gunler sonra cok guzel bir menu canim :)Menüm
Sabah
1 bardak elma sirkeli su
domates
Öğlen
et kavurma
domates
karpuz
Ara
4 küçük elma
yoğurt
Akşam
1 domates, 1 biber dolması
yoğurt
karpuz
3 litre su
1 fincan yeşilçay
1.5 fincan çay
Az oldu ama yürüdüm bugün biraz..
canim turk silahli kuvvetleri yonetime el koymus.Kızlar darbe ne demek ? biri aydınlatırsa sevinirim..
Darbe oluyor yazmışlar ne olduğunu anlamadım..
gunler sonra cok guzel bir menu canim :)
canim turk silahli kuvvetleri yonetime el koymus.
bende suan haberleri takip ediyorum...
Hoşgeldin hadin bakalim gogocuö genclere rezil olmazsın merak etme sen bu sitede kaç tane genç yolladın
Hafin bakalım kızıştı ortalık cumaya kadar 1'5 hem takım için de güzel olur ktkımız olur :)
yok canim esimde hiperaktivite rahatsizligi var, hep dikkatsiz, hep dalgin.
Daha 3 hafta once ayak parmagini kirdi, bu sabahta ben kahvalti hazirliyordum, oda dusa girmek istemis.
Dusa daha adimini atarken gum diye dustu, sese kosup gittim, dusakabinin cami kirildi, ayagini vurdu.
Gecen sene omzu cikmisti omzunun ustune dustu epey korktuk.
Sirti yaralandi, heryerine buz koyduk, epey agir bir agri kesici icti, yarim gun calisip gelecek..
cok dikkatsiz Akindan cok onun icin endiseleniyorum.
daha 2 gun oncede garajdan cikarken arabasini carpti
2. cocugum gibi...
Hoşgeldin yaşıtım benim :))Bende varım :)
Hedef 1.5 kilo verip 80.5 olmak
Akintinin rengi degisince gittim hemen özel deki Dr a o söyledi.sağlık li olsunda kızda erkek te aynı benim icincanim bol sivi ic demetin dedigi gibi, kuru sogan ye..
belki bir ilac takviyeside verir doktorun pazartesi gini hemencecik gecer insallah.
gunluk ped kullanma canim.
oyy oyyy oyy ben hissetmistim kuzum hayirli olsun pasaniz, Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin.
bu hafta o 1 kilo arti fazlasi gidecek gidecek Senayimmm
ne zaman gideceksin kuzum doktora, ihmal etme, cocuklar, es, ev her sey sana bakiyor...
haftaya artilar gider yuzumuz guler canim
Canım birazcık bayramda kaçırdım oda gitmiyor:)Mavişim çok koşturunca çok mu kaçıyor acaba :)) Neyse haftaya inşallah en azından çok fark yok
Inşallah kuzumolsun canım ,haftaya verirsin sende
Ramazandan sonra bi türlü düzen oturtamadım kuzum yaacanim aksam yemek yememissin, ac kalma..
Bilmem ki kuzum :) bu ara gel git yaşıyorum bazen hiç bişi yiyesin gelmiyor :)Günaydın canım, akşam o kadarcık yemeyle nasıl durdun:))
uyumak ne mümkün zaten,sabaha kadar ezanlar ,f16lar ,titreyen camlar , sabah 5 e kadar kabusu yaşadım sonra uyuyakaldım .çok şükür Rabbime kurtardı Vatanımızı .Herkese merhaba,
Dün gece sabaha kadar uyumadım... Çok şehidimiz var ve ne çok hain... Allahım vatanımızı korusun.. Ne zor bir sınavdayız!!! Darbe oldu diye dün perişan olduk ama çok şükür vatanı kurda yem etmeyecek milletiz biz...
Geçmişler olsun diyorum...
Yawrukush merak ettim ordaki tv kanalları ne derece nasıl bahsediyor memleketimden?
Herkese merhaba,
Dün gece sabaha kadar uyumadım... Çok şehidimiz var ve ne çok hain... Allahım vatanımızı korusun.. Ne zor bir sınavdayız!!! Darbe oldu diye dün perişan olduk ama çok şükür vatanı kurda yem etmeyecek milletiz biz...
Geçmişler olsun diyorum...
Yawrukush merak ettim ordaki tv kanalları ne derece nasıl bahsediyor memleketimden?
Allah yardım etsin hepimize bir sürü şehit var yine.uyumak ne mümkün zaten,sabaha kadar ezanlar ,f16lar ,titreyen camlar , sabah 5 e kadar kabusu yaşadım sonra uyuyakaldım .çok şükür Rabbime kurtardı Vatanımızı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?