Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunler sonra cok guzel bir menu canim :)

Kızlar darbe ne demek ? biri aydınlatırsa sevinirim..
Darbe oluyor yazmışlar ne olduğunu anlamadım..
canim turk silahli kuvvetleri yonetime el koymus.
bende suan haberleri takip ediyorum...

Hoşgeldin hadin bakalim gogocuö genclere rezil olmazsın merak etme sen bu sitede kaç tane genç yolladın
:))
hedef 1.5 kg canım aldık gitti :) oluroylebazen @Fyfyfy gogo2405 fyzanur kapışalım :)
Hafin bakalım kızıştı ortalık cumaya kadar 1'5 hem takım için de güzel olur ktkımız olur :)

Kaptan benim erkek arkadaşımda da var o biyerini sakatlamıyor ama sürekli dalgın yapısı. öyle sürekli ona aldığım şeyleri kybediyor benim esyalarımı kaybediyor kredi kartlarımızı kaybetti cok zorluk yasadım bi süre... ve herseyi ben düşünmek zorunda kalıyorum anne gibi. bunun bi çözümü ilacı va yokmudur ben kafa olarak ıkı kişiyi düşünmekten yoruluyorum
Bende varım :)
Hedef 1.5 kilo verip 80.5 olmak
Hoşgeldin yaşıtım benim :))

Son düzenleme:
Akintinin rengi degisince gittim hemen özel deki Dr a o söyledi.sağlık li olsunda kızda erkek te aynı benim icinşu bol bol içiyorum günlük Pedin saglikli olmadığını duymuştum kullanmadım hiç. Sık sık çamaşırı değişiyor um

Eveeet herkese günaydın.. darbe bittiğine göre artık menümü yazabilirim..
Allah hakkımızda hayırlısını versin giden canlara da allah rahmet eylesin..

Sabah
Omlet
Yımurtalı ekmek

Öğlen patlıcan yemeği
Çorba

Ara
2 hurma
1 ceviz
4 badem

Akşam
Köfte
2 yk pilav

Ara
Kahve
(Akşam atkadaşlarla dışardaydık kahve söyledim sonra da hay allah dedim uyuyamam şimdi bütün gece.. ne yalan söyliyim öyle de oldu..)

Spor 30 days shred 2
1 yeşil

Günaydınlar. Önce 2 günlük Menümü yazayım.
Perşembe
Sabah 1 yumurta peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği

Sade kahve 1 hurma

Öğlen 1 parça tavuk taze fasulye

Akşam 1 parça tavuk yoğurtlu semizotu yemeği
1 dilim karpuz

Sade kahve 2 kuru kayısı

Su 3 lt
Spor yok

Cuma
Sabah geç kahvaltı yaptım çeyrek gözleme domates peynir zeytin

Ara sinemada yarım kutu mısır maden suyu

Akşam kaçamak yapma günüm olsun dedim en sevdiğim burger stikhouse Burger menü aldım ama yarısını zor yedim patatesi hiç yiyemedim büyük ayran içtim.
Boşuna kaçamak yaptığıma uzulsemmi yiyemedigim için sevinsemmi bilemedim resmen içim almadı

Su 3 lt
Spor yok

Kızlar merhaba
Çok yorgun hissediyorum kendimi suan ki mesajı bile çok zor yazıyorum
Dun gece yaşadığımız olaylarin etkisi galiba
İşteyim suan ama hiç bişey yapmadım bugün nerdeyse
Cok zor bir donemden geciyoruz hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ve ölen masumlara allahtan rahmet diliyorum allah ailelerine sabır versin

Herkese merhaba,
Dün gece sabaha kadar uyumadım... Çok şehidimiz var ve ne çok hain... Allahım vatanımızı korusun.. Ne zor bir sınavdayız!!! Darbe oldu diye dün perişan olduk ama çok şükür vatanı kurda yem etmeyecek milletiz biz...
Geçmişler olsun diyorum...
Yawrukush merak ettim ordaki tv kanalları ne derece nasıl bahsediyor memleketimden?

uyumak ne mümkün zaten,sabaha kadar ezanlar ,f16lar ,titreyen camlar , sabah 5 e kadar kabusu yaşadım sonra uyuyakaldım .çok şükür Rabbime kurtardı Vatanımızı .

uyumak ne mümkün zaten,sabaha kadar ezanlar ,f16lar ,titreyen camlar , sabah 5 e kadar kabusu yaşadım sonra uyuyakaldım .çok şükür Rabbime kurtardı Vatanımızı .
Allah yardım etsin hepimize bir sürü şehit var yine.

Canlarim herkese merhabalar,
Dun bende cok modsuzlastim haberlerden sonra, tablo mablo hak getire.
Bugun hem cuma hem cumartesi gununun tablosunu hazirlayacagim.
Bir suru sehidimiz var, masum insanlara oldu olanlar yine
Allahim rahmet etsin...
Canlarim bugun odul ogunu yapabilirsiniz.Yani dilediginiz seyi dilediginiz gibi yiyebilirsiniz bir ogun.
Birde 2. takimla bu cuma gunude yarismamiz olsun dedik cunku 2 takimimizinda durumu kotuydu epey.
O yuzden sizlerden ricam 2. takima dostane, tatli ziyaretler yaparak rekabeti korukleyelim.
Ve artik diyet-spor modumuza tamamen donelim guzeller..
Dun hepiniz cok uzuldunuz, aklim hep sizlerdeydi, Rabbim bir daha yasatmasin..
Simdi kahvalti hazirlayayim, sonra yine gelecegim.
Haftasonunuz guzel gecsin canlarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…