Vallaha yaaa aklımdasınız hep her boşlukta yazmaya çalışıyorum :)bayılcak durumdasın ama bizsizde yapamıyosun mavişimmm benn oyyyyy severim seniii
Yoğurt keten tohumu karıştır yada yulaf ezmesiara öğünde ne yesem bilemedim abla . meyve sevmiyorum ,leblebi sevmiyorum .evde kuru meyve yok . mecbur bunu yiyorum .zaten daha yemedim .sanırım bişey yemiycem acıkınca yatarım direk :)
Diren canım boşverDireniyorum şu anda, solumda masa üstünde kek var ve bana göz kırpıyor ben de yüz vermiyorum
Ayy cenesi dusukler sizi, misafir geldi cayi demleyeyim ben kactim simdilik kizlar:)
Amin kuzum yaaa vallaha diyorum ya alıp başımı gidesim var tek başımaAllah kolaylık versin canım.. Düğün öncesi yorulup bittin sen de
Ablan nasıl ?
Yoğurt keten tohumu karıştır yada yulaf ezmesi
Diren canım boşver
Ben burada 1 seneyi devirdim, verdiğim sadece 3 kilocukk, benim yerimde kim olsa 10 kere mezun olmuştu
Tam bir rezillik
Vallaha yaaa aklımdasınız hep her boşlukta yazmaya çalışıyorum :)
nereye gidiyon daha senin düğününü yapcaz :)Amin kuzum yaaa vallaha diyorum ya alıp başımı gidesim var tek başımaablam da iyi çok şükür yeni evinde mutlu gibi gözüküyor :)
Amin kuzum yaaa vallaha diyorum ya alıp başımı gidesim var tek başımaablam da iyi çok şükür yeni evinde mutlu gibi gözüküyor :)
Ben hiç konuşmam kii hep Feyza konuşturuyor benii
Ayy daha o varnereye gidiyon daha senin düğününü yapcaz :)
bilirsin akreplerde acıma olmaz
dolmadan az yediysen güzel olmuş canım :)Dünkü menüm
Öğlen
Omlet
Ara
Üzüm
Akşam
Biber dolması
Yoğurt
Karpuz
3litre su
Bir sürü koşuşturmaca:)
Bugünkü benim
Sabah
Peynir
Karpuz
Çeyrek simit
Ara
Biraz sade dondurma
Akşam
Mercimek çorbası
Kıyma sote
Yoğurt
Ara
Üzüm
Ara
Soda
2.5litre su
Taban ağrısı kadar koşuşturmaca
O stresli adamıda almayacam yaaa kafamı şişirirYok sana artık tek başına gitmek, enişte napsın sonra :)))
Çok şükür canım, hep iyi olsun inşaAllah
dolmadan az yediysen güzel olmuş canım :)
heeee o varrr enişte duysa bunu görürdün senAyy daha o var
bende açlıktan okumuyorum geneldede mavişin menüleri benim iştahımı açmıyo aynı senin menüler gibiYa ben açlıktan kızın menüsünü okumadım sen dolma diyorsunnn
O stresli adamıda almayacam yaaa kafamı şişiriramin kuzum enişte nasılmış kuzum :)
bende açlıktan okumuyorum geneldede mavişin menüleri benim iştahımı açmıyo aynı senin menüler gibiondan okudum
ben az ve öz konuşan bir insanım,nerde o smiley bekle...Ben bunu şimdi gördüm ya, mesajlar arasında kayboldumm
Öyle ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedimacımasız akrep senii
Niye bana diyormuşşşSenin sanki benden bir farkın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?