Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş canım.

Ayy dikkat et canım terliksiz gezme Allah korusun beterinden saklasın.

Heykel süper. Başarırsın sen aslında.
Basaririm orasi sorun degil de köy teyzeleri faktoru var oyle bir yere gidiyor ki boyle durumlarda bi sure sonra esimle birbirimize giriyoruz:)))) begenmedigini dusunurler ye diyor resmen adam bana

Mervisim stresini yaprak sarmayla cozmeyi denemissin :)) terapi gibi ellerine saglik:)))

Merve sende kendimi goruyorum lisede bile 60 lardaydim ben de 68 benim de yiilllaaaaarca sabit kilomdu. Ooh hafifledik kiz:) bisey solim mi ben yaptıysam herkes yapar incecik olacagiz.hepimiz

Geçmiş olsun canım, allahtan bir şey olmamış. Dikkat et kendine.

Bilmem hic aclik hiss etmiyorum canim yaa hatta cok bile yedigimi dusunuyorum bazen
Yok cnm ne fazlası baya çok az yiyorsun dikkat et cnm hedefine ulaşınca dengelersin

Harikasin canim :)
Oda olur bide bakacaksinki 49 olmussun uzme kendini bu kiolari 1 , 2 gune almadik bir iki gunede veremeyiz yavas yavas hepsi gidcek Allahin izniyle
Çok saol cnm evet çok haklısın

Gecen hafta 50.1
Pazartesi 49.8
Cuma 49.6
Fark -500

eridin eridin mezun ol artık bence ehehehe

Kızlar Selamm

Kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta 58,2
Bu hafta :57,7

zzeynep 59 goremıorm dıe agladn aylarca smdı kac zamanda baya altna ındın bravo

Eki Görüntüle 1854527 Spor yapmamanın sonucu tabi ki artıdayım.
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 65.6
Fark +0.5
Yüzde - 0.77

ya nıe aglıosn gogommm dur bı allah askına 500 gr almssn 2 gune gıder o

Dakika itibariyle sadece 1. takim kaldi listesini paylasmayan cooook buyuk bir ihtimal 2.yiz bu hafta guzeller
Hepinizle gurur duyuyorum , harika hatunlar

yaşasınnnn biiiiiiiiiiiiiiiiiiii zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne kadr süper bir takımızzz uhhh huhhuhuhhu huhuhuuhuh

ooo yol arkdslarmı gonulden tebriksler ediorum

F Fyfyfy ablacim bireyselde 3.sun
Yani bugun yarismaya katilan tum takimlardaki uyeler arasinda en cok kilo veren 3. kisi oldun, sonsuz tebriklerrrrrrrr

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…