- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
tesekkur ederim :)cok cok guzel gitmis canim, aynen boyle devam,tebrik ederim
sanada Fatimem
oy oy oyyyy bu hafta elimizi sallasak artiya denk geliyoruz, saglik olsun, haftaya toparlayacagiz Nenacim
ahh maras vahh maras
haftaya guzel bir bildirim gelir senden canim, eminim
cok artin yok sukur ablacim haftaya guzelce eksilir
tebriklerr canim, citir gelin adayi
arti degilsin ya kuzum sabit bile mutlu ediyor bu hafta beni
hic sorun degil kuzum
dun bende senin gibiydim canim, yemekle ugrasma hic, kendini dinlendirmeye bak kuzum...
ellerine saglik Ebrum
bencede yeterde aptallik yapip hedef kilomu 45 demeseydim simdi mezundum :))Kız arzum ne zaman mezunsun yaw valla günah ben 49 kiloydum çok uzun zaman 1.52 boyum var çok zayıf gezerdim etrafta senin boy az daha uzun ve 48 gördün yeter bence ???
Evet cnm çok üzgünüm hala. Çok şükür dik durduk Allah vatan hainlerine fırsat vermesin yaralılara şifa ölmüşlerimize cennet mekan inşallah... Kardeşi kardeşe kırdıranlara lanet olsun !!!!uyumak ne mümkün zaten,sabaha kadar ezanlar ,f16lar ,titreyen camlar , sabah 5 e kadar kabusu yaşadım sonra uyuyakaldım .çok şükür Rabbime kurtardı Vatanımızı .
Ahh şehitler yüzlerce eve ateş düştü yüzlerce yaralı...Allah yardım etsin hepimize bir sürü şehit var yine.
Arzu bu çok yanlış bir durum. Bu böyle olmamalı. Ortada yanlış bir şey varsa düzeltilmeli. Senin boyunda ve yaşında birinin ideal kilosu minimum 50 olmalı ne 45 i??? Sen sağlığını tehlikeye sokuyorsun yemişim yanlış beyanını... Yeter bırak burda sen diyetisyene gidip ölçüm aldır bak kas kaybın oluyorsa telafisi zor sağlık sorununa dönüşebilir... Haddimi aşmak istememem amabencede yeterde aptallik yapip hedef kilomu 45 demeseydim simdi mezundum :))
Merhaba canım ben çok küçük bir ödül yaptım bu sefer sıkı kararlıyım inşallah bozmadan devam...Canlarim herkese merhabalar,
Dun bende cok modsuzlastim haberlerden sonra, tablo mablo hak getire.
Bugun hem cuma hem cumartesi gununun tablosunu hazirlayacagim.
Bir suru sehidimiz var, masum insanlara oldu olanlar yine
Allahim rahmet etsin...
Canlarim bugun odul ogunu yapabilirsiniz.Yani dilediginiz seyi dilediginiz gibi yiyebilirsiniz bir ogun.
Birde 2. takimla bu cuma gunude yarismamiz olsun dedik cunku 2 takimimizinda durumu kotuydu epey.
O yuzden sizlerden ricam 2. takima dostane, tatli ziyaretler yaparak rekabeti korukleyelim.
Ve artik diyet-spor modumuza tamamen donelim guzeller..
Dun hepiniz cok uzuldunuz, aklim hep sizlerdeydi, Rabbim bir daha yasatmasin..
Simdi kahvalti hazirlayayim, sonra yine gelecegim.
Haftasonunuz guzel gecsin canlarim:)
iyi yapmissin canim kafa dagitmak lazim...Selamlar kızlar arkadasımın yanına geldim ben de
az kaldi kuzum seni mezun ederiz bu hafta:)bencede yeterde aptallik yapip hedef kilomu 45 demeseydim simdi mezundum :))
canim ara ogunlerin ve menun gayet guzel olmus.bugün menüm
sabah:
1haşlanmış yumurta
2zeytin
1ilim tb ekmeği
domates
1kk peynir
ara:1 paket etiform
1 bardak süt
öğlen:
3kaşık patlıcan yemeği
yoğurt
1dilim tb ekmeği
tavuk
domates
akşam:
4 kaşık kuru fasulye
yoğurt
1dilim tb ekmeği
2kaşık bulgur pilavı
akşam 8.,9 gibi : 1 bardak süt +1 tane eti form bisküvi
2 litre su
Yawrukush
sanki birisi dun sporlarimi arttiracagim diye soz vermisti, kimdi cikaramadim:))
canim yanlis hatirlamiyorsam 48.5 kilo ile mezun ediyorduk Arzuyu, yani bu hafta mezun olur.Evet cnm çok üzgünüm hala. Çok şükür dik durduk Allah vatan hainlerine fırsat vermesin yaralılara şifa ölmüşlerimize cennet mekan inşallah... Kardeşi kardeşe kırdıranlara lanet olsun !!!!
