evet oyum ben :) kaç kilo verdin buraya başladığından beri :)Aa feyza hosgeldin. Sen su yağ dusmani feyzasin de mi ben takima girdim o haftalarda gittiydin sen. Nasilsin feyza ne kacakmissin kiz bayadir gorunmuyordun.
Canim kizlar dogduktan sonra ben de attim terlikleri aslinda seni uyariyorum ama benim de topuk mopuk kalmadi. Kolayimiza geliyor boylesi ama sen hamilesin unutma giymeyihep yalin ayak yuruyoruz cok kotu aliskanligimiz, hic banyo terligi falanda kullanmiyoruz ya..
ilkel insanlar gibiyiz Busem:)
cok iyiyim canim, dizim acidi bunada sukur.
aynen oyle canim, sadakayi ihmal etmemek lazim.verilmiş sadakan varmış derler ya Allah korumuş ,çok geçmiş olsun canım
Turkiyeye tatile gittik canim oglumla orada futursuzca yiyip aldim kilo :)Ay maşallah yarilamissiniz nerdeyse
Olsun be cnm nolcak sanki çok ama çok almadığı sürece problem değil biliyorsun ki istediğin sürece rahatlıkla verebiliyorsun kilolarını. Sen suan sağlığını ve tabiki de bebisini düşün gerisi hallolur.
Evet benim paşa da 3.5 oldu büyüdü teyzesi
Buraya basladigimda 76 civariydim simdi 59.8 ama diyete basladigimda 80 dim eylulde. Yaglari hupletirken gitti kilolar feyzaa.evet oyum ben :) kaç kilo verdin buraya başladığından beri :)
bune kız bütün aksilikler sizi bulmuş ,nazar mı değmiş ne olmuş öyle .aynen oyle canim, sadakayi ihmal etmemek lazim.
su siralar epeyce boyle seyler geliyor basimiza.
esim ayak parmagini kirmis gecen hafta biz Turkiyedeydik.
Turkiyeden donduk ertesi gun dis hatlar terminalinda patlamalar oldu, 24 saat farkla hayatta kaldik
bugun dustum, cok sukur her halimize canim...
Turkiyeye tatile gittik canim oglumla orada futursuzca yiyip aldim kilo :)
oyy masallah Akinla yakin yaslari Akinda 3 yas 2 aylik :)
haklisin Busem koyayim terliklerimi banyo girisine :)Canim kizlar dogduktan sonra ben de attim terlikleri aslinda seni uyariyorum ama benim de topuk mopuk kalmadi. Kolayimiza geliyor boylesi ama sen hamilesin unutma giymeyi
Çok ama çok geçmiş olsunhep yalin ayak yuruyoruz cok kotu aliskanligimiz, hic banyo terligi falanda kullanmiyoruz ya..
ilkel insanlar gibiyiz Busem:)
cok iyiyim canim, dizim acidi bunada sukur.
20 kilo dile kolay ne iyi ettinde verdin o kilolari canim, fistik gibisin..Buraya basladigimda 76 civariydim simdi 59.8 ama diyete basladigimda 80 dim eylulde. Yaglari hupletirken gitti kilolar feyzaa.
bu gözler bunları da gördü yarabbimmmBuraya basladigimda 76 civariydim simdi 59.8 ama diyete basladigimda 80 dim eylulde. Yaglari hupletirken gitti kilolar feyzaa.
bana inat verdi o hep benim sayemde20 kilo dile kolay ne iyi ettinde verdin o kilolari canim, fistik gibisin..
olacagi varmis canim, her seyin hayirlisi...bune kız bütün aksilikler sizi bulmuş ,nazar mı değmiş ne olmuş öyle .
canim ilk hamileligimde prensesler gibiydim.Çok ama çok geçmiş olsun
Aman dikkat et kendine
İşyerinde ki oda arkadaşım da hamiş
Ay onu gördükçe ben panik oluyorum hiç dikkat etmiyor kendine aman diyim sen öyle olma dikkat et kendine
sana inat yedi yaglari Busem verdi kilolari, sende ye feyzaa bak veremezssin sonra kilo :)bana inat verdi o hep benim sayemde
tek tek bakacam buse hangi yağları yediyse hepsini depolıycam evesana inat yedi yaglari Busem verdi kilolari, sende ye feyzaa bak veremezssin sonra kilo :)
Cnm benim yukarda yazdıklarını gördüm de hersey üst üste gelmiş kötü olmus bir hayir yap bu aralar.aynen oyle canim, sadakayi ihmal etmemek lazim.
su siralar epeyce boyle seyler geliyor basimiza.
esim ayak parmagini kirmis gecen hafta biz Turkiyedeydik.
Turkiyeden donduk ertesi gun dis hatlar terminalinda patlamalar oldu, 24 saat farkla hayatta kaldik
bugun dustum, cok sukur her halimize canim...
Turkiyeye tatile gittik canim oglumla orada futursuzca yiyip aldim kilo :)
oyy masallah Akinla yakin yaslari Akinda 3 yas 2 aylik :)
akın diyince akının rebeka şarkısı geldi aklıma açıp dinleyim bari pek severimolacagi varmis canim, her seyin hayirlisi...
canim ilk hamileligimde prensesler gibiydim.
calistim son haftama kadar ama hem ben hem esim cok ozen gosteriyorduk hamileligime.
2.ler oyle olamiyor, zaten Akin var, hergun ilgilenmeliyim.
Hamilelik araya kaynayip gidiyor :)
Vardik vardik halimizi bi gorsen bi ara foto atarim bugun ilk şoku atlatiyim bi :))isirsam mahvederdi beni optum teyzesi :)
optum canim:)
evet canim dun cok yogundu:)
bizde cok ozledik seni, oglusun buyumustur:)
16 haftamiz bitti bizim canim.
kilo verdim verdim simdi bir guzel aliyorum ki sorma :)
canim benim eksik olma Busem, iyiki varsin:)
Vardiniz mi koye, iyi misiniz?
A evet ya bu buda heykeli bayramda her tatli reddedisimde akila gelecek :))) cok fantastik olacak ama bayramda karatayi bozmayim diyorum olur mu kijilian askina bak Allahim damlara cikcak amazonum :)
profil fotonda supermis :))
Benim kizlarim da 9 mart 2013 dogumlu ayni yastalar be guzel hadi dilek tutaliiimmm :))Cnm benim yukarda yazdıklarını gördüm de hersey üst üste gelmiş kötü olmus bir hayir yap bu aralar.
11 nisan 2013 doğumlu Halit
Yani aslında tam 3.5 değil
Çok yakinmis senin yakisikliyla benim ki
saf tereyagi ve soguk sIkIm zeytinyaglarini depola sen eve :))tek tek bakacam buse hangi yağları yediyse hepsini depolıycam eve
evet canim yapacagim cok ustuste geldi her sey..Cnm benim yukarda yazdıklarını gördüm de hersey üst üste gelmiş kötü olmus bir hayir yap bu aralar.
11 nisan 2013 doğumlu Halit
Yani aslında tam 3.5 değil
Çok yakinmis senin yakisikliyla benim ki
oyle bir sarki mi varmis, hic entellektuel degilim, napacam ben bu beni yaaa :)akın diyince akının rebeka şarkısı geldi aklıma açıp dinleyim bari pek severim
eheheh bekliyoruz ufo goren masum koylu pozlarinizi canimmmm :)Vardik vardik halimizi bi gorsen bi ara foto atarim bugun ilk şoku atlatiyim bi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?