İnşallah bir tanem:)tebrikler guzel gozlum :)
hafta kotuydu haklisin canimin ici ama verdigin kilo muhtesem, supersiiiiiiiiiiiiin :)
insallah isleriniz kolaylikla hallolsun canimin ici, icinize sinsin Ebrum :)
Demetim hayirli yolculuklar, bol keyifli, neseli bayram tatilleriniz olsun canim.
Korsani opuyorum :)
Ahh o yaramaz kuzular her seyi cok guzel ayarlarlar.
Bize de ne zaman misafir gelecek olsa Akin cildiriyor
Yolculugunuz rahat gecer umarim kuzum, sag salim gidip gelin insallah..
haftaya eksi gelecek, suphem yok bir tanem :)
yap tabiki canim :)
Kendini nerde mutlu hissedeceksen orada ol, bizim takımın kapısı sana her zaman açık... Benim için burada olman sorun değil.ebruş beni aldıda betül kaldı
Ah ozgecim ne yoğun bir gün gecirmissin ama maşallah herseyin de üstesinden gelmişsin :)Kizlar herkese merhabalar,
Dun resmen takima hic gelemedim
Sabah 10da doktor kontrolum vardi, oradan ciktik sebze meyve alisverisine gittik oglanla.
Oradan ciktik Turk markete gectik, sonra oglan acikti hop birseyler yemeye..
Eve aksam 4.30da donduk, apar topar aldigim her seyi yerlestirip yemegi hazirladim.
Sonra esim geldi isten , yemek, bulasik toplama, oglan bisiklet surcem dedi, disari ciktik.
Sonra havuza gitcem dedi, mahalleni havuzu aksam 9a kadar acik , hadi donduk giyindik kusandik havuza.
Esimin ayagi kirik oldugundan 1 saatten fazla havuzda oynattim, eve don, banyo fasli, oglani doyur, iset, dis fircala yatir.
Ben sonrasini hatirlamiyorum saat 10.30 civari sizip kalmisim
Birde dun telimi degistirdim, navigasyonu calismiyordu eski telimin, evdede yedek tel vardi, vatsapi falan bu sabah kurdum.
Hepinizden cok ozur diliyorum, kendimi affettirecegim insallah.
Listemize bakayim canlar sonra paso buradayim:)
Kilo veren tum canlari tebrik ediyorum.
Cumamiz hayirli, kandilimiz mubarek olsun insallah....
Patates iyi ki de yememişsin cnm böyle çok güzel olmuş menunmenüm
sabah
haslanmış yumurta
bir su bardağı yeşil çay
öğlen
ankara tava 6 kaşık
bir kepçe yoğurt
akşam
yoğurtlu nesfit
spor malesef çok kötü elim şiş yapamadım kendimi zor attım 9 gün tatilde bol bol spor yapacağım çünkü çok faydasını gördüm canlar bu aradada öğlen yemekte pataes vardı yemedim ceza almayım diye iyikide yememişim
Hosbuldum ozgecimcanim iyi tatiller, bol bol dinlenir, enerji depolarsin insallah:)
Kacamaklara ragmen muthis bir kilo vermissin, ayakta alkisliyorum super anne :)
menu yazacagiz ablacim menulerimizde hicbir degisiklik yok :)
evet Busem esimin diline dustum:)
Akinda parka niyet edip, arabada uykuya razi oldu kuzum :)
canimmm hosgeldin:)
ne iyi ettin de geldin.
Cumalari kilo bildirimi, hergun de menu paylasimiyla, super motivasyonla gidecek hain kilolar:)
Nasilsin, kuzun nasil?
ohh ohh var mi tatil gibisi canim, ramazandan sonra tam hizinla bekliyoruz seni :)
canim cevabi vaktinde veremedigim icin cok ozur dilerim
800 gr harika, 5lerin hayirli olsun Busem, idolumsun :))
İnşallah bocugum inşallahTebrikler canım:)
Tebrikler kuzum:)
Güzel canım inşallah iyi şekilde kilo verip seni mezun ederiz:)
Evet spor olmadan olmuyor cnm yaAblam ramazan ve sporsuzluktan dolayi normal, uzulme sen.
ramazandan sonra spora asilirsin, bak gor nasil gidecek o kilolar:)
tebrikler guzelim, cok guzel gidiyorsun :)
ohh yuruyusede baslamissin canim, hizla gider kilolar hic merak etme :)
sen karar verdin ya gerisi gelir guzelim :)
harikasin canim, bu hafta kelimenin tam anlamiyla, azmattin basardin :)
ellerin dert gormesin Ebrum, tebrikler canlar :)
Herkesi canı gönülden kutluyorum harikasiniz 4. Takımın çıtırlarıVE MUTLU SOOONNN
Canlarim bu hafta 2.yiz, muhtemelen bireyselde de derece gelebilir.
