Çok sağol canımtekrar Allah kolaylık ver
sin abla ...
Yok annem yok kuzum boşuna olurmu 39 yaşındayımgogo2405 ebruş felan sana abla diyor diye yaşının büyük olduğunu düşündüm inşallah 26 dan büyüktür ,boş yere abla yapmış olmayım seni
annem miiYok annem yok kuzum boşuna olurmu 39 yaşındayım
170 küsürler dün gibi aklımdazaman ne çabuk geçti . ben iyiyim canımda sen kötüymüşsün . bişeye mi canın sıkıldıda boynun tutuldu ?
gogo2405 ebruş felan sana abla diyor diye yaşının büyük olduğunu düşündüm inşallah 26 dan büyüktür ,boş yere abla yapmış olmayım seni
hadiya bilmiyodum ki , niye yazıyonuz yaşlarımızı çok ayıp çoookkk :)):İlk sayfada herkesin yaşı var, oraya baksana
kız o stresten ya da bişeye canın sıkıldığında oluyor genelde , geçtimi şimdiSormaa benim dee
Nasıl oldu, neden tutuldu ben de anlamadım, ufaktan ağrımaya başladı sonrası malum :) bir boynum tutuldu sağ tarafım felç oldu sanki
hadiya bilmiyodum ki , niye yazıyonuz yaşlarımızı çok ayıp çoookkk :)):
kız o stresten ya da bişeye canın sıkıldığında oluyor genelde , geçtimi şimdi
pc de harekete gerek yok zaten :)sap gibi karşıya bakıyorum ben okadarrr :) niye stresin ortasındasın canım , asker yolu beklemeyi mi kast ediyosun başka bişey mi var ?Neresi ayıpp
Stresin, sıkıntının ortasında yaşıyorum resmen, çok normal o zaman benimki
Hafifledi biraz, ama başımı pek hareket ettiremiyorum henüz :/
pc de harekete gerek yok zaten :)sap gibi karşıya bakıyorum ben okadarrr :) niye stresin ortasındasın canım , asker yolu beklemeyi mi kast ediyosun başka bişey mi var ?
ayyyy keşke gelsen ,ne güzel takılırız senle , :)): canım kas gevşetici krem felan alsan bizde var ordan biliyorum çok iyi gelirÖyle de hareketsiz kalınca daha beter oluyor :))
Daha önce hiç böyle tutulduğunu görmemiştim, dünden beri annemler yavaş yavaş hareket ettir yoksa daha kötü olur diyorlar da yapamıyorum, çocuk gibi ağrıyor deyip duruyorum :))
Asker bir yandan, ailevi sıkıntılar bir yandan.. Alıp başımı kaçmak istiyorum :)) size geleyim mi ?
De canım benimannem miiayy ablacımmm benimm sana dolu dolu abla diycem bundan sonra gönül rahatlığıyla :)):
De canım benim
sağ ol özgecim , Allah rahatlık versin ,güzel güzel rüyalar gör :)Saat sabahin 4 bucugu Akinin cis vakasiyla uyandim ve hala uyuyamadim..
Ahh ahh nerde benim bu uykum..
gogo2405 gonca ablam, iyi nobetler, Allah kolaylik versin.
fyzanur kilolar gidiyor ha kuzum cok sevindim :)
Dahlia_ gecmis olsun gulum, dinlen bugun firsat buldukca.Sorunlar - sIkIntilar hep oluyor insan hayatinda herkesin farkli farkli iste..Allah ferahlik versin canim, safaginiz gibi azalsin stresin insallah..
Ben yine doneyim yataga off off uyumam lazim, optum sekerler:)
en çok ben konuşuyorum millet benden bıktı diye sustum artıkHerkes nerde baktım kendim çalıp oynuyorum. @melinda23KarKralicesi haeshin Mavibocuk saricicek123 F Fyfyfy O Ollalla oluroylebazen engindenizz tiffany20 fyzanur Dahlia_ aklıma gelenleri yazdım hadi gelin sohbete Yawrukush uyuyordur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?