Sen du bakim kaptanim oyle hemen gevsetme ipleri unuttun galiba iki hafta oncesini:)) yok oyle ismarlama falan onumuzde cook celdiricili bir bayram var. Salmayalim kizlar bu seriyi kaybetmeyelimSampiyonlarim, guzellerim, 4. takimin fit ve citir hatunlari ne ismarlayayim size, ne ister caniniz
Islatmak lazim 2.ligimizi, oduller feda olsun size, cok kacirmamak kaydiyla
cokkkkk mesuduuuuuuuuuum
Bastan asagi siimmmsiyah olmus deniz ve defne goren masum köylü gelini fotosu atacagim size ben :))))saf tereyagi ve soguk sIkIm zeytinyaglarini depola sen eve :))
evet canim yapacagim cok ustuste geldi her sey..
aa 1 ay varmis aralarinda Akinda 9 mayis 2013 dogumlu:)
masallah pasalara:)
oyle bir sarki mi varmis, hic entellektuel degilim, napacam ben bu beni yaaa :)
eheheh bekliyoruz ufo goren masum koylu pozlarinizi canimmmm :)
bir kucuk kacamak yaparsin 1 seferlik , sonra karataya devam :))A evet ya bu buda heykeli bayramda her tatli reddedisimde akila gelecek :))) cok fantastik olacak ama bayramda karatayi bozmayim diyorum olur mu ki
canim 8-15 temmuz etaplari birlestirildi bayram dolayisiyla,bayramda minik bir kacamaga izin var tum takim icin ama 15 temmuzda yine ilk 3e girelim :)Sen du bakim kaptanim oyle hemen gevsetme ipleri unuttun galiba iki hafta oncesini:)) yok oyle ismarlama falan onumuzde cook celdiricili bir bayram var. Salmayalim kizlar bu seriyi kaybetmeyelim
oda olur :)Bastan asagi siimmmsiyah olmus deniz ve defne goren masum köylü gelini fotosu atacagim size ben :))))
Cook rahat ve saglikli hissediyorum kendimi. Resmen yeniden dogdum. Babam haric herkes memnun. Babam anoreksiya oldugumu dusunuyor:))) ki menulerimi goruyorsun bazen her yemegi 2 porsiyon yiyorum ama yazmiyorum porsiyon sayisini :)))20 kilo dile kolay ne iyi ettinde verdin o kilolari canim, fistik gibisin..
Anlıyorum cnmolacagi varmis canim, her seyin hayirlisi...
canim ilk hamileligimde prensesler gibiydim.
calistim son haftama kadar ama hem ben hem esim cok ozen gosteriyorduk hamileligime.
2.ler oyle olamiyor, zaten Akin var, hergun ilgilenmeliyim.
Hamilelik araya kaynayip gidiyor :)
Öyle olunca dilek mi tutuluyor du cnm hiç bilmiyorum :)Benim kizlarim da 9 mart 2013 dogumlu ayni yastalar be guzel hadi dilek tutaliiimmm :))
Ay ne güzel ya yasitmış ogluslar çok mutlu oldumsaf tereyagi ve soguk sIkIm zeytinyaglarini depola sen eve :))
evet canim yapacagim cok ustuste geldi her sey..
aa 1 ay varmis aralarinda Akinda 9 mayis 2013 dogumlu:)
masallah pasalara:)
oyle bir sarki mi varmis, hic entellektuel degilim, napacam ben bu beni yaaa :)
eheheh bekliyoruz ufo goren masum koylu pozlarinizi canimmmm :)
Hahahhaa Eyvah sirrim ortaya cikti. Hep bu ani beklemistim. Yag yiyo diye horladigin kapindan kovdugun fakir ama sisman genc vardi yaaa hani 44 bedeeen hah iste ona 38 beden sort bugun bol geldiii:))) tabi bunlari soylerken arkasi donuk sandalyemi yavas yavas sana donduruyormusum gibi dusun :)))bana inat verdi o hep benim sayemde
Çok saol ozgecim sana da iyi hafta sonlarıCanlarim hepinize iyi geceler, iyi istirahatler, Allah ibadetlerinizi ve dualarinizi kabul etsin.
