Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

170 küsürler dün gibi aklımda zaman ne çabuk geçti . ben iyiyim canımda sen kötüymüşsün . bişeye mi canın sıkıldıda boynun tutuldu ?

Sormaa benim dee
Nasıl oldu, neden tutuldu ben de anlamadım, ufaktan ağrımaya başladı sonrası malum :) bir boynum tutuldu sağ tarafım felç oldu sanki

hadiya bilmiyodum ki , niye yazıyonuz yaşlarımızı çok ayıp çoookkk :)):

Neresi ayıpp

kız o stresten ya da bişeye canın sıkıldığında oluyor genelde , geçtimi şimdi

Stresin, sıkıntının ortasında yaşıyorum resmen, çok normal o zaman benimki
Hafifledi biraz, ama başımı pek hareket ettiremiyorum henüz :/

Neresi ayıpp

Stresin, sıkıntının ortasında yaşıyorum resmen, çok normal o zaman benimki
Hafifledi biraz, ama başımı pek hareket ettiremiyorum henüz :/
pc de harekete gerek yok zaten :)sap gibi karşıya bakıyorum ben okadarrr :) niye stresin ortasındasın canım , asker yolu beklemeyi mi kast ediyosun başka bişey mi var ?

pc de harekete gerek yok zaten :)sap gibi karşıya bakıyorum ben okadarrr :) niye stresin ortasındasın canım , asker yolu beklemeyi mi kast ediyosun başka bişey mi var ?

Öyle de hareketsiz kalınca daha beter oluyor :))
Daha önce hiç böyle tutulduğunu görmemiştim, dünden beri annemler yavaş yavaş hareket ettir yoksa daha kötü olur diyorlar da yapamıyorum, çocuk gibi ağrıyor deyip duruyorum :))

Asker bir yandan, ailevi sıkıntılar bir yandan.. Alıp başımı kaçmak istiyorum :)) size geleyim mi ?

ayyyy keşke gelsen ,ne güzel takılırız senle , :)): canım kas gevşetici krem felan alsan bizde var ordan biliyorum çok iyi gelir

Saat sabahin 4 bucugu Akinin cis vakasiyla uyandim ve hala uyuyamadim..
Ahh ahh nerde benim bu uykum..
gogo2405 gonca ablam, iyi nobetler, Allah kolaylik versin.
fyzanur kilolar gidiyor ha kuzum cok sevindim :)
Dahlia_ gecmis olsun gulum, dinlen bugun firsat buldukca.Sorunlar - sIkIntilar hep oluyor insan hayatinda herkesin farkli farkli iste..Allah ferahlik versin canim, safaginiz gibi azalsin stresin insallah..
Ben yine doneyim yataga off off uyumam lazim, optum sekerler:)

sağ ol özgecim , Allah rahatlık versin ,güzel güzel rüyalar gör :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…