın
nerelerdesin sen kacak kiz?
hayirli olsun canim gozunaydin:)iyiyim canım sen nasılsın , bende senin gibi hemşire olucam galiba hemşireliği kazandım ,biraz korkuyorum
Demet sIk sIk ugruyor sagolsun, ise basladi, akademisyen oldu :)desire abla nerde ya ismini kopyalayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?