Ahh şehitler yüzlerce eve ateş düştü yüzlerce yaralı...
Arzu bu çok yanlış bir durum. Bu böyle olmamalı. Ortada yanlış bir şey varsa düzeltilmeli. Senin boyunda ve yaşında birinin ideal kilosu minimum 50 olmalı ne 45 i??? Sen sağlığını tehlikeye sokuyorsun yemişim yanlış beyanını... Yeter bırak burda sen diyetisyene gidip ölçüm aldır bak kas kaybın oluyorsa telafisi zor sağlık sorununa dönüşebilir... Haddimi aşmak istememem amaYawrukush senin fikrin ne kaptan? Arzu bence tam durumu bilmeden düşük kilo hedefi vermiş. Ne yani devam edecek mi illa zayıflamaya ??
evet canim bizde kalktik hemen kanallari actik, tbmmdeki konusmalari dinledik.Merhaba canım ben çok küçük bir ödül yaptım bu sefer sıkı kararlıyım inşallah bozmadan devam...
Sorma o kdar içim şiştiki bugün her izlediğim haberde evlatlarıma sarılıp ağladım. Eşim tv kapattı sosyal medya yasakladı alt üst olduk. Binlerce masum insan perişan oldu. Dünyaya rezil olduk. Allah izin verirse bu 3 kuruş etmez hayvan dicem yeminle sokak hayvanlarına hakaret olacak bilmem kimlere yedirtmeyiz vatanımızı
Bir paket eti form fazla kuzum.bugün menüm
sabah:
1haşlanmış yumurta
2zeytin
1ilim tb ekmeği
domates
1kk peynir
ara:1 paket etiform
1 bardak süt
öğlen:
3kaşık patlıcan yemeği
yoğurt
1dilim tb ekmeği
tavuk
domates
akşam:
4 kaşık kuru fasulye
yoğurt
1dilim tb ekmeği
2kaşık bulgur pilavı
akşam 8.,9 gibi : 1 bardak süt +1 tane eti form bisküvi
2 litre su
Yawrukush
bizde canim dunden beri gozumuz hep haberlerde, insallah bir daha boylesi bir aci yasanmazKızlar ilk olarak hepimize allah sabır versin açıkçası tvye yapıstım kaldım yazamadım
canim aynen anlattiklarini bizde yasiyoruz kredi kartlarimizi mi kaybetmedik, iki kez alyansini kaybetti esim vs vs say say bitmez..Hoşgeldin hadin bakalim gogocuö genclere rezil olmazsın merak etme sen bu sitede kaç tane genç yolladın
:))
Hafin bakalım kızıştı ortalık cumaya kadar 1'5 hem takım için de güzel olur ktkımız olur :)
Kaptan benim erkek arkadaşımda da var o biyerini sakatlamıyor ama sürekli dalgın yapısı. öyle sürekli ona aldığım şeyleri kybediyor benim esyalarımı kaybediyor kredi kartlarımızı kaybetti cok zorluk yasadım bi süre... ve herseyi ben düşünmek zorunda kalıyorum anne gibi. bunun bi çözümü ilacı va yokmudur ben kafa olarak ıkı kişiyi düşünmekten yoruluyorum
Hoşgeldin yaşıtım benim :))
canim bu cumanin mi cumartesinin mi menusu?Hdi bakalım geleliö menüme bakalım ceza var mı
Sabah
Yarım yumurtalı ekmek
1cay kasıgı bal
1dilim peynir
3tane zeytin
Öğlen
1porsiyon kuru fasulye
Ara
Yarım gözleme
Aksam
3 çatal patlıcan yemeği
1dilim karpuz
1saat yüzme
20dk yürüyüs
En az 2 litre su
anladim canim benim, cok iyi yapiyorsun sIk sIk degistir camasirini, gececek insallah cabucak..Akintinin rengi degisince gittim hemen özel deki Dr a o söyledi.sağlık li olsunda kızda erkek te aynı benim icinşu bol bol içiyorum günlük Pedin saglikli olmadığını duymuştum kullanmadım hiç. Sık sık çamaşırı değişiyor um
cok guzel menu canim benim:)Eveeet herkese günaydın.. darbe bittiğine göre artık menümü yazabilirim..
Allah hakkımızda hayırlısını versin giden canlara da allah rahmet eylesin..
