evet canim haberin yok muydu hamileyim :)Neyin var bi de hamileyim diyomuş :))
Tamamdır :)sagolasın
Reglime 2 gün kaldı sanki kilo vermiyorum suan
24 saat mi demek istedin ablaBugün 24 nöbetçiyim kızlar.
canım her çeşitten aldım depoladım eve :) haklısın azaltıcam miktarı :)S
sen eti formun hangi cesidini yiyorsun eger biskiiyse 1 en fazla 2 tane ye derim ben boyle dusunuyorum sadece fikrimi soyledim :))
Slm bizim kaçak burdaymış yakaladım seni...
bebişim ben sana özel mesaj attım ama yakalamana gerek yok ki ben hep senleyimSlm bizim kaçak burdaymış yakaladım seni...
Gördüm canım kusura bakma cevap veremedim nasılsın bakalım ?bebişim ben sana özel mesaj attım ama yakalamana gerek yok ki ben hep senleyim
iyiyim canım ,bugün 80 lerden 78 leri gördüm çok mutluyum :) senin kilo ne durumda çok çok verdin mi :)uğrarım canım sende uğra böyle güzel oluyo :)Gördüm canım kusura bakma cevap veremedim nasılsın bakalım ?
Evet tabi bizide bırakma sık sık uğra :)
Ay sorma bende tık yok koy vermiş durumdayımiyiyim canım ,bugün 80 lerden 78 leri gördüm çok mutluyum :) senin kilo ne durumda çok çok verdin mi :)uğrarım canım sende uğra böyle güzel oluyo :)
grup içinde yarışma yapsanız canım , bu hafta kim en çok kilo verirse kaçamak hakkı kazanır gibi bir şeyler,belki motive olursunAy sorma bende tık yok koy vermiş durumdayım
Kıyamam sana kuzum ne zor geçiyor hamilelik.Canlarim oyun parkinda bir kac tane dogum gunu partisi vardi.(yanlis saymadiysam 4 tane)
Aksamin 5ine kadar oradaydik ve ben mide bulantisindan mahvoldum hala kendime gelemedim
Dogum gunu partilerinde pizzalar, cupcakeler, cipsler vs vs, birde asiri kalabalikti insanlarin ter-vucut kokulari o kadar zor bir gun gecirdim ki tarif edemem..
Bir kac sefer tuvalete gittim fakat istifrada edemedim ve hala az da olsa midem bulaniyor yataga civilendim..
19 hafta bitti hala bulantilar gecmedi, hayirlisi..
Simdi alintilarimi yazayim, sonrada menu tablomuz..
Evet canım24 saat mi demek istedin ablaAllah kolaylık versin
Yok ya ne yarışı herkeste bir umursamazlık...grup içinde yarışma yapsanız canım , bu hafta kim en çok kilo verirse kaçamak hakkı kazanır gibi bir şeyler,belki motive olursun
tekrar Allah kolaylık versin abla ...Kıyamam sana kuzum ne zor geçiyor hamilelik.
Evet canım
170 küsürler dün gibi aklımdaNasılsınn ?
168 olduuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?