Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah bir tanem:) Yawrukush

Ah ozgecim ne yoğun bir gün gecirmissin ama maşallah herseyin de üstesinden gelmişsin :)

Patates iyi ki de yememişsin cnm böyle çok güzel olmuş menun
Ayrica elin içinde çok geçmiş olsun

Hosbuldum ozgecim
Çok özledim sizleri
Bende oglusta gayet iyi
Sende de güzel haberler varmış hayırlı olsun bebisin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Kaçıncı haftadasın simdi

Tebrikler canım:)

Tebrikler kuzum:)

Güzel canım inşallah iyi şekilde kilo verip seni mezun ederiz:)
İnşallah bocugum inşallah

Evet spor olmadan olmuyor cnm ya
Herkesi canı gönülden kutluyorum harikasiniz 4. Takımın çıtırları

benmiiii aaaa takımım adına yaptım iyiki varsınız can kaptanım can arkadaslar sayenizde
Tebrikler cnm
İyiyiz cnm mesajları okuduğum kadariyla sende gayet iyisin
Aynı bırakıp gittiğim gibisin maşallah formunu hiç kaybetmemissin espiriler anlamında
Kilo bazında nasılsın onu bilemeyecegim ama

iyiyim canım sen nasılsın , bende senin gibi hemşire olucam galiba hemşireliği kazandım ,biraz korkuyorum
Hayırlı olsun cnm
Aaaa neden korkuyorsun ki

Kiz ozgem ne ozru ne affetmesi sen hamis halinle kucuk cocugunla hepimizle ilgileniyorsun kaptanimiz olarak en yogun zamanlarda bile hem de. Asil sen hakkini helal et bize bi isin ucundan tutabilsek keske.

Rica ederim kuzum ozre gerek bile yok canin sagolsun. 5 leri cok sevdim ben de:)))

Kolay gelsin canım, Akından bir ısırık al benim yerime
isirsam mahvederdi beni optum teyzesi :)

tatlışı öp benim için :)
optum canim:)

evet canim dun cok yogundu:)
bizde cok ozledik seni, oglusun buyumustur:)
16 haftamiz bitti bizim canim.
kilo verdim verdim simdi bir guzel aliyorum ki sorma :)

Kiz ozgem ne ozru ne affetmesi sen hamis halinle kucuk cocugunla hepimizle ilgileniyorsun kaptanimiz olarak en yogun zamanlarda bile hem de. Asil sen hakkini helal et bize bi isin ucundan tutabilsek keske.
canim benim eksik olma Busem, iyiki varsin:)
Vardiniz mi koye, iyi misiniz?

01.07.2016
Kahvalti 06.50
1 kk beyaz peynir
Domates salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan limonlu yeşil çay
Öğle 13.00
4 yk tas kebabı
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Akşam 20.45
1 kepce şehriye corbasi
Fırında 4 tane küçük köfte
Fırında patates 4 kucuk elma dilimi
Cacik
Spor bugun yapamadım aksam yemegini anca yetiştirdim sonra mutfağı topladim sonra da ogluş puzzle yapmak istedi onla vakit gecirdim derken şimdide uykum geldı bugün böyle olsun artik yarın telafi edilecek ama
Bu arada gün içinde 3 lt falan şu icmisimdir

Herkese iyi geceler diliyorum yarın grs üzere canlar

Başlayalımmm kuzuşummmm zaten reglim oruçla zor olur diye bayramdan sonra dedim yarın başlayalım jiliyee :)) haeshin ablacımm da istediği zaman katılır bize zamanı olursa hemen katılır:)
Mervisim baslayalim ben katilirim koyde yer sorunu var bi cozum bulmam lazim. Millet uyurken yapabilir miyim diye dusunuyorum. Bahce olmaz oturma odasi kucuk ust kat ahsap bi dam var oraya bi hasir atayim bari :)))

Kizlar 1-2 saat once Akin yikanmisti banyoda, yerleri silmistim ama birazcik islak kalmisti.
Az evvel banyoya bir hisimla girdim, bir kayip dustum ki, yapistim yere
Allahtan gobegimin uzerine falan dusmedim, dizimi vurdum, buz koydum simdi uzaniyorum.
Cok sukur halime daha kotusude olabilirdi,epey gozum korktu.

cok guzel menu canim benim, sporuda yarin telafi edersin:)
gunun en guzel kismi oglanla puzzle yapma kismi olmus, iyi geceler canim..

Ozgecim dikkat lutfen nasıl hissediyorsun kendini simdi. Kuzum allah korusun alti lastik ayakkabi falan giy bari evde veya banyonun kapisina oyle bi terlik koy yalin ayak basma belli olmaz.

Mervisim baslayalim ben katilirim koyde yer sorunu var bi cozum bulmam lazim. Millet uyurken yapabilir miyim diye dusunuyorum. Bahce olmaz oturma odasi kucuk ust kat ahsap bi dam var oraya bi hasir atayim bari :)))
jilian askina bak Allahim damlara cikcak amazonum :)
profil fotonda supermis :))

verilmiş sadakan varmış derler ya Allah korumuş ,çok geçmiş olsun canım

Ozgecim dikkat lutfen nasıl hissediyorsun kendini simdi. Kuzum allah korusun alti lastik ayakkabi falan giy bari evde veya banyonun kapisina oyle bi terlik koy yalin ayak basma belli olmaz.
hep yalin ayak yuruyoruz cok kotu aliskanligimiz, hic banyo terligi falanda kullanmiyoruz ya..
ilkel insanlar gibiyiz Busem:)
cok iyiyim canim, dizim acidi bunada sukur.

Ay maşallah yarilamissiniz nerdeyse
Olsun be cnm nolcak sanki çok ama çok almadığı sürece problem değil biliyorsun ki istediğin sürece rahatlıkla verebiliyorsun kilolarını. Sen suan sağlığını ve tabiki de bebisini düşün gerisi hallolur.
Evet benim paşa da 3.5 oldu büyüdü teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…