Simdiden mutlu haftasonlari
Tebrik ediyorum cnm.ne kadar güzel kilo vermişsinCook rahat ve saglikli hissediyorum kendimi. Resmen yeniden dogdum. Babam haric herkes memnun. Babam anoreksiya oldugumu dusunuyor:))) ki menulerimi goruyorsun bazen her yemegi 2 porsiyon yiyorum ama yazmiyorum porsiyon sayisini :)))
Soylemem soylememtek tek bakacam buse hangi yağları yediyse hepsini depolıycam eve
bende istiyorum o yağlardan bendeeeeeeeeHahahhaa Eyvah sirrim ortaya cikti. Hep bu ani beklemistim. Yag yiyo diye horladigin kapindan kovdugun fakir ama sisman genc vardi yaaa hani 44 bedeeen hah iste ona 38 beden sort bugun bol geldiii:))) tabi bunlari soylerken arkasi donuk sandalyemi yavas yavas sana donduruyormusum gibi dusun :)))
anne babalar kiyamiyorlar zaten , benim annemde oyleydi :)Cook rahat ve saglikli hissediyorum kendimi. Resmen yeniden dogdum. Babam haric herkes memnun. Babam anoreksiya oldugumu dusunuyor:))) ki menulerimi goruyorsun bazen her yemegi 2 porsiyon yiyorum ama yazmiyorum porsiyon sayisini :)))
evet canim yasitla, hepsinin mutlu, saglikli, guzel omurleri olsun insallah :)Anlıyorum cnm
Öyle olunca dilek mi tutuluyor du cnm hiç bilmiyorum :)
Ama hemen bir dilek tutalım o zaman :))
Bu arada ikiz galiba senin fıstıklar
Allah bagislasin
Ay ne güzel ya yasitmış ogluslar çok mutlu oldumhaeshin nin kızlar da ayni 2013 doğumluymuş valla süper
:)
ahaahha fakir ama sisman genc :)Hahahhaa Eyvah sirrim ortaya cikti. Hep bu ani beklemistim. Yag yiyo diye horladigin kapindan kovdugun fakir ama sisman genc vardi yaaa hani 44 bedeeen hah iste ona 38 beden sort bugun bol geldiii:))) tabi bunlari soylerken arkasi donuk sandalyemi yavas yavas sana donduruyormusum gibi dusun :)))
Iki kedi yavrusu arti ahirda buzagilar arti toz toprak arti tavuk kovalamaca yumurta toplamaca arti kum eselemece ve bol bol su puskurtmece. A bugun iki kara yılanın ciftlesmesini izledik bu arada cok ilgincti belgesel gibi.oda olur :)
nasil simsiyah oldu bu kizlar cok merak ettim :)
iyi uykular canim, yarin icinde kolayliklar diliyorum :)Çok saol ozgecim sana da iyi hafta sonları
Bende kaçar artık sabah is var
Tebrik ediyorum cnm.ne kadar güzel kilo vermişsin
Yarın bol bol sorum olacak sana bir anlat bakalım neler uyguladın da verdin bu kilolari :)))
Simdilik iyi geceler
Muhabbete doyum olmuyor ama uyumam lazım yarın grs
Iyi geceler tatlı rüyalarCanlarim hepinize iyi geceler, iyi istirahatler, Allah ibadetlerinizi ve dualarinizi kabul etsin.
Simdiden mutlu haftasonlari
yemiş yemiş şişmiş daha fakir ayağına yatıyo yaaa hatuna bakanne babalar kiyamiyorlar zaten , benim annemde oyleydi :)
evet canim yasitla, hepsinin mutlu, saglikli, guzel omurleri olsun insallah :)
ahaahha fakir ama sisman genc :)
eyvah eyvahhh hic durmamis kuzular yerlerinde, ne guzel ama mis gibi bir cocukluk canim cok sanslilar masallah:)Iki kedi yavrusu arti ahirda buzagilar arti toz toprak arti tavuk kovalamaca yumurta toplamaca arti kum eselemece ve bol bol su puskurtmece. A bugun iki kara yılanın ciftlesmesini izledik bu arada cok ilgincti belgesel gibi.
ne demek söylemem ben söyliyceksin demişsem o konu kapanmıştırSoylemem soylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?