Coook mutluyum, hepinize emeklerinizden dolayi sonsuz tesekkurler
Odullerinizi pazar gunune kadar yiyiniz lutfen.
Hazir bu hafta derece almisken hizimizi kesmeyelim, diger etapta da derece alalim.
Tebrikler cnmbenmiiii aaaa takımım adına yaptım iyiki varsınız can kaptanım can arkadaslar sayenizde
İyiyiz cnm mesajları okuduğum kadariyla sende gayet iyisin
Hayırlı olsun cnmiyiyim canım sen nasılsın , bende senin gibi hemşire olucam galiba hemşireliği kazandım ,biraz korkuyorum
Kiz ozgem ne ozru ne affetmesi sen hamis halinle kucuk cocugunla hepimizle ilgileniyorsun kaptanimiz olarak en yogun zamanlarda bile hem de. Asil sen hakkini helal et bize bi isin ucundan tutabilsek keske.Kizlar herkese merhabalar,
Dun resmen takima hic gelemedim
Sabah 10da doktor kontrolum vardi, oradan ciktik sebze meyve alisverisine gittik oglanla.
Oradan ciktik Turk markete gectik, sonra oglan acikti hop birseyler yemeye..
Eve aksam 4.30da donduk, apar topar aldigim her seyi yerlestirip yemegi hazirladim.
Sonra esim geldi isten , yemek, bulasik toplama, oglan bisiklet surcem dedi, disari ciktik.
Sonra havuza gitcem dedi, mahalleni havuzu aksam 9a kadar acik , hadi donduk giyindik kusandik havuza.
Esimin ayagi kirik oldugundan 1 saatten fazla havuzda oynattim, eve don, banyo fasli, oglani doyur, iset, dis fircala yatir.
Ben sonrasini hatirlamiyorum saat 10.30 civari sizip kalmisim
Birde dun telimi degistirdim, navigasyonu calismiyordu eski telimin, evdede yedek tel vardi, vatsapi falan bu sabah kurdum.
Hepinizden cok ozur diliyorum, kendimi affettirecegim insallah.
Listemize bakayim canlar sonra paso buradayim:)
Kilo veren tum canlari tebrik ediyorum.
Cumamiz hayirli, kandilimiz mubarek olsun insallah....
Rica ederim kuzum ozre gerek bile yok canin sagolsun. 5 leri cok sevdim ben de:)))canim iyi tatiller, bol bol dinlenir, enerji depolarsin insallah:)
Kacamaklara ragmen muthis bir kilo vermissin, ayakta alkisliyorum super anne :)
menu yazacagiz ablacim menulerimizde hicbir degisiklik yok :)
evet Busem esimin diline dustum:)
Akinda parka niyet edip, arabada uykuya razi oldu kuzum :)
canimmm hosgeldin:)
ne iyi ettin de geldin.
Cumalari kilo bildirimi, hergun de menu paylasimiyla, super motivasyonla gidecek hain kilolar:)
Nasilsin, kuzun nasil?
ohh ohh var mi tatil gibisi canim, ramazandan sonra tam hizinla bekliyoruz seni :)
canim cevabi vaktinde veremedigim icin cok ozur dilerim
800 gr harika, 5lerin hayirli olsun Busem, idolumsun :))
isirsam mahvederdi beni optum teyzesi :)Kolay gelsin canım, Akından bir ısırık al benim yerime
optum canim:)tatlışı öp benim için :)
evet canim dun cok yogundu:)Ah ozgecim ne yoğun bir gün gecirmissin ama maşallah herseyin de üstesinden gelmişsin :)
Patates iyi ki de yememişsin cnm böyle çok güzel olmuş menun
Ayrica elin içinde çok geçmiş olsun
Hosbuldum ozgecim
Çok özledim sizleri
Bende oglusta gayet iyi
Sende de güzel haberler varmış hayırlı olsun bebisin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Kaçıncı haftadasın simdi
İnşallah bocugum inşallah
Evet spor olmadan olmuyor cnm ya
Herkesi canı gönülden kutluyorum harikasiniz 4. Takımın çıtırları
Tebrikler cnm
İyiyiz cnm mesajları okuduğum kadariyla sende gayet iyisin
Aynı bırakıp gittiğim gibisin maşallah formunu hiç kaybetmemissin espiriler anlamında
Kilo bazında nasılsın onu bilemeyecegim ama
Hayırlı olsun cnm
Aaaa neden korkuyorsun ki
canim benim eksik olma Busem, iyiki varsin:)Kiz ozgem ne ozru ne affetmesi sen hamis halinle kucuk cocugunla hepimizle ilgileniyorsun kaptanimiz olarak en yogun zamanlarda bile hem de. Asil sen hakkini helal et bize bi isin ucundan tutabilsek keske.
