senin gevşemekten başka çaren yok ,ya da kas gevşetici krem al ,geçince duş alırsın kokusu gider . çekilmez böyle
taaa ordan kim bulacak kız ,ben bakıyımbi çıkıyor muYok canım ondan değil sinirim bozuldu... Bayağı azaldı ağrım, geçti geçecek yani...
Bir ara takımda kızlara göstermek için profil resmine kendi resmimi koydum, şimdi kızlar yazmış google-da nickini yazınca eski resimler de çıkıyor diye.. Bir de onun için stres yaptım..
Sen bi papatya çayı demle iç canım.
taaa ordan kim bulacak kız ,ben bakıyımbi çıkıyor mu
bende bulamadım sadece şuanki foton çıkıyor ,Ben baktım kaç kere bulamadım.. sanırım uzun süre tutmadığım için.. bir kaç dakikalık koydum ben çünkü..
bende bulamadım sadece şuanki foton çıkıyor ,
senin profil geçmişine de baktım bende görülmüyor eskiler :)Bende eski profil resimlerim de çıkıyor, onları da açınca şimdiki resim oluyor..
Çok şükür rahatladım biraz..
senin profil geçmişine de baktım bende görülmüyor eskiler :)
korkma hele bu akovser ismiyle kim bulacak seni aynen :)Çok şükür :)
Gerçi beni kim nereden bulsun, burada olduğum kimin aklına gelir ki.. ama yine rahat olamadım işte, çok şükür kaç kere baktım bulamadım.. diğerleri var da, o yok..
korkma hele bu akovser ismiyle kim bulacak seni aynen :)
Ne sordun ki canım kaçırdım mı ben.
yok abla saçma oldu diye sildim :) orda rahat duş alabiliyomusunuz gibi bir şey sormuştum :)Ne sordun ki canım kaçırdım mı ben.
yok abla saçma oldu diye sildim :) orda rahat duş alabiliyomusunuz gibi bir şey sormuştum :)
Yok saçma olmamış duş var ama ben rahat edemem üstümü değiştirdim silinip parfüm falan. Yarın eve gider gitmez alırım duşyok abla saçma oldu diye sildim :) orda rahat duş alabiliyomusunuz gibi bir şey sormuştum :)
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA - CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - - Mavibocuk - - - - - - - melinda23 - - - - - - - abesle_istigal - - - - - - haeshin - 100IA - - - - - gogo2405 ODUL DINLENME - - - - - - tiffany20 - - - - - happy_moon 100IA ODUL 100S - - - - - AKovser - - - - - - KarKralicesi - - - - - - - fyfyfy - - - - - - Ollalla - - - - - edsofi - - - - - - - zey zey - - - - - - - saricicek - - - - - - - fyzanur - - - - - oluroylebazen 10DK Y - - - - - engindenizz - - - - - - - hilositko - - - - - - - kitabi - - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
evet canim haberin yok muydu hamileyim :)
esim bu carsamba doktora gidecek sonuctan seni haberdar edecegim.
buarada bu saatte neden uyumuyorsun?
Neden yrın tartı günü kiKilo durumun ne alemde ?
Yarın tartı günü, bakalım azıcık da olsa eksi var mı
Neden yrın tartı günü ki
Yanlış yere mi bakıyorum ben acaba beynim yandı denizden geldim
Doğru yerdesin pazartesi de tartiliyoruz.Neden yrın tartı günü ki
Yanlış yere mi bakıyorum ben acaba beynim yandı denizden geldim
nasıl yarın tartı günü ? cuma değil mi tartı günü....Kilo durumun ne alemde ?
Yarın tartı günü, bakalım azıcık da olsa eksi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?