Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bikaç gündür yeme canavarı yutmuş gibiydim refiktenmis tabii olayların yaşattığı streside sayarsak az bile unutmuşum. Dünkü menumude unutmuşum yine. Yazayım şimdi.
Cumartesi sabah geç kalktım 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık yumurta

Ara 1 top limonlu dondurma

Akşam 1 kepçe çorba 1 biber dolması cacık birkaç dilim fırında kabak

Sade kahve 1 kare bitter

Su 3 lt
Spor 3 saatten fazla çarşıda gezdik adımsayar olsaydı 10000 adımı geçmiştir.

canım bitter çekti :)bi başlasam hepsini yerim diye almıyorum :)

Susma konuş sen bakayım kuzucan

Evet herhalde ama bu haksızlık gezmeyin gelin nöbet tutalım

Muhtemelen yarın tam olarak başlar neyseki evde olucam
zaten 24 saat nöbetten sonra 24 saatte uyursun farkında bile olmazsın :)nöbet mi ehü ühü kem kümmm ney ne dedin duyamadım

ayyyy keşke gelsen ,ne güzel takılırız senle , :)): canım kas gevşetici krem felan alsan bizde var ordan biliyorum çok iyi gelir

Biz takılsak sonra takıma almazlar bizi, beraber yeyip kaç kilo oluruz kim bilir

Var evde öyle birşey, ama krem değil yağ.. iğreniyorum öyle şeylerden yoksa annem kaç kere dedi sür diye.. bakalım durum vahim olursa sürcem mecbur :) ama git gide azalıyor sanki

Dahlia_ ailede ne sıkıntın var

Büyük birşey yok da ufak tefek sorunlar diyelim.. ama bana herşey büyük görünüyor nedense çok sıkılıyorum sanırım ondan

Canım ya.. o saatte beni kimse uyandıramaz diye düşünüyorum
Allah kolaylık versin, en zor meslek annelik sanırım :)

Çok sağol canım.. Daha iyiyim şimdi..
Öyle, biraz zaman ve sabır lazım, geçiyor hepsi..

kaç saat oldu daha tamamen geçmedi mi,sen bayağı strese girmişsin canım ya...bi bitki çayı felan içte sakinleş ,olmadı komedi flmi izle kendini rahatlatmaya, gevşemeye çalış .

kaç saat oldu daha tamamen geçmedi mi,sen bayağı strese girmişsin canım ya...bi bitki çayı felan içte sakinleş ,olmadı komedi flmi izle kendini rahatlatmaya, gevşemeye çalış .

Yok ya ne geçmesi, dün bütün gün boynum eğri gezdim, günün gecesi malumm kaç kere uyandım bilmiyorum, sabahtan kötüydü ama şimdi geçiyor gibi.. hafif tutulmalar oldu ama bu kadarını ilk kez yaşıyorum.. akşama kadar geçse de uyusam bari, uykusuzummm :))

geçer inşallah canım benim ...bu halde yatması da zor haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…