hönkkkkkkkkkilacli gazoz da verecek misin, kotuye gidiyor bu isin sonu
feyzacim donmene sevindim canim, kendini nerede mutlu hissedeceksen o takimda ol guzelim.hönkkkkkkkkk
sana da kolay gelsin canım :)feyzacim donmene sevindim canim, kendini nerede mutlu hissedeceksen o takimda ol guzelim.
tekrar gorusmek uzere, iyi geceler
ee sen soyle bakalim feyzos nasi birakican kiz bizi, ozlersin haaa :)
Ayy dikkat et canım terliksiz gezme Allah korusun beterinden saklasın.Kizlar 1-2 saat once Akin yikanmisti banyoda, yerleri silmistim ama birazcik islak kalmisti.
Az evvel banyoya bir hisimla girdim, bir kayip dustum ki, yapistim yere
Allahtan gobegimin uzerine falan dusmedim, dizimi vurdum, buz koydum simdi uzaniyorum.
Cok sukur halime daha kotusude olabilirdi,epey gozum korktu.
Heykel süper. Başarırsın sen aslında.A evet ya bu buda heykeli bayramda her tatli reddedisimde akila gelecek :))) cok fantastik olacak ama bayramda karatayi bozmayim diyorum olur mu ki
Ayyy feyzaaa kızzz kaçak nasılsın nerelerdesin bakım naptın ne zamandır:) hoşgeldin :)
:) ohh açılın amozon geliyor yuppiMervisim baslayalim ben katilirim koyde yer sorunu var bi cozum bulmam lazim. Millet uyurken yapabilir miyim diye dusunuyorum. Bahce olmaz oturma odasi kucuk ust kat ahsap bi dam var oraya bi hasir atayim bari :)))
Ahhh özgemmm yaaaaa dikkat et kendine kuzuşummmm yaaa iyi misin aman Allah korusun sizleri yaaa çok geçmiş olsun kuzummKizlar 1-2 saat once Akin yikanmisti banyoda, yerleri silmistim ama birazcik islak kalmisti.
Az evvel banyoya bir hisimla girdim, bir kayip dustum ki, yapistim yere
Allahtan gobegimin uzerine falan dusmedim, dizimi vurdum, buz koydum simdi uzaniyorum.
Cok sukur halime daha kotusude olabilirdi,epey gozum korktu.
sen yine iyisin ben 5 sene bundan once tartimi almisdim 5 senedir 57 asagisini gormedim :))supersin Arzucum masallah :)
49u en son ortaokulda falan gormustum ben heralde :)
tebrikler Nenam :)
is durumlari ne oldu. ayriliyor musun bu hafta?
hic dert etme biz hep buradayiz kuzum, ac kalma..
havuz fikri guzel Busem :)
eyvah eyvah mezun etmem seni incirler bitene kadar :)
cok cok cok guzel Zeynebim:)
Nasilsin canim?
Oyyy ben ne yapayım nerelere gidemmmm tombili merve 4. Sınıfta 42 kilo idim en son 68i 11.sınıfta görmüştüm sonra hiç 6lı rakamları hatırlamıyorum bile anammmiyiki zayıfladım yaaa Allah'ım tüm zayıflamak isteyenleri zayıflatsın ve öyle bi irade versin ki kendimizi tutabilmemizi nasip etsin ayyy inşallah bidaha kilo almayız:))sen yine iyisin ben 5 sene bundan once tartimi almisdim 5 senedir 57 asagisini gormedim :))
biyere gitme jillian yapacağız beraber cnmOyyy ben ne yapayım nerelere gidemmmm tombili merve 4. Sınıfta 42 kilo idim en son 68i 11.sınıfta görmüştüm sonra hiç 6lı rakamları hatırlamıyorum bile anammmiyiki zayıfladım yaaa Allah'ım tüm zayıflamak isteyenleri zayıflatsın ve öyle bi irade versin ki kendimizi tutabilmemizi nasip etsin ayyy inşallah bidaha kilo almayız:))
Ay kız ben bundan sonra spora giderim canımbiyere gitme jillian yapacağız beraber cnm
bende inan eğer kk önceden tanısaymısım nisan ayında şimdiye kadar çok kilo verirdim beraber basaracağız ve birinci geleceğiz jillian ile inanıyorumAy kız ben bundan sonra spora giderim canımhayatımdaki en doğru kararlardan birtanesi kk gelip sizleri bulmak oldu:)
bişey sorabilirmiyim 2 hafta sonra toplam kiloyumu bildireceğiz bu hafta bayram haftası eğer dikkat edersek süper ötesi olur cnmbende inan eğer kk önceden tanısaymısım nisan ayında şimdiye kadar çok kilo verirdim beraber basaracağız ve birinci geleceğiz jillian ile inanıyorum
sayenizde ablam zannetmiyordum üçüncü olmayıKizlar sonuc listesi burada tekrar hepinizi cani gonulden tebrik ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-125#post-47161583
F Fyfyfy Fatos ablam bireyseldeki 3.lugunede takim olarak cok sevindik, gurur duyduk.
Evet canım normalde 15 temmuzda bildirim yapıcaz ama müsait olanlar 8 temmuzdada bildirim yapabilirler.bişey sorabilirmiyim 2 hafta sonra toplam kiloyumu bildireceğiz bu hafta bayram haftası eğer dikkat edersek süper ötesi olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?