nöbetten sonra olsa bari ,bütün gün ayaktasın çok zor olurReglim başlıycak bi kaç gün vardı ama neyse erken olsun iyi olur ağustosun başında tatile gitcez inşallah.
canım bitter çekti :)bi başlasam hepsini yerim diye almıyorum :)Bikaç gündür yeme canavarı yutmuş gibiydim refiktenmis tabii olayların yaşattığı streside sayarsak az bile unutmuşum. Dünkü menumude unutmuşum yine. Yazayım şimdi.
Cumartesi sabah geç kalktım 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık yumurta
Ara 1 top limonlu dondurma
Akşam 1 kepçe çorba 1 biber dolması cacık birkaç dilim fırında kabak
Sade kahve 1 kare bitter
Su 3 lt
Spor 3 saatten fazla çarşıda gezdik adımsayar olsaydı 10000 adımı geçmiştir.
Susma konuş sen bakayım kuzucanen çok ben konuşuyorum millet benden bıktı diye sustum artık
Evet herhalde ama bu haksızlık gezmeyin gelin nöbet tutalımgogo2405 bugün hafta sonuya geziyorlar heralde :)
Muhtemelen yarın tam olarak başlar neyseki evde olucamnöbetten sonra olsa bari ,bütün gün ayaktasın çok zor olur
zaten 24 saat nöbetten sonra 24 saatte uyursun farkında bile olmazsın :)nöbet mi ehü ühü kem kümmm ney ne dedin duyamadımSusma konuş sen bakayım kuzucan
Evet herhalde ama bu haksızlık gezmeyin gelin nöbet tutalım
Muhtemelen yarın tam olarak başlar neyseki evde olucam
Antalya Side diye düşündük nasipsegogo2405 abla tatil nereye :)
ohh ohhh missAntalya Side diye düşündük nasipse
ayyyy keşke gelsen ,ne güzel takılırız senle , :)): canım kas gevşetici krem felan alsan bizde var ordan biliyorum çok iyi gelir
Dahlia_ ailede ne sıkıntın var
Saat sabahin 4 bucugu Akinin cis vakasiyla uyandim ve hala uyuyamadim..
Ahh ahh nerde benim bu uykum..
gogo2405 gonca ablam, iyi nobetler, Allah kolaylik versin.
fyzanur kilolar gidiyor ha kuzum cok sevindim :)
Dahlia_ gecmis olsun gulum, dinlen bugun firsat buldukca.Sorunlar - sIkIntilar hep oluyor insan hayatinda herkesin farkli farkli iste..Allah ferahlik versin canim, safaginiz gibi azalsin stresin insallah..
Ben yine doneyim yataga off off uyumam lazim, optum sekerler:)
kaç saat oldu daha tamamen geçmedi mi,sen bayağı strese girmişsin canım ya...bi bitki çayı felan içte sakinleş ,olmadı komedi flmi izle kendini rahatlatmaya, gevşemeye çalış .Biz takılsak sonra takıma almazlar bizi, beraber yeyip kaç kilo oluruz kim bilir
Var evde öyle birşey, ama krem değil yağ.. iğreniyorum öyle şeylerden yoksa annem kaç kere dedi sür diye.. bakalım durum vahim olursa sürcem mecbur :) ama git gide azalıyor sanki
Büyük birşey yok da ufak tefek sorunlar diyelim.. ama bana herşey büyük görünüyor nedenseçok sıkılıyorum sanırım ondan
Canım ya.. o saatte beni kimse uyandıramaz diye düşünüyorum
Allah kolaylık versin, en zor meslek annelik sanırım :)
Çok sağol canım.. Daha iyiyim şimdi..
Öyle, biraz zaman ve sabır lazım, geçiyor hepsi..
kaç saat oldu daha tamamen geçmedi mi,sen bayağı strese girmişsin canım ya...bi bitki çayı felan içte sakinleş ,olmadı komedi flmi izle kendini rahatlatmaya, gevşemeye çalış .
geçer inşallah canım benim ...bu halde yatması da zor haklısınYok ya ne geçmesi, dün bütün gün boynum eğri gezdim, günün gecesi malumm kaç kere uyandım bilmiyorum, sabahtan kötüydü ama şimdi geçiyor gibi.. hafif tutulmalar oldu ama bu kadarını ilk kez yaşıyorum.. akşama kadar geçse de uyusam bari, uykusuzummm :))
geçer inşallah canım benim ...bu halde yatması da zor haklısın
yok kız okadar dursam beyin kanaması geçiririmİnşaAllah canım.. Geceki halim tam bir komediydi :))
Sen ben gittiğimden beri burda mısınn ?? :))
yok kız okadar dursam beyin kanaması geçiririm
senin gevşemekten başka çaren yok ,ya da kas gevşetici krem al ,geçince duş alırsın kokusu gider . çekilmez böyleBen şimdi fenalık geçircem ama
Sen bi papatya çayı demle iç canım.Ben şimdi fenalık geçircem ama
hem nöbet hem spor maşallahAyy spor yaptık nöbet arkadaşımla bayan personelide ayarttik üçümüz birlikte oh mis ter aktı totomuzdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?