hedefe ne kaldi surada :)Rica ederim kuzum ozre gerek bile yok canin sagolsun. 5 leri cok sevdim ben de:)))
Mervisim baslayalim ben katilirim koyde yer sorunu var bi cozum bulmam lazim. Millet uyurken yapabilir miyim diye dusunuyorum. Bahce olmaz oturma odasi kucuk ust kat ahsap bi dam var oraya bi hasir atayim bari :)))Başlayalımmm kuzuşummmm zaten reglim oruçla zor olur diye bayramdan sonra dedim yarın başlayalım jiliyee :))haeshin ablacımm da istediği zaman katılır bize zamanı olursa hemen katılır:)
Aaahhh haaaa supeeer teprikleeeerrr...Takim ici ilk 3...
2. sirada 1.2 kiloyla onu takip eden @abesle_istigal yeraliyor
3.'lük 0.8 kilo kaybeden
haeshin 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @KarKralicesi , @Ollalla , @zey zey ve @happy_moon uda
tebrik ediyoruz - 0.5 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
cok guzel menu canim benim, sporuda yarin telafi edersin:)01.07.2016
Kahvalti 06.50
1 kk beyaz peynir
Domates salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan limonlu yeşil çay
Öğle 13.00
4 yk tas kebabı
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Akşam 20.45
1 kepce şehriye corbasi
Fırında 4 tane küçük köfte
Fırında patates 4 kucuk elma dilimi
Cacik
Spor bugun yapamadım aksam yemegini anca yetiştirdim sonra mutfağı topladim sonra da ogluş puzzle yapmak istedi onla vakit gecirdim derken şimdide uykum geldı bugün böyle olsun artik yarın telafi edilecek ama
Bu arada gün içinde 3 lt falan şu icmisimdir
Herkese iyi geceler diliyorum yarın grs üzere canlar
Ozgecim dikkat lutfen nasıl hissediyorsun kendini simdi. Kuzum allah korusun alti lastik ayakkabi falan giy bari evde veya banyonun kapisina oyle bi terlik koy yalin ayak basma belli olmaz.Kizlar 1-2 saat once Akin yikanmisti banyoda, yerleri silmistim ama birazcik islak kalmisti.
Az evvel banyoya bir hisimla girdim, bir kayip dustum ki, yapistim yere
Allahtan gobegimin uzerine falan dusmedim, dizimi vurdum, buz koydum simdi uzaniyorum.
Cok sukur halime daha kotusude olabilirdi,epey gozum korktu.
jilian askina bak Allahim damlara cikcak amazonum :)Mervisim baslayalim ben katilirim koyde yer sorunu var bi cozum bulmam lazim. Millet uyurken yapabilir miyim diye dusunuyorum. Bahce olmaz oturma odasi kucuk ust kat ahsap bi dam var oraya bi hasir atayim bari :)))
verilmiş sadakan varmış derler ya Allah korumuş ,çok geçmiş olsun canımKizlar 1-2 saat once Akin yikanmisti banyoda, yerleri silmistim ama birazcik islak kalmisti.
Az evvel banyoya bir hisimla girdim, bir kayip dustum ki, yapistim yere
Allahtan gobegimin uzerine falan dusmedim, dizimi vurdum, buz koydum simdi uzaniyorum.
Cok sukur halime daha kotusude olabilirdi,epey gozum korktu.
hep yalin ayak yuruyoruz cok kotu aliskanligimiz, hic banyo terligi falanda kullanmiyoruz ya..Ozgecim dikkat lutfen nasıl hissediyorsun kendini simdi. Kuzum allah korusun alti lastik ayakkabi falan giy bari evde veya banyonun kapisina oyle bi terlik koy yalin ayak basma belli olmaz.
Ay maşallah yarilamissiniz nerdeyseisirsam mahvederdi beni optum teyzesi :)
optum canim:)
evet canim dun cok yogundu:)
bizde cok ozledik seni, oglusun buyumustur:)
16 haftamiz bitti bizim canim.
kilo verdim verdim simdi bir guzel aliyorum ki sorma :)
canim benim eksik olma Busem, iyiki varsin:)
Vardiniz mi koye, iyi misiniz?
Aa feyza hosgeldin. Sen su yağ dusmani feyzasin de mi ben takima girdim o haftalarda gittiydin sen. Nasilsin feyza ne kacakmissin kiz bayadir gorunmuyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?