Sabah
Omlet
Yımurtalı ekmek
Öğlen patlıcan yemeği
Çorba
Ara
2 hurma
1 ceviz
4 badem
Akşam
Köfte
2 yk pilav
Ara
Kahve
(Akşam atkadaşlarla dışardaydık kahve söyledim sonra da hay allah dedim uyuyamam şimdi bütün gece.. ne yalan söyliyim öyle de oldu..)
Spor 30 days shred 2
1 yeşil
odulun afiyet olsun ablam :)Günaydınlar. Önce 2 günlük Menümü yazayım.
Perşembe
Sabah 1 yumurta peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
Sade kahve 1 hurma
Öğlen 1 parça tavuk taze fasulye
Akşam 1 parça tavuk yoğurtlu semizotu yemeği
1 dilim karpuz
Sade kahve 2 kuru kayısı
Su 3 lt
Spor yok
Cuma
Sabah geç kahvaltı yaptım çeyrek gözleme domates peynir zeytin
Ara sinemada yarım kutu mısır maden suyu
Akşam kaçamak yapma günüm olsun dedim en sevdiğim burger stikhouse Burger menü aldım ama yarısını zor yedim patatesi hiç yiyemedim büyük ayran içtim.
Boşuna kaçamak yaptığıma uzulsemmi yiyemedigim için sevinsemmi bilemedim resmen içim almadı
Su 3 lt
Spor yok
canim yogunsun ya o yuzden, bugunden itibaren bir duzen kurarsin bir tanem..Ramazandan sonra bi türlü düzen oturtamadım kuzum yaa
evet canim hepimiz cok uzulduk, bir daha tekrari yasanmaz insallah..Kızlar merhaba
Çok yorgun hissediyorum kendimi suan ki mesajı bile çok zor yazıyorum
Dun gece yaşadığımız olaylarin etkisi galiba
İşteyim suan ama hiç bişey yapmadım bugün nerdeyse
Cok zor bir donemden geciyoruz hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ve ölen masumlara allahtan rahmet diliyorum allah ailelerine sabır versin
canim haberler durumun sebebi belirsiz diyor..Herkese merhaba,
Dün gece sabaha kadar uyumadım... Çok şehidimiz var ve ne çok hain... Allahım vatanımızı korusun.. Ne zor bir sınavdayız!!! Darbe oldu diye dün perişan olduk ama çok şükür vatanı kurda yem etmeyecek milletiz biz...
Geçmişler olsun diyorum...
Yawrukush merak ettim ordaki tv kanalları ne derece nasıl bahsediyor memleketimden?
canim hepimiz cok uzulduk biraz morale ihtiyacimiz var toplum olarak..uyumak ne mümkün zaten,sabaha kadar ezanlar ,f16lar ,titreyen camlar , sabah 5 e kadar kabusu yaşadım sonra uyuyakaldım .çok şükür Rabbime kurtardı Vatanımızı .
Oo iyi o zaman sevindim canım benim hedef 49 ben kaç kg da mezun olabilirim ??canim yanlis hatirlamiyorsam 48.5 kilo ile mezun ediyorduk Arzuyu, yani bu hafta mezun olur.
mezuniyetten sonrada 1-2 kilo kadar alabilir yine ideal kilosu 50 olur canim.
45 olmadam mezun edecegiz, hedef kilosunun %90ina ulastiginda mezun oluyor canim, 45i beklemeyecegiz..
Ahhh biliyoruz nedenini de varsın yabancı tv bilinmiyor desin.... Allahım sen koru vatanımızı şu dökülen kanlar şehitler içinevet canim bizde kalktik hemen kanallari actik, tbmmdeki konusmalari dinledik.
insallah birdaha yasanmaz canim.
suan yabanci basinda henuz Turkiyede ki olaylarin sebebi nedir bilinmiyor seklinde yer aliyor ulkemiz.
sosyal medyadan uzak durmakta fayda var...
hiç içimden gelmedi özgecimsanki birisi dun sporlarimi arttiracagim diye soz vermisti, kimdi cikaramadim:))
öylemi abla , ben 1 ara öğüne göre hazırlanmış bunlar diye biliyorum yanlışmı biliyorum ozaman ? bir daha yarısını yerim ozaman :)Bir paket eti form fazla kuzum.
aynen hayvanlara hakaret olur ...Merhaba canım ben çok küçük bir ödül yaptım bu sefer sıkı kararlıyım inşallah bozmadan devam...
Sorma o kdar içim şiştiki bugün her izlediğim haberde evlatlarıma sarılıp ağladım. Eşim tv kapattı sosyal medya yasakladı alt üst olduk. Binlerce masum insan perişan oldu. Dünyaya rezil olduk. Allah izin verirse bu 3 kuruş etmez hayvan dicem yeminle sokak hayvanlarına hakaret olacak bilmem kimlere yedirtmeyiz vatanımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?