ben gezmiyorum ama o nolcakBayramda çıkar biryerlerden merak etmeMutlaka yapan olucaktırr
canım geç kalmış sayılmazsın Inşallah güzel kilolar verip 1. Olacağız:))bende inan eğer kk önceden tanısaymısım nisan ayında şimdiye kadar çok kilo verirdim beraber basaracağız ve birinci geleceğiz jillian ile inanıyorum
Ben baklava yapmasını bilmiyorum kii onu nasıl yapsakkben gezmiyorum ama o nolcaksen burda olsaydın tepende dikilir zorla yaptırırdım kendime
sen anca pilav yap zatenBen baklava yapmasını bilmiyorum kii onu nasıl yapsakkİyi ki de bilmiyorum yoksa her başıma estiğinde yapardım
Aynen öyle oldu boş durmamak adına ne varsa onu yapacağım 22 gün boyunca ablaMervisim stresini yaprak sarmayla cozmeyi denemissin :)) terapi gibi ellerine saglik:)))
Ayy ablacmm vallaha kız bende geçen baktımda üç aşağı beş yukarı aynı kilo ile başladık ve ikimizde fitlik yolunda emin adımlarla gidiyorz ayyy süperiz ablam kesinlikle ben başardı isem herkes başarır ki ben kendime ay ben kilolarımla mutluyum diyordum ki hiçte öyle değilmiş :)))Merve sende kendimi goruyorum lisede bile 60 lardaydim ben de 68 benim de yiilllaaaaarca sabit kilomdu. Ooh hafifledik kiz:) bisey solim mi ben yaptıysam herkes yapar incecik olacagiz.hepimiz
Ohh iyi canım hemşirelik geliyormuş canım çok sevindim tebrik ederimm:))napıyım ders çalıştım canım , sen ne yaptın nişanlandın mı evlendin mi ne var ne yok :)
Kizlar 1-2 saat once Akin yikanmisti banyoda, yerleri silmistim ama birazcik islak kalmisti.
Az evvel banyoya bir hisimla girdim, bir kayip dustum ki, yapistim yere
Allahtan gobegimin uzerine falan dusmedim, dizimi vurdum, buz koydum simdi uzaniyorum.
Cok sukur halime daha kotusude olabilirdi,epey gozum korktu.
Sampiyonlarim, guzellerim, 4. takimin fit ve citir hatunlari ne ismarlayayim size, ne ister caniniz
Islatmak lazim 2.ligimizi, oduller feda olsun size, cok kacirmamak kaydiyla
cokkkkk mesuduuuuuuuuuum
Sen du bakim kaptanim oyle hemen gevsetme ipleri unuttun galiba iki hafta oncesini:)) yok oyle ismarlama falan onumuzde cook celdiricili bir bayram var. Salmayalim kizlar bu seriyi kaybetmeyelim
Sen de kaçak oldunnn, neredesinnn menü yazıp kaçıyorsunn
sen anca pilav yap zaten
kaçak olcam tabi hem iş hem ev hem bebek hem koca ne sandınevde oturup hamur acmıom heralde
Pilav deme yaa en son ne zaman yedim hatırlamıyorumm.. Nasıl istiyorum anlatamammm bayramı bekliyorumm
Gel sana da yaparımmmPilav, pasta, börek yaparım da bana baklava deme
Okuyunca fikrim değişti, evlenmicem benn
oooo atandın mı süperrrr öğretmen hanımOhh iyi canım hemşirelik geliyormuş canım çok sevindim tebrik ederimm:))
Canım nişanlıyım şuan ağustosun22-25inde düğünüm var inşallah atandım ayrıca öyle koşturma ile geçiyor:))
neyse baklavaıda ben getiririm artık :)Pilav deme yaa en son ne zaman yedim hatırlamıyorumm.. Nasıl istiyorum anlatamammm bayramı bekliyorumm
Gel sana da yaparımmmPilav, pasta, börek yaparım da bana baklava deme
hadi be nişanlım gelsede evlensem diye dört dönüyosun çakal seniOkuyunca fikrim değişti, evlenmicem benn
töbe estağfurulllahevlen evlen dunyanın en guzel seyı asla sıkayet etmıorm sankı dun evlenmısım gbı kocamı ozledm be
Ayy çok şükür kuzum darısı bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah :))oooo atandın mı süperrrr öğretmen hanım
neyse baklavaıda ben getiririm artık :)
hadi be nişanlın gelsede evlensem diye dört dönüyosun çakal seni
amin :)Ayy çok şükür kuzum darısı bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?