Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tesekkur ederim :)

Kız arzum ne zaman mezunsun yaw valla günah ben 49 kiloydum çok uzun zaman 1.52 boyum var çok zayıf gezerdim etrafta senin boy az daha uzun ve 48 gördün yeter bence ???
bencede yeterde aptallik yapip hedef kilomu 45 demeseydim simdi mezundum :))

bugün menüm
sabah:
1haşlanmış yumurta
2zeytin
1ilim tb ekmeği
domates
1kk peynir

ara:1 paket etiform
1 bardak süt

öğlen:
3kaşık patlıcan yemeği
yoğurt
1dilim tb ekmeği
tavuk
domates

akşam:
4 kaşık kuru fasulye
yoğurt
1dilim tb ekmeği
2kaşık bulgur pilavı

akşam 8.,9 gibi : 1 bardak süt +1 tane eti form bisküvi

2 litre su
Yawrukush

uyumak ne mümkün zaten,sabaha kadar ezanlar ,f16lar ,titreyen camlar , sabah 5 e kadar kabusu yaşadım sonra uyuyakaldım .çok şükür Rabbime kurtardı Vatanımızı .
Evet cnm çok üzgünüm hala. Çok şükür dik durduk Allah vatan hainlerine fırsat vermesin yaralılara şifa ölmüşlerimize cennet mekan inşallah... Kardeşi kardeşe kırdıranlara lanet olsun !!!!

Allah yardım etsin hepimize bir sürü şehit var yine.
Ahh şehitler yüzlerce eve ateş düştü yüzlerce yaralı...
bencede yeterde aptallik yapip hedef kilomu 45 demeseydim simdi mezundum :))
Arzu bu çok yanlış bir durum. Bu böyle olmamalı. Ortada yanlış bir şey varsa düzeltilmeli. Senin boyunda ve yaşında birinin ideal kilosu minimum 50 olmalı ne 45 i??? Sen sağlığını tehlikeye sokuyorsun yemişim yanlış beyanını... Yeter bırak burda sen diyetisyene gidip ölçüm aldır bak kas kaybın oluyorsa telafisi zor sağlık sorununa dönüşebilir... Haddimi aşmak istememem ama Yawrukush senin fikrin ne kaptan? Arzu bence tam durumu bilmeden düşük kilo hedefi vermiş. Ne yani devam edecek mi illa zayıflamaya ??

Merhaba canım ben çok küçük bir ödül yaptım bu sefer sıkı kararlıyım inşallah bozmadan devam...
Sorma o kdar içim şiştiki bugün her izlediğim haberde evlatlarıma sarılıp ağladım. Eşim tv kapattı sosyal medya yasakladı alt üst olduk. Binlerce masum insan perişan oldu. Dünyaya rezil olduk. Allah izin verirse bu 3 kuruş etmez hayvan dicem yeminle sokak hayvanlarına hakaret olacak bilmem kimlere yedirtmeyiz vatanımızı

canim ara ogunlerin ve menun gayet guzel olmus.
menulerin her gecen gun guzellesiyor:)

canim yanlis hatirlamiyorsam 48.5 kilo ile mezun ediyorduk Arzuyu, yani bu hafta mezun olur.
mezuniyetten sonrada 1-2 kilo kadar alabilir yine ideal kilosu 50 olur canim.
45 olmadam mezun edecegiz, hedef kilosunun %90ina ulastiginda mezun oluyor canim, 45i beklemeyecegiz..

evet canim bizde kalktik hemen kanallari actik, tbmmdeki konusmalari dinledik.
insallah birdaha yasanmaz canim.
suan yabanci basinda henuz Turkiyede ki olaylarin sebebi nedir bilinmiyor seklinde yer aliyor ulkemiz.
sosyal medyadan uzak durmakta fayda var...

Bir paket eti form fazla kuzum.

Kızlar ilk olarak hepimize allah sabır versin açıkçası tvye yapıstım kaldım yazamadım
bizde canim dunden beri gozumuz hep haberlerde, insallah bir daha boylesi bir aci yasanmaz

canim aynen anlattiklarini bizde yasiyoruz kredi kartlarimizi mi kaybetmedik, iki kez alyansini kaybetti esim vs vs say say bitmez..
aslinda psikiatrik ilaci varmis ancak bizde , doktorda pek sicak yaklasmadik ilaclara.
oyuzden kan degerlerine bakildi.
bir kac degeri detayli incelenecek belki kan degerleriyle bu sorunu hallederiz dedi doktor.
bir sonuca ulasirsak mutlaka haber veririm sana.

canim bu cumanin mi cumartesinin mi menusu?

anladim canim benim, cok iyi yapiyorsun sIk sIk degistir camasirini, gececek insallah cabucak..

cok guzel menu canim benim:)

odulun afiyet olsun ablam :)

Ramazandan sonra bi türlü düzen oturtamadım kuzum yaa
canim yogunsun ya o yuzden, bugunden itibaren bir duzen kurarsin bir tanem..

evet canim hepimiz cok uzulduk, bir daha tekrari yasanmaz insallah..

canim haberler durumun sebebi belirsiz diyor..
sadece yasanan olaylar gosteriliyor haberlerde..

uyumak ne mümkün zaten,sabaha kadar ezanlar ,f16lar ,titreyen camlar , sabah 5 e kadar kabusu yaşadım sonra uyuyakaldım .çok şükür Rabbime kurtardı Vatanımızı .
canim hepimiz cok uzulduk biraz morale ihtiyacimiz var toplum olarak..

Oo iyi o zaman sevindim canım benim hedef 49 ben kaç kg da mezun olabilirim ??

Ahhh biliyoruz nedenini de varsın yabancı tv bilinmiyor desin.... Allahım sen koru vatanımızı şu dökülen kanlar şehitler için

aynen hayvanlara hakaret olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…