Çok geçmiş olsun. Allah korumuş canım.Kizlar 1-2 saat once Akin yikanmisti banyoda, yerleri silmistim ama birazcik islak kalmisti.
Az evvel banyoya bir hisimla girdim, bir kayip dustum ki, yapistim yere
Allahtan gobegimin uzerine falan dusmedim, dizimi vurdum, buz koydum simdi uzaniyorum.
Cok sukur halime daha kotusude olabilirdi,epey gozum korktu.
gnydın canlarÇok geçmiş olsun. Allah korumuş canım.
Günaydınlar
gnydın canlar
Basaririm orasi sorun degil de köy teyzeleri faktoru var oyle bir yere gidiyor ki boyle durumlarda bi sure sonra esimle birbirimize giriyoruz:)))) begenmedigini dusunurler ye diyor resmen adam banaAyy dikkat et canım terliksiz gezme Allah korusun beterinden saklasın.
Heykel süper. Başarırsın sen aslında.
Mervisim stresini yaprak sarmayla cozmeyi denemissin :)) terapi gibi ellerine saglik:)))Menüm
Sabah
peynir
Kavun
Azcık patates kızartması
Birazcık
Simit
Akşam
Soğuk çorba
Köfte
Kavun
Ara
Soda
Ara
Kayısı
Kiraz
2 litre su
6000 adım
Ayy kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum yaprak sardım da tek başıma
Merve sende kendimi goruyorum lisede bile 60 lardaydim ben de 68 benim de yiilllaaaaarca sabit kilomdu. Ooh hafifledik kiz:) bisey solim mi ben yaptıysam herkes yapar incecik olacagiz.hepimizOyyy ben ne yapayım nerelere gidemmmm tombili merve 4. Sınıfta 42 kilo idim en son 68i 11.sınıfta görmüştüm sonra hiç 6lı rakamları hatırlamıyorum bile anammmiyiki zayıfladım yaaa Allah'ım tüm zayıflamak isteyenleri zayıflatsın ve öyle bi irade versin ki kendimizi tutabilmemizi nasip etsin ayyy inşallah bidaha kilo almayız:))
Geçmiş olsun canım, allahtan bir şey olmamış. Dikkat et kendine.Kizlar 1-2 saat once Akin yikanmisti banyoda, yerleri silmistim ama birazcik islak kalmisti.
Az evvel banyoya bir hisimla girdim, bir kayip dustum ki, yapistim yere
Allahtan gobegimin uzerine falan dusmedim, dizimi vurdum, buz koydum simdi uzaniyorum.
Cok sukur halime daha kotusude olabilirdi,epey gozum korktu.
napıyım ders çalıştım canım , sen ne yaptın nişanlandın mı evlendin mi ne var ne yok :)Ayyy feyzaaa kızzz kaçak nasılsın nerelerdesin bakım naptın ne zamandır:) hoşgeldin :)
gecmişe gidim yahu
iyi alıştın oklavayaSen de kaçak oldunnn, neredesinnn menü yazıp kaçıyorsunn
Yok cnm ne fazlası baya çok az yiyorsun dikkat et cnm hedefine ulaşınca dengelersinBilmem hic aclik hiss etmiyorum canim yaa hatta cok bile yedigimi dusunuyorum bazen
Çok saol cnm evet çok haklısınHarikasin canim :)
Oda olur bide bakacaksinki 49 olmussun uzme kendini bu kiolari 1 , 2 gune almadik bir iki gunede veremeyiz yavas yavas hepsi gidcek Allahin izniyle
iyi alıştın oklavaya
Gecen hafta 50.1
Pazartesi 49.8
Cuma 49.6
Fark -500
Kızlar Selamm
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 58,2
Bu hafta :57,7
Eki Görüntüle 1854527 Spor yapmamanın sonucu tabi ki artıdayım.
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 65.6
Fark +0.5
Yüzde - 0.77
Dakika itibariyle sadece 1. takim kaldi listesini paylasmayan cooook buyuk bir ihtimal 2.yiz bu hafta guzeller
Hepinizle gurur duyuyorum , harika hatunlar
...Takim ici ilk 3...
2. sirada 1.2 kiloyla onu takip eden @abesle_istigal yeraliyor
3.'lük 0.8 kilo kaybeden
haeshin 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @KarKralicesi , @Ollalla , @zey zey vehappy_moon uda
tebrik ediyoruz - 0.5 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
biri baklava açsa da yesem yaaaaa oklovasız hayat mı olurrro oklovayla açılan hamurlardan bu hale geldimm, bırak da şimdi dövmek için kullanayım
biri baklava açsa da yesem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?