az önce valla bende öyle yazacaktım ,yazdım mı yoksa dur yukarı çıkıp tekrar okuycam yazdığımı
kiyamaz Ebrum, sinirlenir, kizar, abooovvv ne kizar hemde ama affeder bence, ozlemistir oda :))ebruş beni aldıda betül kaldı
ebruş beni aldıda betül kaldı
6 ay sonra bi bebişte sen yaparsın ,Allahım evde kaldımmm kızımm bakk benden önce yapmak yok tamam mıyok yok yazmadınn
oda burdaydı da atıldı diye hatırlıyorumYa o kız bizim takımda değilmiydi bir ara ? ben mi yalnış hatırlıyorum yoksa
kızar valla hiç karışmakiyamaz Ebrum, sinirlenir, kizar, abooovvv ne kizar hemde ama affeder bence, ozlemistir oda :))
aman banada kizmasinda :)
6 ay sonra bi bebişte sen yaparsın ,Allahım evde kaldımmm kızımm bakk benden önce yapmak yok tamam mı
evet evet ben cekiliyim aradan sen zaten yanmissin :))kızar valla hiç karışma
senin bu nişanlılık ne uzadı yaaaBen 6 ay sonra evli bile olmam ne bebeği deli kızz
oda burdaydı da atıldı diye hatırlıyorum
Ben hiç hatırlamıyorum nasıl gittiğinii
attılar kuzucuğumuuuuBen hiç hatırlamıyorum nasıl gittiğinii
senin bu nişanlılık ne uzadı yaaassskannnndalllll (k ve l ler yumuşak okuncak )
attılar kuzucuğumuuuu
Kizlar ben Akini oglen uykusuna yatirmaya gidiyorum, size hiic doyum olmaz
fyzanur sen bir daha dusun kuzum bu takim isini bence geri gelmene sevindim canim, opuyorum
hele bide ozamanlar ne çok yiyodun ayy bakamazdı vallaTamam tamam öyle okudummmm
Öyle oldu biraz :) Ama yapacak birşey yoktu ki, nişanlandığımızda üniversitede okuyordu, bütün masrafları babası karşılıyordu yani kendisinin çalışacak vakti bile yoktu.. evlenseydik de bir de bana mı baksaydı adamcağız
yok kız haketti o atılmayıBirşey olmuştur kesin, yoksa kimseye haksızlık yapılıp da atılacağına inanmıyorum..
tatlışı öp benim için :)Kizlar ben Akini oglen uykusuna yatirmaya gidiyorum, size hiic doyum olmaz
fyzanur sen bir daha dusun kuzum bu takim isini bence geri gelmene sevindim canim, opuyorum
hele bide ozamanlar ne çok yiyodun ayy bakamazdı valla
Sorma ya o da var tabiiiama oğlu benden çok yiyorrr ona bakabiliyorsa bana da bakardıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?