Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh kuzum kolay gelsin

töbe estağfurulllah olan var olmayan var

ay pardon pot mu kırdım bu arada merhaba ben nena 29 yasında olcam bu ay sonu evli 1 kız bebegı annesıyım o da 1.5 yasında ellernden oper 7 aydır bu takımın uyeseıyım 10 kg dan fazla verdım ama yolum uzun saygılar

şeeenooo senı alıntıladm yazmadm cvp kafa gidik hemşerim sorryyy nbr hıc gorusemedk ya gecen sıızn oran gectk aklıma geldn ehehee ... kız kım gelıo ne yemek yapıcan ay cnm kac zamndr salcalı bıryan cekıo namnam

merhaba canım :) bende kızını kocaman öptümm :)bende 25 .5yaşındayım

kocam temızlık yapıo evde sımdı aradm askım hıc musaıt dılım dedı bugun klımamızda takıldı serın serın ıs yapıodr utulerımıde btrır ohhhh
Eşlerimiz sağ olsun çok şanslıyım nenam. Ama benimki oruçlu olduğu için ramazanda hiç dokunmuyorum kendisine bide ben evdeyim ya şimdi şanslı yani bu ramazan ama markete falan çarşıya yolladım kahve falan alsın eksikler var geldipinde belki yardım isteyebilirim ama
Ahh kuzum kolay gelsin
Çok sağol canım şimdi uyudu valla ya

çenem biraz düşük bende feyza canım memnun oldum :)
Olsun canım hepimiz aynı sadece vakit bulma olayı var benim bir oğlum 6 yaşında bide 4 aylık oğlum var bide konşumuzun kızı var oğlumdan 1 gün küçük bizim eve dadandı hep burda 3 çocukla koşturmaca

ne güzel evin cıvıl cıvıldır :) bu arada misafirlerin varmış şimdiden kolay gelsin :)

orucluysa zor gelır tabı ıs yapmak neyse ramazan btıo yardm eder artk şeeenommm

Inşallah işlerini bitirene kadae uyur minik:)

Canımm valla bende napim ev iş güç aynı ya evde olmanın tadını çıkarıorum birazda :) canım valla düz peynirli pita var. Fırında köfte yemeği mercimek çorbası pilav mantı z yağlı sarma salata menüm böyle eşimin babasının amcasının kızının kızı gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…