- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Senin kilondan naber kız söle bakım sınava hazırlanırken hava gazı gibi şişme işsindir umarım benim gibi :))amin :)
Ne yazmışsın ne yazmışsn oku oku bitmedihappy_moon kız beğene beğene bitiremedin
Ahh kuzum kolay gelsinBugün iftara misafir davet ettim takıma malesef uğrayamayacağım
Sabahtan salona gittim
Yarım saat kardiyo
Yarım saat ağırlık çalıştım
Şimdi bebeğimi uyutup temizlik ve yemek olaylarına dalıcam
İnşallah akşam gözüm dönmez
çenem biraz düşükNe yazmışsın ne yazmışsn oku oku bitmedi
Merhaba şenay ben hoş geldin
kilomu niye karıştırdın şimdi öğrenci insanım ben tabi şiştimSenin kilondan naber kız söle bakım sınava hazırlanırken hava gazı gibi şişme işsindir umarım benim gibi :))
töbe estağfurulllaholan var olmayan var
Bugün iftara misafir davet ettim takıma malesef uğrayamayacağım
Sabahtan salona gittim
Yarım saat kardiyo
şeeenooo senı alıntıladm yazmadm cvp kafa gidik hemşerim sorryyy nbr hıc gorusemedk ya gecen sıızn oran gectk aklıma geldn ehehee ... kız kım gelıo ne yemek yapıcan ay cnm kac zamndr salcalı bıryan cekıo namnamBugün iftara misafir davet ettim takıma malesef uğrayamayacağım
Sabahtan salona gittim
Yarım saat kardiyo
merhaba canım :) bende kızını kocaman öptümm :)bende 25 .5yaşındayımay pardon pot mu kırdımbu arada merhaba ben nena 29 yasında olcam bu ay sonu evli 1 kız bebegı annesıyım o da 1.5 yasında ellernden oper 7 aydır bu takımın uyeseıyım 10 kg dan fazla verdım ama yolum uzun saygılar
Eşlerimiz sağ olsun çok şanslıyım nenam. Ama benimki oruçlu olduğu için ramazanda hiç dokunmuyorum kendisine bide ben evdeyim ya şimdi şanslı yani bu ramazankocam temızlık yapıo evde sımdı aradm askım hıc musaıt dılım dedı bugun klımamızda takıldı serın serın ıs yapıodr utulerımıde btrır ohhhh
Çok sağol canım şimdi uyudu valla yaAhh kuzum kolay gelsin
Olsun canım hepimiz aynı sadece vakit bulma olayı var benim bir oğlum 6 yaşında bide 4 aylık oğlum var bide konşumuzun kızı var oğlumdan 1 gün küçük bizim eve dadandı hep burda 3 çocukla koşturmacaçenem biraz düşükbende feyza canım memnun oldum :)
merhaba canım :) bende kızını kocaman öptümm :)bende 25 .5yaşındayım
Ahhh feyzoşummmm hemen diyete başla kuzummm o 8li rakamlardan nefret ediyorum benkilomu niye karıştırdın şimdi öğrenci insanım ben tabi şiştimAllahım 80 oldum nerelere gideyim benn
ne güzel evin cıvıl cıvıldır :) bu arada misafirlerin varmış şimdiden kolay gelsin :)Eşlerimiz sağ olsun çok şanslıyım nenam. Ama benimki oruçlu olduğu için ramazanda hiç dokunmuyorum kendisine bide ben evdeyim ya şimdi şanslı yani bu ramazanama markete falan çarşıya yolladım kahve falan alsın eksikler var geldipinde belki yardım isteyebilirim ama
Çok sağol canım şimdi uyudu valla ya
Olsun canım hepimiz aynı sadece vakit bulma olayı var benim bir oğlum 6 yaşında bide 4 aylık oğlum var bide konşumuzun kızı var oğlumdan 1 gün küçük bizim eve dadandı hep burda 3 çocukla koşturmaca
Eşlerimiz sağ olsun çok şanslıyım nenam. Ama benimki oruçlu olduğu için ramazanda hiç dokunmuyorum kendisine bide ben evdeyim ya şimdi şanslı yani bu ramazanama markete falan çarşıya yolladım kahve falan alsın eksikler var geldipinde belki yardım isteyebilirim ama
Olsun canım hepimiz aynı sadece vakit bulma olayı var benim bir oğlum 6 yaşında bide 4 aylık oğlum var bide konşumuzun kızı var oğlumdan 1 gün küçük bizim eve dadandı hep burda 3 çocukla koşturmaca
fitleşmezsem gitmemAhhh feyzoşummmm hemen diyete başla kuzummm o 8li rakamlardan nefret ediyorum beninşallah fit sekilde başlarsın okuluna kuzummm
Inşallah işlerini bitirene kadae uyur minik:)Eşlerimiz sağ olsun çok şanslıyım nenam. Ama benimki oruçlu olduğu için ramazanda hiç dokunmuyorum kendisine bide ben evdeyim ya şimdi şanslı yani bu ramazanama markete falan çarşıya yolladım kahve falan alsın eksikler var geldipinde belki yardım isteyebilirim ama
neyyy 40 olunca kim napsın kartlaşmış benihee senin yasın kucukmus bende dıorm kım blr kac yasnda da evlenenememekten dertli sen ne aglıosn 30 a kadr yolun var hatta 40
Canımm valla bende napim ev iş güç aynı ya evde olmanın tadını çıkarıorum birazda :) canım valla düz peynirli pita var. Fırında köfte yemeği mercimek çorbası pilav mantı z yağlı sarma salata menüm böyle eşimin babasının amcasının kızının kızı gelicekşeeenooo senı alıntıladm yazmadm cvp kafa gidik hemşerim sorryyy nbr hıc gorusemedk ya gecen sıızn oran gectk aklıma geldn ehehee ... kız kım gelıo ne yemek yapıcan ay cnm kac zamndr salcalı bıryan cekıo namnam
fitleşmezsem gitmem
regl bitsinde başlıycamgidersinn gidersin ama sen fitleş git başladın mı bakım sen diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?