Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ee sen soyle bakalim feyzos nasi birakican kiz bizi, ozlersin haaa :)

Ayy dikkat et canım terliksiz gezme Allah korusun beterinden saklasın.
A evet ya bu buda heykeli bayramda her tatli reddedisimde akila gelecek :))) cok fantastik olacak ama bayramda karatayi bozmayim diyorum olur mu ki
Heykel süper. Başarırsın sen aslında.

Ben nöbetçiyim bugün söylemişmiydim ama 24 değil 4 te geldim şimdi dinlenmeye geçtim. Menümü yazıp uyımaya çalışayım biraz.
Sabah geç 2 yumurta ceviz bir parça ekmek peynir zeytin

Akşamüstü 2 kaşık patlıcan oturtma 2 kaşık pilav 1 kase cacık

Akşam 1 kepçe çorba 1 kuru biber 1 kuru patlıcan dolması kiraz kayısı biraz.

Su 3 lt
Spor 200 zıplama

Mervisim baslayalim ben katilirim koyde yer sorunu var bi cozum bulmam lazim. Millet uyurken yapabilir miyim diye dusunuyorum. Bahce olmaz oturma odasi kucuk ust kat ahsap bi dam var oraya bi hasir atayim bari :)))
:) ohh açılın amozon geliyor yuppi açılın biz geliyorz F Fyfyfy demi tatlışlar:))
Ahhh özgemmm yaaaaa dikkat et kendine kuzuşummmm yaaa iyi misin aman Allah korusun sizleri yaaa çok geçmiş olsun kuzumm

sen yine iyisin ben 5 sene bundan once tartimi almisdim 5 senedir 57 asagisini gormedim :))

sen yine iyisin ben 5 sene bundan once tartimi almisdim 5 senedir 57 asagisini gormedim :))
Oyyy ben ne yapayım nerelere gidemmmm tombili merve 4. Sınıfta 42 kilo idim en son 68i 11.sınıfta görmüştüm sonra hiç 6lı rakamları hatırlamıyorum bile anammmiyiki zayıfladım yaaa Allah'ım tüm zayıflamak isteyenleri zayıflatsın ve öyle bi irade versin ki kendimizi tutabilmemizi nasip etsin ayyy inşallah bidaha kilo almayız:))

biyere gitme jillian yapacağız beraber cnm

Ay kız ben bundan sonra spora giderim canım hayatımdaki en doğru kararlardan birtanesi kk gelip sizleri bulmak oldu:)
bende inan eğer kk önceden tanısaymısım nisan ayında şimdiye kadar çok kilo verirdim beraber basaracağız ve birinci geleceğiz jillian ile inanıyorum

bende inan eğer kk önceden tanısaymısım nisan ayında şimdiye kadar çok kilo verirdim beraber basaracağız ve birinci geleceğiz jillian ile inanıyorum
bişey sorabilirmiyim 2 hafta sonra toplam kiloyumu bildireceğiz bu hafta bayram haftası eğer dikkat edersek süper ötesi olur cnm

Dünkü menüm
Kahvaltı
1,5 tane tam buğday unlu küçük krep
Şekersiz yaseminli Yeşilçay
2 kk kadar peynir
Domates salatalık
Ara
Sade türk kahvesi
2 tane hurma
Öğle yok
Ara

Şekersiz yulaflı mozaik pasta 1 dilim
Akşam
1,5 kase mercimek çorbası
Ara
1 bardak ayran

2,5 litre su
4708 adım
Bugün spor yoktu.
50 squat

Herkese iyi uykular, tatlı rüyalar,hatta günaydın güzeller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…