ara öğünde ne yesem bilemedim abla . meyve sevmiyorum ,leblebi sevmiyorum .evde kuru meyve yok . mecbur bunu yiyorum .zaten daha yemedim .sanırım bişey yemiycem acıkınca yatarım direk :)Ama sen hep hazır gıda tüketiyosun canım
domates tavuğun yerini tutar mı hiç,sağlıksız beslenme git azda olsa ye
az ve öz benimde böyle olsa keşke :)Menümü yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık biraz yerfistigi
Sade kahve 1 hurma
Öğlen bikaç kaşık çorba biraz et yoğurtlu semizotu salatası
Ara 1 şeftali ayran
Akşam menemen 2 / 3 parça patates kavurması domates salatalık 1 parça peynir
Şu 3 lt yi geçti
Spor 30 dk leslie ve befit hareketleri
yüz verme dediğim bütün çapkınlara yüz verdin ,buna da verirsin senDireniyorum şu anda, solumda masa üstünde kek var ve bana göz kırpıyor ben de yüz vermiyorum
yüz verme dediğim bütün çapkınlara yüz verdin ,buna da verirsin sen
aynen ya bu açlık ne zormuş, mutfağa gidip kocaman bir ekmek alıp yemeğe batıra batıra yemek istiyorumSabaha eksi çıkacağız işte o kadar
Resmen açım şu an
aynen ya bu açlık ne zormuş, mutfağa gidip kocaman bir ekmek alıp yemeğe batıra batıra yemek istiyorum
ekmek dediğin bazlama mı off bende çok severimHiç anlatmaaa, ben bugün neler gördümmmhepsini geçtim evde ekmek yaptılarr kokusu mu dersin, kendisi mi dersin
ekmek dediğin bazlama mı off bende çok severim
hiiiiii bide cevap veriyooooooKocaman bir ekmek alıp yemeğe batıra batıra yemek istiyorum diyen kimdi peki
dağıldıkgeliyor sopa aksam aksam ne ekmegi yahuu yarin tarti gunumuzzz, hade dagilin bakeemmDahlia_ :)
ya tartı gününden önce spor yaptım kaslarım şişmez inşallah yaaaaaaageliyor sopa aksam aksam ne ekmegi yahuu yarin tarti gunumuzzz, hade dagilin bakeemmDahlia_ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?