Fatimede dagilmistir bak sesi solugu kalmadi ehehehdağıldıkdağıldın mı fatime
Canlarim selamlar,
Sabaha kadar uyuyamadim gece, sabaha karsi daldim, sonrada Akin uyandirdi sagolsun..
Sonra bir yarim saat daha debelendim yatakta ihh ihh yok uyku bana.
Kalktik kahvalti yapmaya gittik, tamamen diyete uygun bir kahvalti yapip kalktik.
Oradan da meyve sebze alisverisi.
Akina sandalet aldik orumcek adamli sandalette sandalet tutturmustu:)
Eve geldik oh Akini uyutur bilgisayarimi alir takima girerim dedim ki esimin misafiri geliyor.
Birlikte app yazdigi arkadasi tabiki
Off gitti yine pazar gunumuz kim bilir kaca kadar calisacaklar aksam
Birde yemek, cay hazirligina kalkistim..
Neyse sikayetlenip durmayayim..
Sizler nasilsiniz guzeller.
1 saate islerimi toparlayip cayimla gelecegim sohbete.
Hepinizi cook opuyorum, ozledim yahu:)
geliyor sopa aksam aksam ne ekmegi yahuu yarin tarti gunumuzzz, hade dagilin bakeemmDahlia_ :)
dağıldıkdağıldın mı fatime @AKovser
Fatimede dagilmistir bak sesi solugu kalmadi eheheh
bana komplo kuruyosun 1.5 kg ı kendin vercen beni sollıycan demiiiiiiiii yemem ben bunlarıı yememNe dağılması, kurtuluş yok bendenn
ya tartı gününden önce spor yaptım kaslarım şişmez inşallah yaaaaaaa
öyle deme o benim ilk yürümemdiYürüdün sadece birşey olmazzz
bana komplo kuruyosun 1.5 kg ı kendin vercen beni sollıycan demiiiiiiiii yemem ben bunlarıı yemem
öyle deme o benim ilk yürümemdi
ben seni bildim bileli sen sabitsin , ne ara mezun olmaya yaklaştın hiç anlamadımAy ayy ilk yürüyüşünü yapmışşş
Korkma cidden birşey olmaz, yürüyüşten pek artı gelmez :)
Sabah olsun da tartılalımmmmbıktım sabit kalmaktan
bilirsin akreplerde acıma olmaz
Yazık ama bana
Ah ablişim iki gündür pestilim çıktı ablamın yeni evini temizleyip yerleştiriyoruz oyy dün gece 5kadar iş yaptık sonra 9:30da kalktık tekrardan işler güçler ayy 1 saat önce eve geldik bayılacam:)Herkes nerde baktım kendim çalıp oynuyorum. @melinda23 @KarKralicesi @haeshinMavibocuk @saricicek123 @Fyfyfy @Ollalla @oluroylebazen @engindenizz @tiffany20 fyzanur Dahlia_ aklıma gelenleri yazdım hadi gelin sohbete Yawrukush uyuyordur sanırım.
ben seni bildim bileli sen sabitsin , ne ara mezun olmaya yaklaştın hiç anlamadım
bayılcak durumdasın ama bizsizAh ablişim iki gündür pestilim çıktı ablamın yeni evini temizleyip yerleştiriyoruz oyy dün gece 5kadar iş yaptık sonra 9:30da kalktık tekrardan işler güçler ayy 1 saat önce eve geldik bayılacam:)
Ah özgemmcanim yogunsun ya o yuzden, bugunden itibaren bir duzen kurarsin bir tanem..
Ah ablişim iki gündür pestilim çıktı ablamın yeni evini temizleyip yerleştiriyoruz oyy dün gece 5kadar iş yaptık sonra 9:30da kalktık tekrardan işler güçler ayy 1 saat önce eve geldik bayılacam:)
Ayy cenesi dusukler sizi, misafir geldi cayi demleyeyim ben kactim simdilik kizlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?