Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende inan eğer kk önceden tanısaymısım nisan ayında şimdiye kadar çok kilo verirdim beraber basaracağız ve birinci geleceğiz jillian ile inanıyorum
canım geç kalmış sayılmazsın Inşallah güzel kilolar verip 1. Olacağız:))

Aslında akşam yazmıştım kii elektrikler gitti bende uyumuş kalmışım :))

Mervisim stresini yaprak sarmayla cozmeyi denemissin :)) terapi gibi ellerine saglik:)))
Aynen öyle oldu boş durmamak adına ne varsa onu yapacağım 22 gün boyunca abla zaten bu 22 günün 10 günü tatil 12 günüde seminerde geçse iyi yaaa zaten jiliye başlayacam airobikte yapacam sıkıntı yok ohh:))
Merve sende kendimi goruyorum lisede bile 60 lardaydim ben de 68 benim de yiilllaaaaarca sabit kilomdu. Ooh hafifledik kiz:) bisey solim mi ben yaptıysam herkes yapar incecik olacagiz.hepimiz
Ayy ablacmm vallaha kız bende geçen baktımda üç aşağı beş yukarı aynı kilo ile başladık ve ikimizde fitlik yolunda emin adımlarla gidiyorz ayyy süperiz ablam kesinlikle ben başardı isem herkes başarır ki ben kendime ay ben kilolarımla mutluyum diyordum ki hiçte öyle değilmiş :)))

Herkese merhaba
Amma yazışmşsınız
Öncelikle Yawrukush çok geçmiş olsun Allah korumuş umarım ciddi bir sakatlık olmaz dizinde
Babacının ellerine sağlık
Yap iç canım üşenme sen eşine sorma yap koy önüne madem öyle günde 1 fincan eksik içsin sana saklsın içme hakkını

Dünki menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

Öğle
Yarım tabak kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 erik

Akşam
Ödül yemeğindi pilav falan yedin

2 litreden fazla su içtim
Yarım saat koşu bandı ve bisiklet
Yarım saat ağırlık çalıştım

napıyım ders çalıştım canım , sen ne yaptın nişanlandın mı evlendin mi ne var ne yok :)
Ohh iyi canım hemşirelik geliyormuş canım çok sevindim tebrik ederimm:))
Canım nişanlıyım şuan ağustosun22-25inde düğünüm var inşallah atandım ayrıca öyle koşturma ile geçiyor:))

sen ne diosun aman özge dikkat kuzum allah korumus kıyamam sana korkmussndrda

Sampiyonlarim, guzellerim, 4. takimin fit ve citir hatunlari ne ismarlayayim size, ne ister caniniz
Islatmak lazim 2.ligimizi, oduller feda olsun size, cok kacirmamak kaydiyla
cokkkkk mesuduuuuuuuuuum

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dondurma yıelımmıııı

Sen du bakim kaptanim oyle hemen gevsetme ipleri unuttun galiba iki hafta oncesini:)) yok oyle ismarlama falan onumuzde cook celdiricili bir bayram var. Salmayalim kizlar bu seriyi kaybetmeyelim

kaptanım sen buseyi dinleme ısmarla bıze dondurma buseee

Sen de kaçak oldunnn, neredesinnn menü yazıp kaçıyorsunn

kaçak olcam tabi hem iş hem ev hem bebek hem koca ne sandın evde oturup hamur acmıom heralde

Ohh iyi canım hemşirelik geliyormuş canım çok sevindim tebrik ederimm:))
Canım nişanlıyım şuan ağustosun22-25inde düğünüm var inşallah atandım ayrıca öyle koşturma ile geçiyor:))
oooo atandın mı süperrrr öğretmen hanım
Pilav deme yaa en son ne zaman yedim hatırlamıyorumm.. Nasıl istiyorum anlatamammm bayramı bekliyorumm
Gel sana da yaparımmm Pilav, pasta, börek yaparım da bana baklava deme
neyse baklavaıda ben getiririm artık :)
Okuyunca fikrim değişti, evlenmicem benn
hadi be nişanlım gelsede evlensem diye dört dönüyosun çakal seni

Jili çılgınlığı
Kızlar F Fyfyfy ve haeshin ile birlikte jilliana başlıyoruz bize katılmak isteyenler gelsin :) aslında güzel bir zaman olabilir 2 hafta sonra kilo bildirimi yapacağız ya artı görsekte sıkıntı olmaz inşallah haydin hep beraber çıtır fıstık hatunlar olalımmm katılmak isteyenler beni etiketlesinler canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…